Lancer Ogólne - Nowy Lancer LUTY 2007
Robson86 - 02-01-2007, 14:23
Student napisał/a: | A środek to jak w nowym Outlanderze który nawiasem mówiąc straszną kichą wieje |
...nie no az tak tragicznie to nie jest...
Marcin-Krak - 02-01-2007, 19:13
Robson86 napisał/a: | Student napisał/a:
A środek to jak w nowym Outlanderze który nawiasem mówiąc straszną kichą wieje
...nie no az tak tragicznie to nie jest... |
I znowu pasuje napisąć to - co ma Hubert w swoim podpisie na temat opini
Jak dla mnie jest całkiem całkiem - ładniejszy jest taki kokpit niż np oplowski przeładowany przyciskami
Robson86 - 02-01-2007, 22:32
Marcin-Krak napisał/a: | Jak dla mnie jest całkiem całkiem - ładniejszy jest taki kokpit niż np oplowski przeładowany przyciskami |
sa gusta i gusciki. Mi tez nie podoba sie stylistyka wnetrz i design Opli. I w ogole calej niemieckiej "motoryzacji". Inny gust mam...
Co do wnetrza lancerka- napewno nie jest zle ( w porownaniu do aktualnego powiem nawet ze jest swietnie) ale zawsze mozna bylo stworzyc cos bardziej atrakcyjnego i np. bardziej sportowego. No coz teraz juz za pozno... Zobaczymy jak to wszystko bedzie wygladalo w realu- na zywo. Mysle i mam nadzieje ze bede pozytywnie zaskoczony
pozdroo
Maryjon - 09-01-2007, 10:17
Parę fotek pod tym linkiem. Mozliwe że się powtarzają, ale jest parę new.
sla - 09-01-2007, 12:31
Fajny zestaw fotek.Po ich oglądaniu mam tylko jedną uwagę, poprzedni Lancerek był niezbyt ładny ale uśmiechnięty ten zamiast agresywnej"twarzy" ma taką strasznie skrzywioną ,jakby zamiast benzyny pił sok cytrynowy.
Robson86 - 10-01-2007, 00:35
I jeszcze pare foteeek
<pozdroo>
miszkin - 11-02-2007, 22:18
Witam,
Chyba jeszcze nikt tego linka nie podrzucił na forum...
Lancer Project
|
|
|