Nasze Miśki - Rekin Seichan
Krzyzak - 12-08-2011, 06:50
_Slawek_, jedyne co mogę Ci polecić, to wymianę palca w aparacie, bo niestety w tych rocznikach był z węgla i potrafił się kruszyć
silnik krokowy i resztę aparatu zostaw
a co do kabla: _Slawek_ napisał/a: | że przepalił się dosłownie na popiół kabel między rozrusznikiem a |
to wydedukuj sam - rozrusznik jest na dole, przy skrzyni, która to ostatnio było przecież robiona; skoro do tej pory było OK (a elektrykę to te auta mają naprawdę wzorową), to nie jest winny Galant, tylko mechanik, który skręcał rozrusznik...
Andrew - 12-08-2011, 07:45
Krzyzak napisał/a: | _Slawek_ napisał/a:
że przepalił się dosłownie na popiół kabel między rozrusznikiem a
to wydedukuj sam - rozrusznik jest na dole, przy skrzyni, która to ostatnio było przecież robiona; skoro do tej pory było OK (a elektrykę to te auta mają naprawdę wzorową), to nie jest winny Galant, tylko mechanik, który skręcał rozrusznik... | Też miałem tak napisać
Rafal_Szczecin - 12-08-2011, 08:17
_Slawek_ napisał/a: | Teraz już wiem dlaczego Rafal_Szczecin nazwał swojego rekina bandytą... bo te bestie ograbiają niewinnych ludzi z uczciwie zarobionych pieniędzy |
hehe misiek to nie tak jak myslisz one tez potrzebuja milosci ! zobacz, Renata idzie na zakupy i kupuje sukienki, szpile i inne pierdoly, z galorem jest tak samo wahacz to takie szpilki itd ...
Seichan - 12-08-2011, 08:39
Rafal_Szczecin napisał/a: | hehe misiek to nie tak jak myslisz one tez potrzebuja milosci ! |
Ależ ten samochód jest kochany, pielęgnowany, dopieszczany, jak chyba żaden inny ze stajni
Rafal_Szczecin napisał/a: | zobacz, Renata idzie na zakupy i kupuje sukienki, szpile i inne pierdoly, z galorem jest tak samo wahacz to takie szpilki itd ... |
Renata nie chodzi na zakupy, bo rekin zabiera wszystkie $ Już nie pamiętam, kiedy kupiłam sobie szpilki
robertdg - 12-08-2011, 08:43
Seichan napisał/a: | Renata nie chodzi na zakupy, bo rekin zabiera wszystkie $ | Pazerny misio, poprzedni właściciel na nim oszczędzał, to teraz się odgryza
Seichan - 12-08-2011, 08:51
robertdg napisał/a: | Pazerny misio, poprzedni właściciel na nim oszczędzał, to teraz się odgryza |
Ale mógł z tym poczekać przynajmniej miesiąc Bowiem w chwili obecnej kwestia przyjazdu FTO na zlot stoi pod wielkim znakiem zapytania. Bo jednak nie taki wygląd i środek FTO chcieliśmy zaprezentować...
volve - 12-08-2011, 09:28
Seichan napisał/a: | Ale mógł z tym poczekać przynajmniej miesiąc |
Nie, on odpowiedział na moje prośby, abyście jednak FTO przyjechali
Seichan - 12-08-2011, 10:27
volve napisał/a: | Nie, on odpowiedział na moje prośby, abyście jednak FTO przyjechali |
Tomku, mieliśmy przyjechać FTO, tylko do tego czasu miał on być zrobiony. A rekin wyczerpał pulę finansową
volve - 12-08-2011, 10:48
Seichan napisał/a: | A rekin wyczerpał pulę finansową |
Zazdrośnik jeden Przyjedźcie FTO w takim stanie, jakim jest Z Lublina macie niedaleko, więc dacie radę
Seichan - 12-08-2011, 11:37
volve napisał/a: | Z Lublina macie niedaleko, więc dacie radę |
Nie odległość będzie stała na przeszkodzie, a pogoda. Pisałam Ci o tym Tomku
Ale zobaczymy, ja nie tracę nadziei, że jednak uda się przyjechać FTO.
volve - 12-08-2011, 11:51
Seichan napisał/a: | Nie odległość będzie stała na przeszkodzie, a pogoda. Pisałam Ci o tym Tomku |
Wiem, wiem Renatko, jednak trzymam kciuki za FTO i ewentualnie mechanika Dobra kończę ten oftopic, bo to przecież temat o rekinie...
robertdg - 12-08-2011, 16:38
Cytat: | Ale mógł z tym poczekać przynajmniej miesiąc Bowiem w chwili obecnej kwestia przyjazdu FTO na zlot stoi pod wielkim znakiem zapytania. Bo jednak nie taki wygląd i środek FTO chcieliśmy zaprezentować... | Gadzina zazdrosna
Hugo - 12-08-2011, 21:36
_Slawek_ napisał/a: | te bestie ograbiają niewinnych ludzi z uczciwie zarobionych pieniędzy |
Seichan - 13-08-2011, 18:53
Rozrusznik naprawiony, wrócił na miejsce i rekin znów działa. Aż się boję myśleć, co może paść w następnej kolejności
fj_mike - 13-08-2011, 20:08
Seichan napisał/a: | co może paść w następnej kolejności |
Bądź dobrej myśli
U siebie np musiałem wymienić amorki nowe na jeszcze nowsze
Albo np regeneracja sworznia wahacza którego osłonę uszkodził mechanior przy wymianie łożyska (nich wspomnę jeszcze, że zapomniał skręcić drążek kierowniczy).
Głowa do góry
|
|
|