To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Rekin Seichan

Krzyzak - 12-08-2011, 06:50

_Slawek_, jedyne co mogę Ci polecić, to wymianę palca w aparacie, bo niestety w tych rocznikach był z węgla i potrafił się kruszyć
silnik krokowy i resztę aparatu zostaw ;)

a co do kabla:
_Slawek_ napisał/a:
że przepalił się dosłownie na popiół kabel między rozrusznikiem a

to wydedukuj sam - rozrusznik jest na dole, przy skrzyni, która to ostatnio było przecież robiona; skoro do tej pory było OK (a elektrykę to te auta mają naprawdę wzorową), to nie jest winny Galant, tylko mechanik, który skręcał rozrusznik...

Andrew - 12-08-2011, 07:45

Krzyzak napisał/a:
_Slawek_ napisał/a:
że przepalił się dosłownie na popiół kabel między rozrusznikiem a

to wydedukuj sam - rozrusznik jest na dole, przy skrzyni, która to ostatnio było przecież robiona; skoro do tej pory było OK (a elektrykę to te auta mają naprawdę wzorową), to nie jest winny Galant, tylko mechanik, który skręcał rozrusznik...
Też miałem tak napisać :wink:
Rafal_Szczecin - 12-08-2011, 08:17

_Slawek_ napisał/a:
Teraz już wiem dlaczego Rafal_Szczecin nazwał swojego rekina bandytą... bo te bestie ograbiają niewinnych ludzi z uczciwie zarobionych pieniędzy

hehe misiek to nie tak jak myslisz :D one tez potrzebuja milosci ! zobacz, Renata idzie na zakupy i kupuje sukienki, szpile i inne pierdoly, z galorem jest tak samo :D wahacz to takie szpilki itd ... :P ;)

Seichan - 12-08-2011, 08:39

Rafal_Szczecin napisał/a:
hehe misiek to nie tak jak myslisz :D one tez potrzebuja milosci !

Ależ ten samochód jest kochany, pielęgnowany, dopieszczany, jak chyba żaden inny ze stajni :!:

Rafal_Szczecin napisał/a:
zobacz, Renata idzie na zakupy i kupuje sukienki, szpile i inne pierdoly, z galorem jest tak samo :D wahacz to takie szpilki itd ... :P ;)

Renata nie chodzi na zakupy, bo rekin zabiera wszystkie $ :evil: Już nie pamiętam, kiedy kupiłam sobie szpilki :roll:

robertdg - 12-08-2011, 08:43

Seichan napisał/a:
Renata nie chodzi na zakupy, bo rekin zabiera wszystkie $ :evil:
Pazerny misio, poprzedni właściciel na nim oszczędzał, to teraz się odgryza :?
Seichan - 12-08-2011, 08:51

robertdg napisał/a:
Pazerny misio, poprzedni właściciel na nim oszczędzał, to teraz się odgryza :?

Ale mógł z tym poczekać przynajmniej miesiąc :roll: Bowiem w chwili obecnej kwestia przyjazdu FTO na zlot stoi pod wielkim znakiem zapytania. Bo jednak nie taki wygląd i środek FTO chcieliśmy zaprezentować...

volve - 12-08-2011, 09:28

Seichan napisał/a:
Ale mógł z tym poczekać przynajmniej miesiąc

Nie, on odpowiedział na moje prośby, abyście jednak FTO przyjechali :P

Seichan - 12-08-2011, 10:27

volve napisał/a:
Nie, on odpowiedział na moje prośby, abyście jednak FTO przyjechali :P

Tomku, mieliśmy przyjechać FTO, tylko do tego czasu miał on być zrobiony. A rekin wyczerpał pulę finansową :roll:

volve - 12-08-2011, 10:48

Seichan napisał/a:
A rekin wyczerpał pulę finansową

Zazdrośnik jeden :evil: Przyjedźcie FTO w takim stanie, jakim jest ;) Z Lublina macie niedaleko, więc dacie radę ;)

Seichan - 12-08-2011, 11:37

volve napisał/a:
Z Lublina macie niedaleko, więc dacie radę ;)

Nie odległość będzie stała na przeszkodzie, a pogoda. Pisałam Ci o tym Tomku ;)
Ale zobaczymy, ja nie tracę nadziei, że jednak uda się przyjechać FTO.

volve - 12-08-2011, 11:51

Seichan napisał/a:
Nie odległość będzie stała na przeszkodzie, a pogoda. Pisałam Ci o tym Tomku

Wiem, wiem Renatko, jednak trzymam kciuki za FTO i ewentualnie mechanika ;) Dobra kończę ten oftopic, bo to przecież temat o rekinie...

robertdg - 12-08-2011, 16:38

Cytat:
Ale mógł z tym poczekać przynajmniej miesiąc :roll: Bowiem w chwili obecnej kwestia przyjazdu FTO na zlot stoi pod wielkim znakiem zapytania. Bo jednak nie taki wygląd i środek FTO chcieliśmy zaprezentować...
Gadzina zazdrosna :P
Hugo - 12-08-2011, 21:36

_Slawek_ napisał/a:
te bestie ograbiają niewinnych ludzi z uczciwie zarobionych pieniędzy
:thumbright:
Seichan - 13-08-2011, 18:53

Rozrusznik naprawiony, wrócił na miejsce i rekin znów działa. Aż się boję myśleć, co może paść w następnej kolejności :roll:
fj_mike - 13-08-2011, 20:08

Seichan napisał/a:
co może paść w następnej kolejności :roll:

Bądź dobrej myśli ;)
U siebie np musiałem wymienić amorki nowe na jeszcze nowsze :mrgreen:
Albo np regeneracja sworznia wahacza którego osłonę uszkodził mechanior przy wymianie łożyska (nich wspomnę jeszcze, że zapomniał skręcić drążek kierowniczy).

Głowa do góry ;)