Łódzkie - SPOTKANKO
zaraza1985 - 25-03-2009, 09:29
Z rybką jeżeli rzeczywiście jest z Łęczycy to spotkał bym się chętnie wcześniej, zanim zawitam do was na spot. Jak będzie miała ochotę się spotkać to podaje swój numer gg 12429846
iza - 25-03-2009, 09:48
zaraza1985 przypomnie CI ze RYBKA to SHARK i nasz PRZEMEK wiec to nie kobieta hii
pamar - 25-03-2009, 10:17
Qrcze, chyba namieszałem sorki SHARK1979 i zaraza1985
Obiecuję poprawę!!!
1. Forest_Taft + Magdalena (ew jak będzie miał paść rekord to wsadzę ją w innego misia i będą 2 misie......a gotówkowo na 100% będę już lepiej stał )
2. amrówczyński
3. Grabsio+Iza zreszta jak zawsze
4. Mi + 1
5. Junior81
6. pamar + moja Magdalenka (i....chyba Lena ale strach o to co na grilu)
7. Chooper z Joasią
8.
zaraza1985 - 25-03-2009, 10:27
Sorki nie załapałem o co chodzi. Ale nie zmienia to faktu że spotkać się troszkę wcześniej byśmy mogli żebym mógł się dowiedzieć czegoś więcej o waszych spotach.
junior81 - 25-03-2009, 11:28
Chooper napisał/a: | jak będzie lało to nie zrobimy wtedy sie gdzieś upchamy w Łodzi |
Po ostatnich wyczynach pogody równie dobrze rano może być pogodnie a popołudniu sypać śnieg hi hi.
1. Forest_Taft + Magdalena (ew jak będzie miał paść rekord to wsadzę ją w innego misia i będą 2 misie......a gotówkowo na 100% będę już lepiej stał )
2. amrówczyński
4. Mi + 1
5. Junior81
7. Chooper z Joasią
8.
Berec - 25-03-2009, 12:15
Chyba najwyższy czas, żeby poznać rodzinę Mitsumaniaków
2. amrówczyński
4. Mi + 1
5. Junior81
7. Chooper z Joasią
8. Berec
SHARK1979 - 25-03-2009, 15:16
pamar11, spoko loko już się widziałem z "nowym" i pogadałem jak coś to dobijemy może, nie wiem jak on ale ja ??
[ Dodano: 25-03-2009, 15:16 ]
2. amrówczyński
4. Mi + 1
5. Junior81
7. Chooper z Joasią
8. Berec[/quote]
9.SHARK -1 ??
Anonymous - 25-03-2009, 17:16
1. Czarcik i Anetka
2. Forest_Taft + Magdalena (ew jak będzie miał paść rekord to wsadzę ją w innego misia i będą 2 misie......a gotówkowo na 100% będę już lepiej stał )
3. amrówczyński
4. Grabsio+Iza zreszta jak zawsze
5. Mi + 1
6. Junior81
7. pamar + moja Magdalenka (i....chyba Lena ale strach o to co na grilu)
8. Chooper z Joasią
9. Berec[/quote]
10.SHARK -1 ??
wybaczcie tę małą rewolucję, ale jak mamy inaugurować MÓJ sezon, czyli grillowy, to po prostu muszę być na początku tej listy.
amrowczynski - 25-03-2009, 17:19
hej
ja pojechał bym z wami pierwszy raz ale nie mam pojęcia jak wy się składacie na tego grila i ewentualnie po ile prosze dajcie znać co i jak
mam nadzieje że do tego czasu dam rade naprawić swojego miśka bo mi jakiś k... wjechał dzisiaj w tył i potukł mi zderzak i światełko
pozdrawiam
Anonymous - 25-03-2009, 18:52
oj oj oj, słuchaj, kupujesz jedzonko, jak masz to weź grilla, bo nie wiem czy jeden wystarczy, właściwie to możemy poustalać kto co weźmie. Zasadniczo przywieź to co chcesz zjeść i jak masz ochotę to coś ponadto. Potem zdecyduj czy chcesz zabrać się z kimś, czy jedziesz swoim autkiem w kolumnie.
To wszystko jest bardzo proste i bezurazowe, nie ma żadnych zrzutek, jak się ktoś poczuwa, to wchodzi do tesco po węgiel i tyle
pamar - 25-03-2009, 18:59
Ty się martwisz, amrow a co ja mam powiedzieć jak moja znowu wypaliła....NO TAK, stary jesteś to ci się chce
Jasne DIABŁU należy się WIELKI GRYL (poczekaj coś przywiozę)
1. Czarcik i Anetka
2. Forest_Taft + Magdalena (ew jak będzie miał paść rekord to wsadzę ją w innego misia i będą 2 misie......a gotówkowo na 100% będę już lepiej stał )
3. amrówczyński
5. Mi + 1
6. Junior81
8. Chooper z Joasią
9. Berec[/quote]
10.SHARK -1 ??
wybaczcie tę małą rewolucję, ale jak mamy inaugurować MÓJ sezon, czyli grillowy, to po prostu muszę być na początku tej listy.
Anonymous - 25-03-2009, 19:09
pamar11 napisał/a: | stary jesteś to ci śię chce |
Kiedy to podobno........ Stary człowiek........i......może (celowo przez zet z kropką)....
Co do spotu....to już chyba standard że będę.....
O której i czy w na wylocie z Konstantynowa w stronę Aleksandrowa? (gdzieś blisko Kamila? ) choć nie wiem czy nie skierować się w kierunku Łodzi najpierw.
I czy ekipa z Pabianic jedzie? jak tak to proszę do mnie na PW......spotkamy się wcześniej i ustalimy....
Co do Ubiegłego spotu: To czy mogę zamieścić filmy na forum? Pytam bo nie każdy chciał......(Alicja) aby były ogólnodostępne w sieci.....(dla informacji: spakuję winrarem i wprowadzę hasło jeśli to coś zmienia.....i wtedy zamieszczę. Ale proszę o PW od wszystkich , którzy byli.
ZAPOMNIAŁEM:
1. Czarcik i Anetka
3. amrówczyński
5. Mi + 1
6. Junior81
8. Chooper z Joasią
9. Berec[/quote]
10.SHARK -1 ??
kizia-mizia - 25-03-2009, 19:34
Forest_Taft napisał/a: | Co do Ubiegłego spotu: To czy mogę zamieścić filmy na forum? Pytam bo nie każdy chciał......(Alicja) aby były ogólnodostępne w sieci.....(dla informacji: spakuję winrarem i wprowadzę hasło jeśli to coś zmienia.....i wtedy zamieszczę. Ale proszę o PW od wszystkich , którzy byli. |
Ja nie mam nic przeciwko....nie wiem jakie mój mąż zajmie w tej sprawie stanowisko
Co do spotkania kwietniowego.....to bardzo chętnie byśmy zawitali...ale mamy rocznicę ślubu i się zobaczy. Jak nic nie ustalimy i nie zarezerwujemy jakiegoś wypadu weekendowego to się też pojawimy
[ Dodano: 25-03-2009, 19:35 ]
Więć to by było tak:
1. Czarcik i Anetka
3. amrówczyński
5. Mi + 1
6. Junior81
8. Chooper z Joasią
9. Berec[/quote]
10.SHARK -1 ??
11. kizia-mizia i misiek-misiek - na 50%
pamar - 25-03-2009, 19:45
Cytat: | Jasne DIABŁU należy się WIELKI GRYL (poczekaj coś przywiozę) | To było do Czarcika, rzeczka jasna jak Łódka
Więć to by było tak:
1. Czarcik i Anetka
3. amrówczyński
5. Mi + 1
6. Junior81
8. Chooper z Joasią
9. Berec[/quote]
10.SHARK -1 ??
11. kizia-mizia i misiek-misiek - na 50%
amrowczynski - 25-03-2009, 20:12
nono jakiegoś grila to ja mam tylko musze zobaczyć w jakim jest stanie
co do węgla to nie ma sprawy jakis worek wielkości XXL się znajdzie a reszta
to raczej bez problemu tylko mam nadzieje że się w robocie ruch zrobi bo jak narazie przez ten śnieg to kicha a jak kicha z robotą to kaski nie ma
aaaaaaaaaaaaa oczywiście jade swoim miśkiem
|
|
|