[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Nawigacja - Radio 2DIN - Lancer CYxA
waldinio - 16-04-2010, 07:25
apikus napisał/a: | waldinio napisał/a: | montował ktoś coś takiego |
Ja mam tylko nie wiem, czy dokładnie takie, bo zdjęcia urządzonka bardzo małe.
Ja mam takie:
DVD-GPS
Pasuje idealnie w deskę. |
no chyba jest inne, a jakie ma funkcje? jak sie sprawuje? jak gra?
rezon - 16-04-2010, 08:16
to raczej coś innego - na zdjęciu wyraźnie inna faktura niż deski rozdzielczej. W Outku jest tylko trochę bardziej czarna (różnica wieku). Ma większy ekran niż produkt ROF. W ROF'ach są sloty po lewej microSD(HC) do navi po prawej microSD oraz USB. waldinio, z ROF'a to przynajmniej jest się kogo zapytać u ustawienia - kilka(naście?) Outków ma. I sprawdzony dostawca - bo kasę wysyłasz Western Union albo przelewem na drugi koniec świata, więc o wypadek nie trudno.
mkrawcz1 - 16-04-2010, 09:05
apikus napisał/a: |
Ja mam tylko nie wiem, czy dokładnie takie, bo zdjęcia urządzonka bardzo małe.
Ja mam takie:
DVD-GPS
Pasuje idealnie w deskę. |
A co toto ma w środku? Windows Mobile czy jakiś 'wynalazek'?
ohayo - 16-04-2010, 09:40
mkrawcz1 napisał/a: | A co toto ma w środku? Windows Mobile czy jakiś 'wynalazek'? |
WindowCE 5.0
Powiem szczerze, że za taką cenę mógłbym kupić ten panel, ale nie mam pojęcia, gdzie to montować i ile zapłacić za montaż. I jeszcze nie stracić gwarancji...
rezon - 16-04-2010, 10:03
ohayo napisał/a: | nie mam pojęcia, gdzie to montować i ile zapłacić za montaż. I jeszcze nie stracić gwarancji... | montaż można samemu, można zlecić ASO, można zlecić warsztatowi. Nabardziej skomplikowana operacja to przeciągnięcie kabla od kamery - bo warto wydać te dodatkowe 20USD. Reszta w Outlanderze jest właściwie Plug&play. Nawet sterowanie z kierownicy działa za wyjątkiem Bluetootha
apikus - 17-04-2010, 10:32
waldinio napisał/a: | no chyba jest inne, a jakie ma funkcje? jak sie sprawuje? jak gra? |
Tak, jest inne od ROFa. Ma ekran 8'', radio (bez RDS), tuner TV, DVD, nawigację, kamerę cofania (opcja), wejśe ia Ipoda, aux, BT, sterowanie z kierownicy. Gra dobrze,czy lepiej od firmowego to nie powiem, aż takim ekspertem nie jestem.
Ja mam problem z AM, bo podczas wpisywania adresu przeskakuje na radio bądź inne urządzonko w zależności co było włączone, jak już się wpisze adres to nawiguje dobrze. IGO działa poprawnie.
Jak zrobię zdjęcia to wrzucę.
ohayo - 17-04-2010, 14:07
apikus, a kupowałeś tą nawigację na ebaju? Nie doliczają jakiegoś cła czy coś w tym rodzaju? Bo cena faktycznie atrakcyjna.
apikus - 17-04-2010, 14:31
ohayo napisał/a: | apikus, a kupowałeś tą nawigację na ebaju? Nie doliczają jakiegoś cła czy coś w tym rodzaju? |
Tak kupiłem a ebay.
Ja zapłaciłem coś ok. 130 zł kosztów celnych.
rezon - 17-04-2010, 17:23
apikus napisał/a: | Ja mam problem z AM, | z Outlanderowych ROF'ów jedna osoba ma problem z czasem na AM, reszcie działa bez problemów. U mnie ne pewno gra lepiej od firmowego radia ROckforda - nie trzeba być ekspertem - to wyraźnie słychać - niskie i wysokie tony na zerowych ustawieniach. Współpracuje bardoz łądnie ze wzmacniaczem Rockforda.
ohayo - 18-04-2010, 07:52
apikus, dzięki za info. Fotki koniecznie pokaż. Szkoda tylko że RDS-u nie ma, ale to jest do przeżycia, bo i tak w trasie głównie mp3 słucham, a na płytę dvd trochę ich wejdzie, nie tak jak w seryjnym radyjku.
rezon - 18-04-2010, 11:28
ohayo napisał/a: | Szkoda tylko że RDS-u nie ma | system z ROF'a ma RDS
apikus - 19-04-2010, 14:59
Obiecanych kilka fotek:
Faktura nawiewów:
podobna do faktury odtwarzacza:
Igo:
Kamera:
mazin - 19-04-2010, 19:54
apikus napisał/a: | Obiecanych kilka fotek:
|
Wygląda bardzo ładnie i jest z pewnością lepiej spasowana niż moja. Na mojej AM chodzi, ale nie udało mi się wystartować jej z głosem (więc nie gada). Ale dźwięk z płytek u mp3 jest rewelacyjny i rewelacyjny jest bluetooth - naprawdę polecam. Jeśli jeszcze uda się odpalić AM z dźwiękiem, to będzie idealnie
Daje się odpalić AM z dźwiękiem, trzeba tylko przed restartem urządzenia słuchać muzy z USB albo SD
Mam oryginalną, ale starą, teraz jest sens kupienia najnowszej wersji. Niestety, albo muzyka, telefon, kamera itd. - czyli urządzenie w wersji fabrycznej, albo AM, czyli tylko AM ;-(
Ale oryginalnie jest IGO, ostatnia mapa Polski z grudnia 2009, czyli też nie jest źle.
ohayo - 19-04-2010, 21:38
co to jest to AM? Bo mnie jako łącznościowcowi to tylko z modulacją amplitudy się kojarzy...
mkrawcz1 - 19-04-2010, 21:44
AutoMapa
Ale jako mikroelektronik też jako pierwsze miałem takie skojarzenie
|
|
|