Zachodniopomorskie - SPOT-y Mitsumaniaków
steve69 - 25-11-2007, 13:10
Dziękuję serdecznie za miłe spotkanie, fajnie, że mogłem Was poznać. Postaram się być częstszym gościem tych imprez, szkoda tylko, że pogoda taka zimowa.
Pozdrawiam wszystkich.
Steve69
Rafal_Szczecin - 25-11-2007, 13:18
ja pomimo tego, ze mialo mnie nie byc ,przyjechalem pod fale(gdzie na samym poczatku stalem tylko ja Haman,z ktorym zastanawialismy sie ,gdzie sa pozotali )
, pojechalem z Wami pod krematorium ,a potem to juz niestety,ale obowiazki wzywaly i nie moglem byc z Wami w tabu .
lecz pozniej spotklalem Hexe i Fryza w Galaxy , troszke pogralismy w kregle a potem troche po 1 pojechalismy do domku .
szkoda tylko ze Cari zrobila taka niemila niespodzianke
pozdrowka i dozobaczonka
Anonymous - 25-11-2007, 13:50
steve69 tak coraz zimniej się robi, dlatego potem klubowicze pojechali ogrzać się w Tabu.
I również było miło Cię poznać
Rafi głowa do góry, Cari na pewno będzie jeszcze śmigać.
A na kręglach było śmiesznie , haha , my jeszcze wcześniej z Fryzz'em i Derpinem (po Tabu) stoczyliśmy pojedynek na bilardzie .
Dresu mam nadzieję, że dojechałeś cały do domu ( haha)
Anonymous - 26-11-2007, 11:06
Bez problemu.
HamanN - 04-12-2007, 00:48
W niedziele bylem w kinie i jadac na ostanie pieterko parkingu w Galaxy widzialem na 1i1/2 poziomu kilka Hond i paru "Panow" przy nich , hmmm chyba spotykaja sie czesciej od Mitsu-Maniakow ?:>
Czyzby sezon zimowy oznaczal "przestoj" w spotkaniach ?
Rafal_Szczecin - 04-12-2007, 08:43
HamanN napisał/a: | Czyzby sezon zimowy oznaczal "przestoj" w spotkaniach ? |
dokladnie, u nas w zime jakos tak zawsze smutniej i spokojniej ze zlotami ale niedlugo zrobi sie cieplej i bedzie coraz wiecej spotow miskow.ale jak wiadomo,mozna proponowac spotkania nic nie stoi na przeszkodzie,by sie spotkac
stary alfer - 04-12-2007, 16:49
Cytat: | W niedziele bylem w kinie i jadac na ostanie pieterko parkingu w Galaxy widzialem na 1i1/2 poziomu kilka Hond i paru "Panow" przy nich , hmmm chyba spotykaja sie czesciej od Mitsu-Maniakow ?:>
Czyzby sezon zimowy oznaczal "przestoj" w spotkaniach ? |
Rafal_Szczecin napisał/a: | dokladnie, u nas w zime jakos tak zawsze smutniej i spokojniej ze zlotami ale niedlugo zrobi sie cieplej i bedzie coraz wiecej spotow miskow.ale jak wiadomo,mozna proponowac spotkania nic nie stoi na przeszkodzie,by sie spotkac |
Ja mam inne zdanie w tej kwestii. Nie wiem, nie widziałem, ale wydaje mi się, że ekipa HONDY to dużo młodsi ludzie od tych, którzy lubią miśki. Stąd my siedzimy w zaciszach domowych pilnowani przez nasze Małżowiny ;D, a oni brykają po hipermarketach spotykać się z koleżkami. Ot chyba w tym tkwi szkopuł
Anonymous - 04-12-2007, 21:50
Ale w tym miesiacu chyba nie bedzie zlotu w ostatni weekend? Bo to tak troche bezsensu... Ja bylabym jak najbardziej za czestszymi zlotami!! Bo chetnie byl was poznala, a nie mam jak, bo przewaznie w weekendy pracuje... No ale w koncu kiedys bede miala (mam nadzieje) taka okazje
Anonymous - 05-12-2007, 01:28
patysia00, hm fakt w tym miesiącu trzeba pomyśleć co zrobimy ze spotem w "Tabu", wszelkie info pojawią się w odpowiednim wątku, natomiast co do spot-kań w międzyczasie... (a o tym już napiszę poniżej).
HamanN fakt, ekipa Hondy spotyka się bardzo często i dobrze widziałeś, ostatnio też mieli tam spota.
Nie zgodzę się jednak co do kwestii (stary alfer), że jako że klubowicze Mitsumaniaków są starsi to oznaczać ma to, iż na zimę zapadają w sen zimowy jak niedźwiedzie. Nie, nie i jeszcze raz nie.
Czas najwyższy pomyśleć o spocie Naszego klubu.
Listę chętnych zatem otwieram.
HamanN - 05-12-2007, 02:31
Hexa ja dla Ciebie pol swiata i balkon ^^
Jestem Za a nawet Zaaa !!
Anonymous - 05-12-2007, 02:50
można wtorek ?? prosze bo kucze w poniedziałek to najwcześniej po 20:30 bede... heh...
Anonymous - 05-12-2007, 09:32
poniedzialek jest ok tylko proponuje puzniej a nie o 19:00 bo o tej godzinie jeszcze są wszystkie sklepy otwarte i jest masa ludzi i aut zwlaszcza ze mamy okres przed swietami, moze byc problem z miejscem o 19:00 bysmy stali w jednym miejscu.... zaufajcie mi ja jako byly klubowicz hondy wiem bo zawsze tam sie spotykalismy. proponuje 20:00 /20:30 PS. Kocham Cie Hexa
Anonymous - 05-12-2007, 10:56
ja tez jestem za wtorkiem!! Tak jak Derpin, w poniedzialek pracuje do pozna i niestety znowu mnie nie bedzie. Mam jeszcze tylko pytanie... HEXA, co Ty z tym Tabu masz? Bo ja nie wiem....
kaleos - 05-12-2007, 11:16
HEXA zamow pogode to eclipsa wyciagne i przyjade
Rafal_Szczecin - 05-12-2007, 15:00
Derpin napisał/a: | można wtorek ?? prosze bo kucze w poniedziałek to najwcześniej po 20:30 bede... heh... |
dokladnie nam z dominikiem pasuje najwczesniej po 20:30 ...
|
|
|