Śląskie - WITAMY W REGIONIE ŚLĄSK
pepi - 09-10-2008, 16:11
Piter89 napisał/a: | Witam wszystkich
od niedawna jestem posiadaczem Lancera C62A
pozdrawaim |
czesc piter w takim razie musisz obowiazkowo przyjechac w niedziele o godz 17 30 pod stadion gornika zabrze na spot miskow, bo inaczej bedzie ci rdzewial i na bank padnie ci skrzynia
pozdrawiam
Piter89 - 09-10-2008, 16:31
pepi napisał/a: | bo inaczej bedzie ci rdzewial i na bank padnie ci skrzynia |
wlasnie opisales bolaczki mojego miska
ale mam go dopiero miesiac i wszystko da sie zrobic
marcin4g - 30-10-2008, 20:03
dzień dobry
Chciałbym sie OFICJALNE przywitać a tak wygląda moje autko
-> http://djagent.fotosik.pl/albumy/532389.html
mam nadzieje że teraz mi będziecie odmachiwać
pawliku - 01-11-2008, 23:49
witam wszystkich mam na imię paweł i jestem z zabrza i jak narazie nie mam samochodu ale jak już będę miał to napewno MITSUBISHI
Bucza - 05-11-2008, 18:47
Witam wszystkich!
Czas się przywitać. Od ponad miesiąca jestm posiadaczką niebieskiego colta 1.3 `99, w którym jestem bezgranicznie zakochana . Miłość ta zaczęła się od pierwszego spotkania z coltem, którego często spotykam w Tychach (czarne CA0, najczęściej widywane na osiedlu A) właściciel obecny na forum?
Najczęściej można mnie spotkać na trasie Tychy- Bytom i w centrum Katowic (w okolicach sądu).
JCH - 05-11-2008, 20:18
Witamy na Forum Regionalnym Bucza. Jeśli masz ochotę i czas to 9 listopada spotykamy się ok. 17:00 pod OBI w Bytomiu/Chorzowie tu jest temat.
londolut - 05-11-2008, 21:02
Jak ja do tego topicu rzadko zaglądam, aż wstyd
Witam gorąco wszystkich Ślązaków, którzy zawitali na Forum Mitsumaniaków i zapraszam do uczestnictwa w spotach
Bucza - 06-11-2008, 21:08
Jasne, że mam ochotę, ale niestety cały tydzień pracuję. Może następnym razem jak będę wiedzieć odpowiednio wcześniej to wezmę sobie dzień wolnego, albo przynajmniej urwę się wcześniej.
Jogurt - 16-11-2008, 20:31
Bucza, a nie kupiłaś tego colcika w komisie na wartogłowcu? oglądałem takiego w kolorze habrów dla znajomego ale troche mu brakowało do ideału
Bucza - 18-11-2008, 19:06
To nie ten. Mojego misia kupiłam w Opolu. Tego na wartogłowcu też oglądałam, ale też miałam kilka zastrzeżeń, a nie było opcji żeby go dokładnie sprawdzić (na kanale) przed zakupem, to znalazłam inny egzemplarz dokładnie w takim samym kolorze
Jogurt - 18-11-2008, 22:38
dobrze ze go nie kupiłaś. był bity z każdej strony, mechaniki juz nawet nie oglądałem. perełką były zamalowane na żywca tylne napisy. rewelacja. do zobaczenia na drodze
Morox - 07-12-2008, 16:46
Jaworzno Wita !!:) od niedawna posiadacz Pajero rewelacyjne autko na śląskie drogi
Pozdro MitsuManiaki do zobaczenia na drogach <peace>
Uwex - 07-01-2009, 18:40
Witajcie ziomale Przywitałem się wprawdzie na ogólnym , ale jako , że zapisałem się do grupy Śląskie , to chcę się też tu przywitać . Pozdrawiam i życzę nam wszystkim szerooookiej drogi
Anonymous - 08-01-2009, 16:51
Bucza napisał/a: | Witam wszystkich!
Czas się przywitać. Od ponad miesiąca jestm posiadaczką niebieskiego colta 1.3 `99, w którym jestem bezgranicznie zakochana . Miłość ta zaczęła się od pierwszego spotkania z coltem, którego często spotykam w Tychach (czarne CA0, najczęściej widywane na osiedlu A) właściciel obecny na forum?
Najczęściej można mnie spotkać na trasie Tychy- Bytom i w centrum Katowic (w okolicach sądu). |
Jeżeli godziny ranne i późno popołudniowe,to pewnie ja tym Michaiłem śmigam...pzdr
Anonymous - 11-01-2009, 19:58
Ja również chciałem się przywitać - na forum jestem od jakiegoś czasu, ale w dziale po raz pierwszy. Jeżdżę Coltem CZ3 . Fotki w tym temacie.
Pozdrawiam
|
|
|