[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Siedzenia w Galancie EA
nietoperek - 08-11-2012, 22:38
m6riano, teraz już wiem a wbrew temu co ktoś mi napisał że nie da się zrobić boczków bez szycia to tu jest przykład
m6riano - 09-11-2012, 09:07
miodzio...tylko żeby to była tylko skóra a nie mech..;-)
frenchman9 - 15-11-2012, 23:08
Ładnie wygląda,
nabassu - 17-12-2012, 21:46
EDIT=Działalność komercyjna na forum jest zabroniona!
kamil.ekonom - 18-12-2012, 00:09
nabassu, a czy te Recaro z Evo podchodzą p&p do galanta czy trzeba coś przerabiać?
nabassu - 18-12-2012, 01:02
Nic nie pasuje. Lancer ma zupelnie inny rozklad.
kamil.ekonom - 18-12-2012, 01:13
Czyli jednak trzeba przerabiać... Dużo z tym problemów?
nabassu - 18-12-2012, 01:20
Oczywiscie.
Troche spawania i gotowe.
kamil.ekonom - 18-12-2012, 01:25
Na razie póki co to się orientuję w temacie co i jak, ale dzięki za propozycję
nabassu - 18-12-2012, 01:28
Szlifierka > spawarka > wiertarka.
Lub kupa kasy za szyny.
swinks_UK - 18-12-2012, 08:59
nabassu napisał/a: | Szlifierka > spawarka > wiertarka.
Lub kupa kasy za szyny. |
Chłopie przestań siać zamęt i panikę na forum.
Moje kosztowały 8500 JPY z przesyłką do UK.
Juiceman - 18-12-2012, 10:38
nabassu wprowadza handel na forum xD niestrofuj go
nabassu - 18-12-2012, 20:15
Slaby ten handel i tak nikt nie kupuje.
Lepiej pozachwycac sie nad nowymi diodami u kogos.
Byle nie krytykowac! Albo 100% poparcia, albo cicho sza!
300zl za szyny do UK... fajna cena.
sveno - 20-12-2012, 23:00
nabassu napisał/a: | Lepiej pozachwycac sie nad nowymi diodami u kogos.
Byle nie krytykowac! Albo 100% poparcia, albo cicho sza! | nabassu, krytyka, a bezpardonowa szydera z kogoś/czegoś to dwa różne pojęcia, który Ty zwyczajnie mylisz. Można dużo kulturalniej wyrazić swoje zdanie na dany temat. Mi też się nie podobają mody niektórych userów, ale nie szydzę z nich w temacie o siedzeniach.
Nie wiem jakie i z kim masz tu układy i nie obchodzi mnie to, ale przeginasz. Otarłeś się o bana i dalej nie spuszczasz z tonu. Proponuję ochłoń i odpuść sobie, bo nikt nie każe Ci pisać na tym forum, punkcik za "wycieczki interpersonalne" i masz 3 miesiące odpoczynku od forum.
Podsumowując: wyraź swoje zdanie kulturalnie, krytykuj, ale nie szydź i nie obrażaj innych.
nabassu - 21-12-2012, 00:43
Napisales to tak, jak bym co drugie zdanie slal ludziom wiazanki.
Nikogo nie obrazilem, podsumowalem tylko to co widze na tym i innych forach.
Prawie-ban byl za handel gwoli scislosci, a "3 miesiace odpoczynku" brzmialy jak bym mial isc do wiezienia.
To jest miejsce do wyrazania swoich opinii, pomocy innym i wymianie informacji, a nie sala sądowa.
Rozumiem, ze sa zasady i regulamin, ale na boga, juz dochodzi do tego ze jak w temacie UKP napisalem ze umieszczenie go w zegarach wyglada zle, to skasowano mi posta tlumaczac "brak zwiazku z tematem". przeciez pisalem o frutkach z macdonalda...
Stad wlasnie podsumowanie, "albo ci sie podoba moja modyfikacja, albo sie nie odzywaj".
Tu nie ma zadnej polemiki, albo jestes ah i oh z moim mega projektem, albo sobie idz, tudziez "brak zwiazku z tematem (tematem zachwycania sie)".
Zawsze mi sie wydawalo, ze to forum to elektroniczna wersja rozmowy miedzy ludzmi.
Jak mi sie cos nie podoba, to sluchajacy zatka sobie uszy i zacznie glosno gwizgac?
Jesli mam teraz do kompletu dostac pasek i ban za "niepopularne poglady", to prosze bardzo.
Dobrej nocy i do zobaczenia za 3 miesiace (tak na zaś).
[ Dodano: 21-12-2012, 00:48 ]
p.s. nie ma z nikim ukladow, jak ma mi Huber czy Bartek wlepic bana to niech wlepiaja, ja sie na nikogo nie gniewam, siedziec tu nie musze jak sam stwierdziles.
|
|
|