To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - [Zabrze] CYKLICZNE SPOTKANIA MISIÓW W ZABRZU

misjonarz. - 01-05-2009, 09:40

jeżeli wrócę do tego czasu to podjadę
pawliku - 01-05-2009, 09:54

ja będe punktualnie o 19 :)
pyjte - 02-05-2009, 19:45

Będzie jeszcze ktoś ?
ja bym sie mógł pojawić ale chwile po 20.

pawliku - 02-05-2009, 23:20

pyjte napisał/a:
ja bym sie mógł pojawić ale chwile po 20.
spoko o tej porze to jeszcze będe :)

[ Dodano: 03-05-2009, 23:29 ]
dzisiaj było nas tylko 2 ja i Perki1985 miło było poznać :)

a wy co ? mobilizacja panie & panowie i się pojawiać zaczynajcie :D :D :P

[ Dodano: 09-05-2009, 11:59 ]
będzie ktoś dzisiaj ?

MisieksColt - 25-05-2009, 22:15

Witam ja dopiero dzisiaj znalazlem wizytowke za wycieraczka swojego colta dziekuje kolodze z colta cao koloru jasnozielonego na ladnych felgach :P P wiec tak ja na spoty moge jezdzic tylko gdzie one sa i jak czesto bo widze ze ostatni post na poczatku miesiaca byl jestem z rudy slaskiej pozdrawiam i witam
pawliku - 25-05-2009, 23:20

MisieksColt napisał/a:
Witam ja dopiero dzisiaj znalazlem wizytowke za wycieraczka swojego colta dziekuje kolodze z colta cao koloru jasnozielonego na ladnych felgach P wiec tak ja na spoty moge jezdzic tylko gdzie one sa i jak czesto bo widze ze ostatni post na poczatku miesiaca byl jestem z rudy slaskiej pozdrawiam i witam
Witaj ! to są takie "cykliczne spotkania " co niedzielę w Zabrzu na parkingu M1 (teraz to kilka rzędów dalej trzeba jechać bo praktikera tymczasowego zrobili )
Morfi - 26-05-2009, 11:37

MisieksColt, a Wizytówke dostałes od kolegi Londoluta :P
MisieksColt - 26-05-2009, 13:59

a te spotkania to na ktora?? sa?? a i jeszcze z kad mozna zalatwic te nalepki co kolega Londoluta miał z mitsu maniaki takie biale z tylu i na bocznych szybach
pawliku - 26-05-2009, 14:35

MisieksColt napisał/a:
a te spotkania to na ktora?? sa??
zazwyczaj na 19 :)
MisieksColt napisał/a:
a i jeszcze z kad mozna zalatwic te nalepki co kolega Londoluta miał z mitsu maniaki takie biale
to w dziale gadzety możesz sobie zamówić :)
londolut - 27-05-2009, 06:41

MisieksColt napisał/a:
Witam ja dopiero dzisiaj znalazlem wizytowke za wycieraczka swojego colta dziekuje kolodze z colta cao koloru jasnozielonego na ladnych felgach :P P wiec tak ja na spoty moge jezdzic tylko gdzie one sa i jak czesto bo widze ze ostatni post na poczatku miesiaca byl jestem z rudy slaskiej pozdrawiam i witam
Welcome :)

Morfi napisał/a:
MisieksColt, a Wizytówke dostałes od kolegi Londoluta :P
Mam nosa do jajowatych dupek Coltów ;)
MisieksColt napisał/a:
a te spotkania to na ktora?
Cieszy mnie to, że przynajmniej jedna na kilkadziesiąt rozdanych wizytówek zadziałała :)19:00 niedziela, Zabrze M1.
MisieksColt napisał/a:
z kad mozna zalatwic te nalepki co kolega Londoluta miał z mitsu maniaki takie biale z tylu i na bocznych szybach
Albo tak jak pisał Paweł - dział Gadżety, albo zapodam ci takie nalepasy w kolorze szarym ;)
MisieksColt - 28-05-2009, 16:03

Cytat:
MisieksColt napisał/a:
z kad mozna zalatwic te nalepki co kolega Londoluta miał z mitsu maniaki takie biale z tylu i na bocznych szybach
Albo tak jak pisał Paweł - dział Gadżety, albo zapodam ci takie nalepasy w kolorze szarym ;)

to ja poprosze te nalepki bo sa supcio :P P mam nadzieje ze sie zobaczymy na m1 w niedziele :P P a wizytowka jak widac dziala :P P dzieki wielkie

pawliku - 28-05-2009, 16:10

a wogóle kto ma zamiar przybyć w tą niedziele na M1?? bo ja jak zwykle znowu będe :)
MisieksColt - 28-05-2009, 17:22

pawliku napisał/a:
a wogóle kto ma zamiar przybyć w tą niedziele na M1?? bo ja jak zwykle znowu będe :)

ja 100% bede w koncu jako ze pierwszy raz to musze byc :P P

londolut - 28-05-2009, 17:36

Postaram się zjawić. Od razu po uczelni przyjadę chyba :)
MisieksColt - 28-05-2009, 18:38

londolut napisał/a:
Postaram się zjawić. Od razu po uczelni przyjadę chyba :)

jak bedziesz to wez te nalepki i ile za nie chcesz??