Łódzkie - Spot w Borkach 07/08-10.2006r
piwkotom - 08-10-2006, 20:49
wrocilismy juz.... bylo przepysznie i wogole
zalujcie ze Was nie bylo. Wlasnie pracuje nad wrzuceniem fotek na fotosik i dam linka
Chooper - 08-10-2006, 21:34
piwkotom napisał/a: | wrocilismy juz.... bylo przepysznie |
Ty to jak zwykle "przepysznie" ,
Ale Tommi i Dominos, to moga mówić przepyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysznie
Sz@kal - 08-10-2006, 21:35
piwkotom napisał/a: | zalujcie ze Was nie bylo. |
Żałuje jak jasna cholera. A chciałem poznać łódzką ekipę i się trochę wkręcić
Chooper - 08-10-2006, 21:45
byuo bombastic, fantastic, sumplastic,
Szkoda, że nie dobili jeszcze CichyTom i Potek (wypadki losowe). Ale miło że już aż tyle nas jeździ
Naturalnie pozdrowienia Dla Krisa_S za to, że udało mu się z małżonką i córeczkami nas odwiedzić
Anonymous - 08-10-2006, 21:54
widze ze Leppe nadal nie rozumie ze niektórzy są wieksi i potrzebują wiecej białka węglowodorów cukrów i innych protein
poza tym było GRUBBBBO aby takich spotów wiecej i na 2 dni :D:D:D
dajcie linki do zdjątek!!!!!
Anonymous - 08-10-2006, 22:46
Melduje siebie i Bolka po powrocie... Spocik naprawde super... Oby wiecej takich:) Miejscówka super:) kto nie był niech załuje
piwkotom - 08-10-2006, 22:50
Tu powinny byc moje foty mam nadzieje, ze dziala
Anonymous - 09-10-2006, 09:42
mnie sie goście/klijęci zwalili no i nie bardzo mogłem się wyrwać, może następnym razem udam mi się poznać łódzkie grono miłośników mitsu...........
Leppe - 09-10-2006, 17:06
tommi napisał/a: | widze ze Leppe nadal nie rozumie ze niektórzy są wieksi i potrzebują wiecej białka węglowodorów cukrów i innych protein |
Czy mógłbyś mi to wyjaśnić bo nie kumam o co biega????????
A jeśli idzie o spot to było super.
piwkotom - 09-10-2006, 18:00
Leppe napisał/a: | tommi napisał/a: | widze ze Leppe nadal nie rozumie ze niektórzy są wieksi i potrzebują wiecej białka węglowodorów cukrów i innych protein |
Czy mógłbyś mi to wyjaśnić bo nie kumam o co biega???????? |
przejadl sie kielbaskami z grilla i cos mu sie rzucilo
Anonymous - 09-10-2006, 18:58
Był to mój pierwszy spot w klubie i szczerze mogę powiedzieć, że z pewnością nie ostatni. Super luźna atmosfera, większość ludzi dobrze się znała ale wogóle nie dali mi odczuć, że jestem nowy i po krótkim czasie czułem się jak wśród starych znajomych . Było fajne żarełko i gadka się kleiła, czego chcieć więcej od spotkania?
Pogoda nam dopisała a Borki gorąco polecam na duże zloty.
Serdeczne dzięki i pozdrowionka dla Wszystkich ze spotu.
Krzysiek
Anonymous - 10-10-2006, 12:34
hmmm a co z reszta zdjęć z Borek co??;)
young - 10-10-2006, 13:39
Ja wrzucę fotki w przyszłym tygodniu.
A jeśli chodzi o miejscówkę, to nie będę się powtarzał jest NAJLEPSZA!!!
Anonymous - 10-10-2006, 15:31
apsik85 napisał/a: | Czarcik gdzie chodzisz do szkoły? |
socjologia na UŁ przy ul. P.O.W. pierwszy rok zaocznie
Anonymous - 10-10-2006, 17:08
Chooper napisał/a: | byuo bombastic, fantastic, sumplastic,
Naturalnie pozdrowienia Dla Krisa_S za to, że udało mu się z małżonką i córeczkami nas odwiedzić |
Chciałem wam po prostu chłopaki trochę frekwencję poprawić . Ale było bardzo fajnie no i dziewczynom też się podobało. pzdr
|
|
|