Nasze Miśki - Frost's Galant E88A
Hubeeert - 26-05-2010, 22:36
Saqu napisał/a: | całe zdarzenie było na zamkniętym odcinku drogi |
frost83 napisał/a: | zorganizowanej imprezie |
A ten koles na motorku jadący sobie pod prąd waszego wyscigu to co robił?
Panowie - nie róbcie sobie jaj.
Saqu - 26-05-2010, 23:22
O ile się nie mylę to to jest odcinek budowanej drogi ekspresowej pomiędzy Gorzowem Wielkopolskim a Szczecinem, który na chwilę obecną jest jeszcze zamknięty i nie użytkowany przez innych użytkowników. Tak więc nie było możliwości, żeby znalazł się tam ktoś obcy nie związany z tym spotem etc.
Hubeeert - 26-05-2010, 23:38
3 filmik z zaprezentowanych pokazywał sytuację o której mówie.
Kontynuacja dyskusji jest bezcelowa.
frost - masz fajny samochód i na tym sie skup na naszym Forum a na inne zostaw sobie prezentacje jego możliwości.
Frost - 27-05-2010, 15:42
Zostańmy przy opisywaniu rzeczy jakie robię z Galem, a filmików nie będę zamieszczał, kogo one interesują kontakt na mail, gg itd.... ??
Hubeeert - 27-05-2010, 15:53
frost83 nie będę z Tobą dyskutował bo Zasady Forum są jednoznaczne.
frost83 napisał/a: | filmików nie będę zamieszczał, przecież kogo one interesują na forum | Na przykład w tej kwestii.
Forum istniało zanim kupiłes Galanta i będzie istniało po tym jak go już sprzedasz.
Nie zmieni się dlatego, że TY TAK CHCESZ.
Pozdrawiam
Frost - 27-05-2010, 16:34
Ja nie planuje zmieniać forum, ani go modyfikować, robić pod siebie czy jakoś tak.
Skoro opisuje auto swoje to również jego osiągi i wyczyny, nie spowodowałem nim żadnego wypadku ani nie fisiuje przy kolegach. Skoro to jest dział "nasze miśki" to ja swojego chcę pokazać i wszystko co się z tym wiąże, a widze że to ma być okrojone do rzeczy zaczynających sie na wymianie kół a kończąc na montażu głośników w aucie, jak jest szansa pokazania że Gal ma zapędy sportowe i potrafi pokonać naprawde nowe, mocne i fajne auta to mam siedzieć cicho i sie nie wychylać. Tylko że ja nigdy nie stoję grzecznie w szeregu.
A czasem mi sie wydaje że jak nie mam Legnuma to nie mam co pisać o osiągach Gala. To trochę dyskryminacja taka mała, czasami warto pomyśleć czy ja szkodzę czy raczej coś komuś udowadniam - może że Galant nie jest nudnym autem dla dziadka i babci.
Forum istniało przed zakupem Gala, ale nie przed zainteresowaniem moim motoryzacją i marką Mitsubishi.
Co do sprzedaży, to raczej Galusiowi nie grozi
Hubeeert - 27-05-2010, 16:38
frost83 napisał/a: | Skoro opisuje auto swoje to również jego osiągi i wyczyny, nie spowodowałem nim żadnego wypadku ani nie fisiuje przy kolegach. | Tu własnie o te wyczyny chodzi a co do fisiowania przy kolegach - pamiętam jeden film ze spotu gdzie na łuku i podwójnej ciągłej wyprzedzałeś.
mitsu_pl - 31-05-2010, 14:49
Popieram Frosta, chodź i Hubeeert ma trochę racji. Jednak w naszym pięknym kraju jak się komuś nie narazisz to sobie nie poszalejesz. Nikt nie myśli o tym, że ludzi chcieli by czasem poćwiczyć poślizgi, poorać szuter czy po ścigać się 1/4. W większości krajów naszej pięknej UE, taki imprezy są organizowane przynajmniej raz w miesiącu bez względu na pogodę (najwyżej zmienia się charakter imprezy), tu tego nie ma...
Powinno wspierać się takie inicjatywy i pomóc w ewentualnym zabezpieczeniu trasy przed intruzami. Wiem coś o tym, po 23 maja tego roku zorganizowaliśmy już 2 Rajd Grajewski. Mimo przychylności władz miasta (co nie zdarza się za często) Mamy kłopoty chociażby ze strony Policji... Więc jak tu się bawić? Jak rozwijać swoje umiejętności? Nie narażając się nikomu...
Sorki za OT, ale takie tematy mnie mocno ruszają ze względu na to, że też uczestniczę w takich imprezach oraz je organizuje i wiem ile to nerwów kosztuje, żeby wszytko dopiąć na ostatni guzik a w trakcie i tak ktoś podłoży "świnię"...
mitsu_pl - 13-06-2010, 21:05
Hej Frost, co tu tak cicho się u Ciebie zrobiło... Chyba się misia jeszcze nie pozbyłeś?
Frost - 13-06-2010, 21:27
mitsu_pl, nie Michale nigdy, modze cały czas, ale ostatnio mam inne zajęcia
Krzyzak - 13-06-2010, 21:36
czy ktoś z was mógłby wypowiedzieć się w moim temacie nt hamulców E88?
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=53210
bo brakuje mi konkretów bezpośrednio związanych z naszym lokalnym rynkiem
Frost - 14-06-2010, 01:06
już zrobione Krzyżak
Co do mojego Gala.
Dostał przyciemnienie szybek a teraz czeka na kilka modów do sinika i zawiechy i jak sie uda to w tym miesiącu na hamownie sie wybiore
ale najpierw Zlot SKT 20.06.2010r w GW więc będą filmiki i fotki
jacek11 - 14-06-2010, 17:44
frost83 napisał/a: | Dostał przyciemnienie szybek a teraz czeka na kilka modów do sinika i zawiechy i jak sie uda to w tym miesiącu na hamownie sie wybiore
ale najpierw Zlot SKT 20.06.2010r w GW więc będą filmiki i fotki |
Fotki to powinny być zaraz po przyciemnieniu szybek
A filmiki,jeśli będą wyścigi,to poproszę na PW
Saqu - 14-06-2010, 20:42
frost83 napisał/a: | będą filmiki |
jacek11 napisał/a: | A filmiki,jeśli będą wyścigi,to poproszę na PW |
Hehe no właśnie bo wiesz, tutaj pewnie zaraz zostaną usunięte
Frost - 14-06-2010, 20:44
hehehe, wiem wiem, porozsyłam na pw dla chętnych
Jacku - fortki dodam jak zrobie na weekend, bo jestem teraz zdala od Misia
|
|