Śląskie - [Zabrze] CYKLICZNE SPOTKANIA MISIÓW W ZABRZU
misjonarz. - 01-05-2009, 09:40
jeżeli wrócę do tego czasu to podjadę
pawliku - 01-05-2009, 09:54
ja będe punktualnie o 19
pyjte - 02-05-2009, 19:45
Będzie jeszcze ktoś ?
ja bym sie mógł pojawić ale chwile po 20.
pawliku - 02-05-2009, 23:20
pyjte napisał/a: | ja bym sie mógł pojawić ale chwile po 20. | spoko o tej porze to jeszcze będe
[ Dodano: 03-05-2009, 23:29 ]
dzisiaj było nas tylko 2 ja i Perki1985 miło było poznać
a wy co ? mobilizacja panie & panowie i się pojawiać zaczynajcie
[ Dodano: 09-05-2009, 11:59 ]
będzie ktoś dzisiaj ?
MisieksColt - 25-05-2009, 22:15
Witam ja dopiero dzisiaj znalazlem wizytowke za wycieraczka swojego colta dziekuje kolodze z colta cao koloru jasnozielonego na ladnych felgach P wiec tak ja na spoty moge jezdzic tylko gdzie one sa i jak czesto bo widze ze ostatni post na poczatku miesiaca byl jestem z rudy slaskiej pozdrawiam i witam
pawliku - 25-05-2009, 23:20
MisieksColt napisał/a: | Witam ja dopiero dzisiaj znalazlem wizytowke za wycieraczka swojego colta dziekuje kolodze z colta cao koloru jasnozielonego na ladnych felgach P wiec tak ja na spoty moge jezdzic tylko gdzie one sa i jak czesto bo widze ze ostatni post na poczatku miesiaca byl jestem z rudy slaskiej pozdrawiam i witam | Witaj ! to są takie "cykliczne spotkania " co niedzielę w Zabrzu na parkingu M1 (teraz to kilka rzędów dalej trzeba jechać bo praktikera tymczasowego zrobili )
Morfi - 26-05-2009, 11:37
MisieksColt, a Wizytówke dostałes od kolegi Londoluta
MisieksColt - 26-05-2009, 13:59
a te spotkania to na ktora?? sa?? a i jeszcze z kad mozna zalatwic te nalepki co kolega Londoluta miał z mitsu maniaki takie biale z tylu i na bocznych szybach
pawliku - 26-05-2009, 14:35
MisieksColt napisał/a: | a te spotkania to na ktora?? sa?? | zazwyczaj na 19
MisieksColt napisał/a: | a i jeszcze z kad mozna zalatwic te nalepki co kolega Londoluta miał z mitsu maniaki takie biale | to w dziale gadzety możesz sobie zamówić
londolut - 27-05-2009, 06:41
MisieksColt napisał/a: | Witam ja dopiero dzisiaj znalazlem wizytowke za wycieraczka swojego colta dziekuje kolodze z colta cao koloru jasnozielonego na ladnych felgach P wiec tak ja na spoty moge jezdzic tylko gdzie one sa i jak czesto bo widze ze ostatni post na poczatku miesiaca byl jestem z rudy slaskiej pozdrawiam i witam | Welcome
Morfi napisał/a: | MisieksColt, a Wizytówke dostałes od kolegi Londoluta | Mam nosa do jajowatych dupek Coltów
MisieksColt napisał/a: | a te spotkania to na ktora? | Cieszy mnie to, że przynajmniej jedna na kilkadziesiąt rozdanych wizytówek zadziałała :)19:00 niedziela, Zabrze M1.
MisieksColt napisał/a: | z kad mozna zalatwic te nalepki co kolega Londoluta miał z mitsu maniaki takie biale z tylu i na bocznych szybach | Albo tak jak pisał Paweł - dział Gadżety, albo zapodam ci takie nalepasy w kolorze szarym
MisieksColt - 28-05-2009, 16:03
Cytat: | MisieksColt napisał/a: | z kad mozna zalatwic te nalepki co kolega Londoluta miał z mitsu maniaki takie biale z tylu i na bocznych szybach | Albo tak jak pisał Paweł - dział Gadżety, albo zapodam ci takie nalepasy w kolorze szarym |
to ja poprosze te nalepki bo sa supcio P mam nadzieje ze sie zobaczymy na m1 w niedziele P a wizytowka jak widac dziala P dzieki wielkie
pawliku - 28-05-2009, 16:10
a wogóle kto ma zamiar przybyć w tą niedziele na M1?? bo ja jak zwykle znowu będe
MisieksColt - 28-05-2009, 17:22
pawliku napisał/a: | a wogóle kto ma zamiar przybyć w tą niedziele na M1?? bo ja jak zwykle znowu będe |
ja 100% bede w koncu jako ze pierwszy raz to musze byc P
londolut - 28-05-2009, 17:36
Postaram się zjawić. Od razu po uczelni przyjadę chyba
MisieksColt - 28-05-2009, 18:38
londolut napisał/a: | Postaram się zjawić. Od razu po uczelni przyjadę chyba |
jak bedziesz to wez te nalepki i ile za nie chcesz??
|
|
|