Zloty i Spoty - 2007 - Polski Zlot Mitsubishi (Wspólny)
Grześku - 02-07-2006, 18:18
Hubeeert napisał/a: |
ZAWSZE
|
pod warunkiem że całość dla zycięzcy, inaczej to dojpa nie nagroda
Krzyzak - 04-07-2006, 14:26
Rafal_Szczecin napisał/a: | piwkotom napisał/a: | bolacymi jak cholera kulkami |
wcale tak mocno nie boli - wiem z doswiadczenia |
kolega dostał w gardło - padł chwilowo, potem podniósł się i nie mógł oddychać, po udzieleniu pomocy został przewieziony do hotelu, a jego gardło przez 2 miechy zmieniało kolory...
Cezar - 04-07-2006, 15:11
Ja tez raz dostalem w gardlo. Pech chcial ze kulka trafila miedzy maske, a gruby kolnierz oslaniajacy mi po czesci szyje
Fakt bolalo i pieklo jak cholera, do przyjemnych rzeczy to na pewno nie nalezalo Na szczescie zadnego siniaka nie bylo
Ale czego nie robi sie dla tej adrenaliny
Grześku - 04-07-2006, 20:52
Krzyzak napisał/a: | kolega dostał w gardło - padł chwilowo, potem podniósł się i nie mógł oddychać, po udzieleniu pomocy został przewieziony do hotelu, a jego gardło przez 2 miechy zmieniało kolory... |
jest ryzyko jest zabawa, a po drugie nikt nikogo do niczego nie zmusza.
Anonymous - 04-07-2006, 21:16
Poczytałem o czym tu rozmawiacie, i powiem że pomysł jest SUPER!
Paintball myśle że to świetny pomysł, z tymi wyścigami na 1/4. Czy ja wiem, kto ma lepszą furę ten wygrywa. A te orientacje w lesie też mogą być fajne
Z niedoczekaniem czekam na dalsze plany i konkretny termin imprezki.
Krzyzak - 04-07-2006, 21:56
Grześku napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | kolega dostał w gardło - padł chwilowo, potem podniósł się i nie mógł oddychać, po udzieleniu pomocy został przewieziony do hotelu, a jego gardło przez 2 miechy zmieniało kolory... |
jest ryzyko jest zabawa, a po drugie nikt nikogo do niczego nie zmusza. |
owszem, ale dopóki tego nie zobaczyłem, to sądziłem że nie jest zabawa, która może zrobić krzywdę - dlatego warto o tym mówić, bo nie każdy sobie zdaje sprawę
Anonymous - 08-07-2006, 10:18
gumas_72 napisał/a: |
wyscig po 1/4 flaszki
a i na 1/4 mili wszystkim moim spejsem dokopie |
a wcale nie bo mój spejsik lepszy jak sie benzyna poleje
TommiCrazy - 12-07-2006, 12:26
bardzo fajna idea..jestem rowniez za tym zlotem... ten rok niestety zaduzo zmian przyniusl w moim zyciu i niemoge teraz byc na tych wspanilych wakacyjnych zlotach w 2006 roku....w 2007 bedzie napewno juz lajtowniej wszystko wiec bez stresu bede raczej mogl zagladac do polski z angli na takie perelkowate zloty......
pozdrowienia dla wsyztskich (szczegulnie tych ktorych znam z zlotow)
Anonymous - 14-07-2006, 23:30 Temat postu: ZLOT ZDECYDOWANIE NA TAK! Proponuje piękne i malownicze miasto Toruń zabrali nam ATS ( międzynarodowy zlot Tuningowców ) to może chociaż maniacy Diamentów by się zebrali w nadwiślańskim mieście pozdrawiam i pozostawiam pod rozwagę
roch_27 - 15-07-2006, 00:11
Bolo2219 napisał/a: | Proponuje piękne i malownicze miasto Toruń | - to już szybciej Grudziądz - dla podtrzymania tradycji
tomusn - 18-07-2006, 12:18
zlot może być wszędzie, tylko żeby znalazła się lokalna grupa organizacyjna, bo ja nie bardzo widzę żebym np organizował zlot ponad 100km ode mnie i jeśli powstanie silna grupa toruńska, która podejmie się organizacji to looz...
A może nad morzem?
Krzyzak - 18-07-2006, 13:03
Wielokrotnie zapraszalem ludzi do Malborka. Miejsce jest (parking, noclegi), rozrywki sa itd., ale cale poludnie Polski ma tak daleko, ze na 99.9% nie przyjedzie.
Anonymous - 18-07-2006, 15:52
A własnie będzie jakiś jeszcze zlot miśków w tym roku w Polsce,lub jakieś spotkanko miłośników 3 diamentów? Z chęcią bym się przejechał gdzieś w polske.
akbi - 18-07-2006, 15:58
26-27 sierpień pod Białymstokiem
Więcej carisma95-30, znajdziesz tutaj: http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=1529
tomusn - 18-07-2006, 16:01
carisma95-30 napisał/a: | A własnie będzie jakiś jeszcze zlot miśków w tym roku w Polsce,lub jakieś spotkanko miłośników 3 diamentów? Z chęcią bym się przejechał gdzieś w polske. |
poczytaj tu
|
|
|