Forum ogólne - ...muzyka w waszym Mi¶ku...
Anonymous - 27-09-2006, 00:03
Ja slucham mojego ukochanego Aerosmith, poza tym: Faith No More, Soulfly, Machine Head, "Long Tall Sally" - Little Richard'a (jak ktos ogladal Predatora, to wie o co chodzi) i muzyczki w stylu soundtracku do Miami Vice. Nie lubie popowych "hiciorkow" z radia, bo mozna przy nich usnac;)
Pozdrawiam.
Matejko - 27-09-2006, 00:11
o i mandaryny slucham jeszcze
Anonymous - 27-09-2006, 19:48
Matejko napisał/a: | o i mandaryny slucham jeszcze |
taaaa
Soczysty jak brzoskwinia, słodki jak ¶liwka, dziki jak jagoda, cierpki jak cytryna, z gustem muzycznym jak mandarynka...
Matejko - 27-09-2006, 20:09
borecki napisał/a: | Soczysty jak brzoskwinia, słodki jak ¶liwka, dziki jak jagoda, cierpki jak cytryna, |
ze ty to jeszcze pamietasz hehehe
Anonymous - 27-09-2006, 22:19
to jak jazda na rowerze, tego sie nie zapomina
Anonymous - 28-09-2006, 20:08
McDoune napisał/a: | Dzisiaj powrót do:
TIAMAT "Wild Honey" |
Dobrze, ze mi przypomniales... jak ja dawno tego nie sluchalem, a jeszcze nigdy w aucie, klimat to musi miec dopiero jadac w nocy... i w burzy dobrze ze miski sie nie psuja czesto, bo mozna by sie przy tym naprawde wystraszyc i siedziec zaryglowanym do rana
Matejko - 29-09-2006, 00:40
borecki napisał/a: | to jak jazda na rowerze, tego sie nie zapomina |
a ty zawsze jezdziles na czterech kolkach i lubiles pedaly
jerzyk - 19-10-2006, 22:59
Witam wszystkich melomanów. Ja słucham w autku Deep Purple, Black Sabbath, Budgie, Nazzareth, Led Zeppelin, Geordie, Wishbone Ash, AC/DC, Ten Years After,Thin Lizzy,Rainbow,Whitesnake,klasyka rocka i nie tylko z lat raczej 70 - tych.Dla mnie wspaniała muzyka będzie tak samo uwielbiana za 20 lat. Ile mam teraz to sobie zobaczcie sami ,je¶li nie wiecie. Słucham tej muzyki tak samo jak 20 lat wczesniej .
Anonymous - 22-10-2006, 12:00
Cytat: | era,enigma,gregorian | , też od czasu do czasu , a przeważnie radio Eska lub Zet , przy dobrej drodze składanka remixów ,, pobudzaj±cych '' przygotowana przez moje pociechy
Anonymous - 03-11-2006, 20:04
U mnie ostatnio SEPULTURA and MEGADEATH
Anonymous - 09-11-2006, 13:34
Widzę, że sami "gitarowcy" na forum No to ja się wyłamię - radia nie słucham praktycznie w ogóle. Do szybkiej jazdy przez 99% czasu słucham mojego guru - Dave'a The Drummera ale ostatnio wzięło mnie co¶ na hip hop i słucham całego "przekroju" G-Unit no i najnowszej Molesty.
Anonymous - 09-11-2006, 14:25
G-Unit jest dobry ale przereklamowany polecam np. pierwsza plyte DMX albo wczesne produkcje Das Efx (Make Noise), Mobb Deep (Thug Muzik to jeden z lepszych kawalkow jakie wyszly spod ich reki) i M.O.P. (maja pare hitow)
ja ostatnio zarazilem sie francuskim podziemiem i sciagam co raz jakas perelke ktora przebija obecne plastikowe hity
tomusn - 09-11-2006, 14:55
ostatnia reakcja na kolesia z Golfa obok (numanumanei) - Nirvana Unplugged in NY
Anonymous - 14-11-2006, 14:26
borecki napisał/a: | polecam np. pierwsza plyte DMX albo wczesne produkcje Das Efx (Make Noise), Mobb Deep |
Znam, znam Ale ostatnio przeważnie 50Cent & The Crew
mlodzianinwawa - 18-05-2009, 23:51 Temat postu: Muzyczka... Siemka,
Jestem na etapie wypalania nowej płyty do autka. Jednak ostatnimi czasy nie powstaj± żadne ciekawe utwory nadaj±ce się na dłużej niż 5 minut. Jakiej muzyczki słuchacie w aucie? Co tam plumka? Czy jest jaki¶ kawałek który możecie słuchać w kółko 24h/na dobę?
Interesuję mnie każdy typ muzyki - po prostu utwór musi być wyj±tkowy - wpadać w ucho.
Preferuję Trance - ale to nie ma znaczenia, uwielbiam klasykę blues-a (Dżem), od czasu do czasu kalifornijski punkrock, klasyki polskie, reagge, techno, house, co¶ do ¶piewania itd.
Jeżeli temat już był to proszę o wskazanie go
Mi osobi¶cie udziela się się kilka kawałków - które zawsze pozytywnie działaj±.
Sting - Shape of my heart
Marek Tranda - Moja dumka
Dżem - Paw / Wechikuł Czasu / Whisky
Bob Marley - No woman, no cry/One love
Darude - Sandstorm / Music
Atb - Escape / Too much rain / Don't stop
teraz wpadł mi w ucho zwycięzca eurowizji Alexander Rybak - Fairytale.
Będę wrzucał na bież±co ulubione utwory, ale tyle tego jest, że jak przyszło do wypisywania to nie wiem od czego zacz±ć.(Trance-u postaram się nie podawać, wiem, że nie każdy lubi takie brzmienie)
Czekam na wasze propozycję
|
|
|