Lubelskie - Mitsumaniak widziany
Grze¶ku - 17-04-2008, 22:28
macia napisał/a: | To chyba chodzi o członka |
teraz ja się czepiam
cactooz - 17-04-2008, 23:04
Będę się kręcił po Lublinie przez weekend, jak rzuci się komu¶ z was w oczy CJ0 niebieskie (b±dĽ jasny fiolet jak uważaj± niektórzy) tr±bcie ¶miało
Znak charakterystyczny- na ¶rodku tylnej szyby znaczek Mitsubishi Motors.
Na radyjku też możecie ¶miało Kaktusa wołać:)
Pozdrawiam ze ¦więtokrzyskiego
Piotr Z - 17-04-2008, 23:13
Witam mitsumaniaków,
jezdzę chyba rzadkim modelem w naszym miescie - sigm±- rejestracja NGI- na razie.
Gdyby ktos mnie przyuważył czekam na jakies pozdrowionko.
Poruszam się przewaznie po Nadbystrzycjkiej i centrum.
Pozdrawiam
macia - 18-04-2008, 10:53
Siamanko
Piotr Z napisał/a: | jezdzę chyba rzadkim modelem w naszym miescie - sigm± |
Zacne autko, Panie Spota mamy, może by¶ się pokazał
Anonymous - 18-04-2008, 12:39
arek_lbn napisał/a: | trochę dzisiaj ¶migałem po lublinie i tak:
Czerwona Cari na LOP na racławickich
Czarna Cari na LU na racławickich
Bordowa na LKR nie pamietam gdzie
i na Paganiniego stał Srebrny Outlander, czerwony colcik C50 i znowu bordowa Cari ale nie pamiętam nr..... a i jeszcze jakies ciemne Pajero
a no i u mnie w garażu też widziałem dwa czarne mi¶ki |
a nie bordowa? ...bordowa to ja
Piotr Z - 18-04-2008, 15:18
macia napisał/a: |
Siamanko
Piotr Z napisał/a: | jezdzę chyba rzadkim modelem w naszym miescie - sigm± |
Zacne autko, Panie Spota mamy, może by¶ się pokazał |
bardzo chętnie jeżeli chodzi o kazimierz 27.04 .Termin mi odpowiada
Pozdrawiam.
Anonymous - 19-04-2008, 20:26
pawela dzis na spółdzielczosci pracy (przy supermarkecie)
zielony colcik na Nałeczowskiej i biały na tysiac lecia
pawela - 19-04-2008, 21:57
Matip napisał/a: | pawela dzis na spółdzielczosci pracy (przy supermarkecie) |
Przy Decathlonie , w pracy bylem
Maleństwo84 - 22-04-2008, 15:49
Pozdrowienia dla Pana kierowcy srebnego galanta kombii LU... dzi¶ po 12 na ulicy Akademickiej między poczt± a KULem... ,
ja niestety tylko w szpileczkach na piechotkę ...
to kombii widzę już n-ty raz. To kto¶ z forum... to będe machać z daleka... bo tak to się wstydze coby nie pomy¶lał, że jaka¶ no ten tego
a propos galanta... sedan taka wisienka kolor na parkingu raz z jednej raz z drugiej strony rolinczej tfuu znaczy się Uniwersytetu przyrodniczego
macia - 23-04-2008, 23:46
A ja dzisiaj na Smorawińskiego łeb w łeb z rekinkiem z Puław ¶migałem, pilotowanym przez piękn± kobietkę i prowadzonym przez (hmmm, jak to uj±ć) sympatycznego chłopaka
Od razu poznałem Maleństwo84 (z avatarka) Jak to miło, że się rozpoznajemy, od razu jako¶ mordka sama się ¶mieje POZDRO!!!
Maleństwo84 - 24-04-2008, 06:15
macia napisał/a: | Jak to miło, że się rozpoznajemy, od razu jako¶ mordka sama się ¶mieje |
nawiasem mówi±c bardzo ładny ten u¶miech (upsss chyba mi się za to dostanie )
Miło było w końcu poznać Wła¶ciciela tego ¶licznego galanta, którego swego czasu miałam przyjemno¶ć podziwiać nie raz na parkingu na Głębokiej .
I mam wielk± nadzieję, że ten 1% szans, że będziesz na zlocie zamieni się jednak w 100%. Tylko wstyd, że takim brudasem po "stolicy" jeĽdzimy, ale dzi¶ dostanie upragniony prysznic.
Pozdrawiam serdecznie i liczę, że ...do zobaczenia
Anonymous - 28-04-2008, 14:51
2 Carismy (zielona i granatowa) LU... na ul. Lotniczej, i Rekinek taki ciemno "szarawy" tez na Lotniczej ale na parkingu strzezonym przy kosciele ;] patrzcie jak duzo Miskow mozna spotkac w tak krotkiej drodze do szkoly ;]
Anonymous - 28-04-2008, 21:53
No więc na Porębie przy Nefrytowej na parkingu stoj± dwa CJO, jeden sreberko a drugi żółciutki. Czasami pod "8" na Perłowej staje szare CJO. Może kto¶ z forum??
Anonymous - 29-04-2008, 14:34
i znow w drodze do szkoly Miski ;]
ciemno- szara Cari LU ... przejzdzala przez Lotnicza
srebrny SS LU ... tez na Lotniczej
pozdro dla wlascicieli )
Jaro1974 - 29-04-2008, 23:17
Wlasnie wrocilem z Koszalina i zagladnolem na strone na zdjecia. Wielce zaluje ze nie moglo mnie wsrod was byc tej niedzieli ale niestety taka praca (armia).ZDJECIA ok.
[ Dodano: 29-04-2008, 23:26 ]
6.05. Bede goscil w stolicy (czyt.Lublin) do spotkania na Krasnickich kolo szp.wojewodzkiego. jak cos to na radyjku bede uchwytny.
|
|
|