To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - NOWE PROMOCJE W SALONACH

dab - 22-04-2009, 14:58

i tak to wlasnie z nimi jest, na poczatku naobiecuja, naobiecuja, ze juz doslownie za kilka dni furka bedzie do odbioru a potem jakos ciagle opoznienia....i zadnej konkretnej informacji o ostatecznym terminie... :-X
didku - 22-04-2009, 18:01

to mozesz sobie napisac Auto: bez progresu :snakeman:
dab - 22-04-2009, 19:48

didku napisał/a:
to mozesz sobie napisac Auto: bez progresu :snakeman:

no wlasnie :( a miao bc tak pieknie :rolleyes:
jutro znow dzwonie :D zamecze ich :finga:

zbyszko_orzech - 22-04-2009, 21:02

A mi powiedzieli że trzeba czekać 2 tygodnie, jutro mija dwa tygodnie i jedę po odbiór outka :mrgreen:
KowaliK - 23-04-2009, 00:10

didku, dab, pomyślcie o pozytywnych stronach - frajda po takim długim oczekiwaniu będzie 1000 razy większa. :D :twisted:
dab - 23-04-2009, 08:43

zapewne, zapewne :axe: :mrgreen:
moja druga polowka juz tym 1,5 miesiecznym oczekiwaniem bez zapowiedzi konca juz sie zmeczyla i zniechecila...moja cierpliwosc tez juz jest na wykonczeniu :?
tym bardziej ze w innym salonie mialem taka sama oferte a tam juz takie auta z tej puli "porozdawali" na poczatku kwietnia :evil: stad moja lekka frustracja :roll:

didku - 23-04-2009, 15:41

U mnie na poczatku pomoglo czekanie zona zaakceptowala kupno nowego przeciez wcale tak nie taniego auta. A teraz zabrala mi oktawke konbi i jezdze do pracy rowerem, ale diler pokrzepia ze to zdrowo i ze pogoda bedzie ladna (juz nie jest taka ladna) [-o<
dab - 23-04-2009, 17:46

he he ja tez obecnie do pracy pomykam rowerkiem 8)
a dzisiaj mi powiedzieli ze auta juz maja ale czekaja na ich dokumenty, faktury itd...do konca tygodnia - czyli do jutra - maja je ponoc obiecane...nie wiem ile w tym prawdy ale co mi pozostaje innego jak czekanie i lykanie wszystkiego co uslysze...
swoja droga to maja auta a nie maja do nich dokumentow...nie rozumiem :dontknow: :dontknow:

Mont - 23-04-2009, 18:53

:D u mnie jest na odwrót, mają dokumenty ale czekają na auta.
Sprzedawca twierdzi nawet, że już moje widział z zamontowana kratką :D

Przeglądałem oferty konkurencji i choć mam auto zastępcze to jak się wkurzę to kupię osobówkę, a do tego starego VANa do odliczeń VATu 8)

didku - 23-04-2009, 19:31

ja czekam wciąż na osobówkę, a więc nie w tym problem
mk - 23-04-2009, 19:45

dab napisał/a:
moja druga polowka juz tym 1,5 miesiecznym oczekiwaniem bez zapowiedzi konca juz sie zmeczyla i zniechecila...moja cierpliwosc tez juz jest na wykonczeniu

jakbym sam to napisał... moja żona własnie powiedziała, że nie chce już tego cholernego Outlandera..
dzisiaj dowiedziałem się od dealera, że samochód juz do niego jedzie, natomiast w MMC jest kilkaset faktur do wystawienia i cieżko coś przyspieszyć, bo do centrali wciąż dzwonią niecierpliwieni dealerzy z całej Polski..

ja czekam od 3 marca, czy ktoś mnie przebije ?

mam wrażenie, że sukces sprzedaży Mitsu w Polsce przerósł możliwości organizacyjne MMC Car Poland, które dodatkowo do przeblemów klientów podchodzi dość beztrosko (no bo przecież, jak dowiedziałem sie w BOK, nie jest stroną umowy...). Nie życzę firmie MMC, aby fatalna jakość obsługi klienta dzisiaj odbiła się na jej powodzeniu w przyszłości...

pozdrawiam
mk

KowaliK - 23-04-2009, 21:56

dab napisał/a:
swoja droga to maja auta a nie maja do nich dokumentow...nie rozumiem

Wszędzie jest taka sytuacja, jeśli się ściąga auto ze składu... :wink:

Mariusz4 - 23-04-2009, 22:53

wygląda na to, że miałem trochę szczęścia i dealer w Bydgoszczy okazał się bardzo 'operatywny' - ja swojego outka odebrałem z 10-ciodniowym opóźnieniem :)

pozdrawiam,
Mariusz

jachupda - 24-04-2009, 10:12

Witam wszystkich,

to moj pierwszy post ale zeby nie offtopowac - w przyszlym tygodniu odbieram Outka II instyle jeszcze z zapasow 2008 czyli w cenie 118 K PLN, zakratkuja mi go juz na miiejscu :)

Mont - 24-04-2009, 10:43

Witaj wśród oczekujących na szczęśliwe rozwiązanie :lol: