Podkarpackie - XV Spot Podkarpacki - Solina
Wojt111 - 11-10-2010, 22:13
Lista:
1. Monia i Pietro
2. Luka_
3. Demise
4. chrisnewmann
5. kielurkk
6. Zombie88
7. MGrocH89
8. t_o_mis
8. Wojt i Monika
Będziemy na weekend w Bieszczadach. Chętnie dołączymy ale w na zaporze, no i pod warunkiem, ze nam miśka zdążą oddać, bo audikiem możemy kiepsko wyglądać w dobrym towarzystwie
jaxan - 12-10-2010, 10:35
Ale, że co? Że górki żadnej nie będzie? A tu taką ładną pogodę zapowiadają
gulgulq - 12-10-2010, 10:54
jaxan napisał/a: | Ale, że co? Że górki żadnej nie będzie? A tu taką ładną pogodę zapowiadają |
jeśli wyrobimy czasowo to ja sam chętnie pójdę - ale harmonogram mimo wszystko napięty
dwie sprawy organizacyjne:
proszę o wyłonienie się kogoś oblatanego z Sanoka - i udostępnienie numeru telefonu dla chętnych w celach komunikacyjnych (dołączanie do grupy, pogubienie się na trasie itp.)
tak samo z Rzeszowa
oczywista że kto chce to mój telefon na PW dla chętnych i tak samo proszę o podesłanie mi
Lista:
1. Monia i Pietro
2. Luka_
3. Demise
4. chrisnewmann
5. kielurkk
6. Zombie88
7. MGrocH89
8. t_o_mis
9. Wojt i Monika
10. gulgulq
Monia - 12-10-2010, 19:13
Wojt111, jaki będziesz miał wóz to dołączcie do nas, nie ma się co bać nikt Was nie zlinczuje
jaxan - 12-10-2010, 19:29
gulgulq napisał/a: | jaxan napisał/a:
Ale, że co? Że górki żadnej nie będzie? A tu taką ładną pogodę zapowiadają
jeśli wyrobimy czasowo to ja sam chętnie pójdę - ale harmonogram mimo wszystko napięty |
Coś mi się wydaję, że się nie uda na górkę wyskoczyć. Jeżeli nie ma tego ujętego w planie to szans nie będzie. Żeby gdziekolwiek iść trzeba mieć minimum 4 godziny. Wtedy można szybko na Smerka albo Tarnicę wyskoczyć, ale czy to ma sens tak wypiec i zbiec?
Mniejsza o to. Na wiosnę zorganizujemy spota pod kryptonimem "Tarnica" i nie będzie wyproś.... trzeba będzie iść
Monia - 12-10-2010, 19:47
jaxan, a tak na marginesie...to czemu ejszcze nie ma Cię na liscie ??!!
jaxan - 12-10-2010, 19:51
Monia, bo mi termin nie odpowiada i muszę kombinować. Jak się uda to będę jak nie to wielka szkoda .... ale jestem dobrej myśli.
gulgulq - 12-10-2010, 19:54
jaxan napisał/a: |
Coś mi się wydaję, że się nie uda na górkę wyskoczyć. Jeżeli nie ma tego ujętego w planie to szans nie będzie. Żeby gdziekolwiek iść trzeba mieć minimum 4 godziny. Wtedy można szybko na Smerka albo Tarnicę wyskoczyć, ale czy to ma sens tak wypiec i zbiec?
Mniejsza o to. Na wiosnę zorganizujemy spota pod kryptonimem "Tarnica" i nie będzie wyproś.... trzeba będzie iść |
przez to pisałem że może zaczniemy o 6 - zazwyczaj ja tak jadę w biesy - 6 start, koło 10 jestem na miejscu, tuptanie, godz. 16-17 pstrągi i powrót
jaxan - 12-10-2010, 20:02
gulgulq napisał/a: | jaxan napisał/a: |
Mniejsza o to. Na wiosnę zorganizujemy spota pod kryptonimem "Tarnica" i nie będzie wyproś.... trzeba będzie iść |
przez to pisałem że może zaczniemy o 6 - zazwyczaj ja tak jadę w biesy - 6 start, koło 10 jestem na miejscu, tuptanie, godz. 16-17 pstrągi i powrót |
No i ja robię dokładnie tak samo, dlatego chciałem w Sanoku się spotkać ok 9 i prosto w góry. No ale cóż.... chyba, że jeszcze plan się zmieni. Bo z prognoz wynika, że ma być ładna, bezchmurna pogoda a ta pora roku w Bieszczadach wygląda niezmiernie zacnie, dlatego szkoda by było siedzieć w jakiejś knajpie albo w zaporze zamiast w słoneczku śmigać po górkach.
Nie chce oczywiście już mieszać skoro plan jest, ale na przyszłość warto pomyśleć.
Monia - 12-10-2010, 20:48
Ja myślę, ze nie ma co juz zmnieniać palnó info poszło, pogoda oby była ładna a przynajmniej nie deszczowa, ale na pewno bedzie zimno i wiem ze dla amatorów spinaczki to nie są najlepsze warunki wiem sama po sobie
Luka_ - 12-10-2010, 21:12
Popieram poranny zryw podrywm. Mogę być w Sanoku na 7. 00. Jestem gotowy zarówno na 7.00 jak i na 10.30. Wezmę łachy p/deszcz na wszelki wypadek. Nie popieram rozdzielania grupy na tych co chcą tamto a tamci owamto. Większość bierze wszystko.
Strzała
Kamil1g - 13-10-2010, 12:47 Temat postu: sanok Witam.podpatrzyłem co Nez napisał na mekp i chętnie też się przejadę z Wami.z pod Areny Sanok.
Monia - 13-10-2010, 17:51
Lista:
1. Monia i Pietro
2. Luka_
3. Demise
4. chrisnewmann
5. kielurkk
6. Zombie88
7. MGrocH89
8. t_o_mis
9. Wojt i Monika
10. gulgulq
11. Kamil1g
Kto jeszcze ?
nezik - 13-10-2010, 18:20
jak mamy lazic po gorkach to 'mie' sie nie chce
Monia - 13-10-2010, 18:38
nez, nie bedziemy łazić... widziałeś planik spociku i nie ma tam górek także dopisuj się do listy, Twój kolega juz to zrobił
|
|
|