Sigma/Diamante Ogólne - Sigma Kombi,czy to się wogóle da sprzedać?
lukasz12 - 08-02-2010, 00:41
Nie chce się mieszać ale na jakiej podstawie Bartku twierdzisz że spełnia Euro 4? Rozumiem że można chwalić swoje ale nie przesadzajmy. Euro 2 - jak najbardziej ale z Euro 4 to jest lekka przesada. Podaj mi źródło. Tego typu argumenty jeśli nie są podparte pewnym źródłem narażają autora na śmieszność... (moim skromnym zdaniem)
zbyszek05 - 08-02-2010, 09:00
a do scenika wózek nie wejdzie...chyba że po złożeniu tylnej kanapy
VirMan - 08-02-2010, 09:49
mam wersje california - 3 katalizatory :] byłem w stacji kontroli - na przeglądzie i mi wyszło w komputerku ze euro 4 - nie wiele wyżej od norm , ale łapię się na euro4 . jak gazuje to mam tlenków azotu za duzo nieco - ale to gaz przy obciazeniu juz mam euro3 ale sprawdza sie na 1500 obr na benzynie mam euro3 ogólnie gorzej - na gazie euro 4 przy 1500 na idle -
Nie mówie ze od producenta - że mitsu deklaruje - po prostu jak policjanci w niemczech ci w rure wsadzą czujnik to właśnie sie sprawdza tak. Więc mi nic nie zrobią jak np bede chciał wjechać w godzinie szczytu do londynu i jakiemuś angolowi sie zechce mnie sprawdzic , albo w parki krajobrazowe u niemców. tam musi byc euro3 generalnie ale dobrze wiedziec ,ze mam zapas
[ Dodano: 08-02-2010, 10:17 ]
ps. ale zaskoczyło mnie to że działają katalizatory jeszcze - widać rzeczywiście nie śmigany był
|
|
|