To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Colt cjo -6a12 mivec 200 KM

mystek - 19-06-2011, 18:02

ano sprawdź :)

tylko weź sobie jakiś kawałeczek szyby i przetestuj farbki, poćwicz malowanie, żeby nie stworzyć zacieków i pęcherzyków powietrza :)

kamil - 06-07-2011, 17:12

Przymiarka do lamp po lifcie i sam nie wiem czy je zostawic czy dać z przed liftu z pomarańczowym kierunkiem

m6riano - 06-07-2011, 18:14

Nie wiem jakie są przed liftem a jakie po..ale te lampy są spoko..ale jeszcze bym dorzucił przeźroczysty boczny kierunek..;-)
Mało tego...skoro nie masz tej fizoliny pod maską to wrzuciłbym w te trójkąty jakieś stikerbomby..;-)

_Slawek_ - 06-07-2011, 22:05

kamil napisał/a:
Przymiarka do lamp po lifcie i sam nie wiem czy je zostawic czy dać z przed liftu z pomarańczowym kierunkiem

m6riano napisał/a:
Nie wiem jakie są przed liftem a jakie po..ale te lampy są spoko..

Może teraz będzie łatwiej porównać :)

Mi osobiście bardziej pasują te po lifcie, aczkolwiek przydały by się jeszcze zdjęcia w obu wersjach z opuszczoną maską ;) No i z tym pomarańczowym kierunkiem :)

Andrew - 06-07-2011, 22:12

Poliftowe do mnie też przemawiają :wink:
m6riano - 06-07-2011, 23:04

po prawej to jakie?
Wszyc - 06-07-2011, 23:11

po prawej poliftowe przecież to to samo zdjęcie co dał wcześniej i pisał że poliftowe założył :P
Marker - 06-07-2011, 23:22

Po prawej to poliftowe, i te bym zostawił. Dobrze się prezentują z przedliftowym zderzakiem.
mystek - 06-07-2011, 23:33

Przedliftowe - ale amber, poliftowe - ale przydymione od środka. Wybieraj :P

PS: swoją drogą - poliftowe bezproblemowo pasują? Zaczepy itp.

Kleju - 07-07-2011, 00:10

mystek napisał/a:
Przedliftowe - ale amber

Z tym żółtym kolorem nadwozia, amber będzie wyglądał kiepsko :| Już lepiej:
mystek napisał/a:
poliftowe - ale przydymione od środka

Anonymous - 07-07-2011, 01:21

początkowo myślałem tak jak mystek, ale ostatecznie to Kleju, ma rację :D
m6riano - 07-07-2011, 06:41

Wszyc napisał/a:
po prawej poliftowe przecież to to samo zdjęcie co dał wcześniej i pisał że poliftowe założył :P

oj dobra cicho wiedziałem że o te chodzi...;-)

kamil - 07-07-2011, 06:48

a więc tak- nie jest tak szybko z tymi lampami polifcie trzeba przerobic wkład zarówki od kierunkowskazów, no i w pasie dorobic otwory na mocowania lampy . Cjo po lifcie ma pewnie inaczej zrobione błotniki,musze to podejrzac jak dokladnie to jest
FTOrek - 07-07-2011, 09:27

Moim zdaniem poliftowe bardziej nowoczesne,ale colt staje się blady.Czerwony kierunek może być lepszy.No i przy nie daj Boże stłuczce przedlift tańszy.Po co zbędne przeróbki.
mystek - 07-07-2011, 10:56

#Kleju - też właśnie się o to obawiałem, ale jeśli wybór taki lub taki to tylko amber mimo wszystko :) z tego dwojga do żółtej budy też wziąłbym polift osmolony, zdecydowanie :) .

#FTOrek - stąd właśnie propozycja o przysmolenie ich od środka :) wtedy naprawdę lampy CJtkowe stają się rewelacyjne :) łapią agresywny charakter.

#Kamil - zastanawiam się czy nie lepiej jakby chlapacze zostawić czarne w tym przypadku, jeśli lampy poszłyby w osmolenie. Trzeba by zrobić VT jak to wygląda, ale obraz który rysuje mi się w głowie mówi, że lepiej by to wyglądało z czarnym chlapaczem niż z żółtym :)