Chcę Kupić Outlandera - NOWE PROMOCJE W SALONACH
dab - 22-04-2009, 14:58
i tak to wlasnie z nimi jest, na poczatku naobiecuja, naobiecuja, ze juz doslownie za kilka dni furka bedzie do odbioru a potem jakos ciagle opoznienia....i zadnej konkretnej informacji o ostatecznym terminie...
didku - 22-04-2009, 18:01
to mozesz sobie napisac Auto: bez progresu
dab - 22-04-2009, 19:48
didku napisał/a: | to mozesz sobie napisac Auto: bez progresu |
no wlasnie a miao bc tak pieknie
jutro znow dzwonie zamecze ich
zbyszko_orzech - 22-04-2009, 21:02
A mi powiedzieli że trzeba czekać 2 tygodnie, jutro mija dwa tygodnie i jedę po odbiór outka
KowaliK - 23-04-2009, 00:10
didku, dab, pomyślcie o pozytywnych stronach - frajda po takim długim oczekiwaniu będzie 1000 razy większa.
dab - 23-04-2009, 08:43
zapewne, zapewne
moja druga polowka juz tym 1,5 miesiecznym oczekiwaniem bez zapowiedzi konca juz sie zmeczyla i zniechecila...moja cierpliwosc tez juz jest na wykonczeniu
tym bardziej ze w innym salonie mialem taka sama oferte a tam juz takie auta z tej puli "porozdawali" na poczatku kwietnia stad moja lekka frustracja
didku - 23-04-2009, 15:41
U mnie na poczatku pomoglo czekanie zona zaakceptowala kupno nowego przeciez wcale tak nie taniego auta. A teraz zabrala mi oktawke konbi i jezdze do pracy rowerem, ale diler pokrzepia ze to zdrowo i ze pogoda bedzie ladna (juz nie jest taka ladna)
dab - 23-04-2009, 17:46
he he ja tez obecnie do pracy pomykam rowerkiem
a dzisiaj mi powiedzieli ze auta juz maja ale czekaja na ich dokumenty, faktury itd...do konca tygodnia - czyli do jutra - maja je ponoc obiecane...nie wiem ile w tym prawdy ale co mi pozostaje innego jak czekanie i lykanie wszystkiego co uslysze...
swoja droga to maja auta a nie maja do nich dokumentow...nie rozumiem
Mont - 23-04-2009, 18:53
u mnie jest na odwrót, mają dokumenty ale czekają na auta.
Sprzedawca twierdzi nawet, że już moje widział z zamontowana kratką
Przeglądałem oferty konkurencji i choć mam auto zastępcze to jak się wkurzę to kupię osobówkę, a do tego starego VANa do odliczeń VATu
didku - 23-04-2009, 19:31
ja czekam wciąż na osobówkę, a więc nie w tym problem
mk - 23-04-2009, 19:45
dab napisał/a: | moja druga polowka juz tym 1,5 miesiecznym oczekiwaniem bez zapowiedzi konca juz sie zmeczyla i zniechecila...moja cierpliwosc tez juz jest na wykonczeniu |
jakbym sam to napisał... moja żona własnie powiedziała, że nie chce już tego cholernego Outlandera..
dzisiaj dowiedziałem się od dealera, że samochód juz do niego jedzie, natomiast w MMC jest kilkaset faktur do wystawienia i cieżko coś przyspieszyć, bo do centrali wciąż dzwonią niecierpliwieni dealerzy z całej Polski..
ja czekam od 3 marca, czy ktoś mnie przebije ?
mam wrażenie, że sukces sprzedaży Mitsu w Polsce przerósł możliwości organizacyjne MMC Car Poland, które dodatkowo do przeblemów klientów podchodzi dość beztrosko (no bo przecież, jak dowiedziałem sie w BOK, nie jest stroną umowy...). Nie życzę firmie MMC, aby fatalna jakość obsługi klienta dzisiaj odbiła się na jej powodzeniu w przyszłości...
pozdrawiam
mk
KowaliK - 23-04-2009, 21:56
dab napisał/a: | swoja droga to maja auta a nie maja do nich dokumentow...nie rozumiem |
Wszędzie jest taka sytuacja, jeśli się ściąga auto ze składu...
Mariusz4 - 23-04-2009, 22:53
wygląda na to, że miałem trochę szczęścia i dealer w Bydgoszczy okazał się bardzo 'operatywny' - ja swojego outka odebrałem z 10-ciodniowym opóźnieniem
pozdrawiam,
Mariusz
jachupda - 24-04-2009, 10:12
Witam wszystkich,
to moj pierwszy post ale zeby nie offtopowac - w przyszlym tygodniu odbieram Outka II instyle jeszcze z zapasow 2008 czyli w cenie 118 K PLN, zakratkuja mi go juz na miiejscu
Mont - 24-04-2009, 10:43
Witaj wśród oczekujących na szczęśliwe rozwiązanie
|
|
|