To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spot MM na orawie.. 22-23 pazdziernika 2011

Rebelias - 10-10-2011, 22:05

Jak bedziecie gdzies w okolicy Podwilka albo Orawki to dajcie znac bede czekal przy wjezdzie do lipnicy zeby was serdecznie powitac :)
dawidoski13 - 11-10-2011, 18:15

sveno napisał/a:
Mr V, poczekamy :) Dawid przyjeżdżasz na parking czy mamy Cię zgarnąć gdzieś koło Myślenic?

Jeśli pojadę to raczej podjadę do Was na parking ale niestety jeszcze nic nie jest pewne... :? Wiem tylko tyle,że Sylwia jednak nie da rady jechać więc jedno miejsce wolne. Przepraszam,że dopiero teraz o tym piszę ale naprawdę straszne zamieszanie miałem ostatnio :roll:

Jackall - 12-10-2011, 15:52

Planuję jechać najprostszą możliwą trasą czyli:
wyjazd Zakopianką DK7 (że w stronę Chyżnego to chyba nie muszę dodawać?!? :P ) po drodze przejeżdżamy przez Myślenice, Pcim, Skomielna Biała, Rabka-Zdrój, Jabłonka i tu skręt w prawo do Lipnicy Wielkiej.
Poczekać oczywiście możemy, fajnie by było zrobić listę osób które jadą na 100%, wtedy będziemy czekać do przybycia ostatniej osoby.
Wpadłem ostatnio na pomysł żeby przy okazji podjechać do Rabkolandu ale niestety jest już zamknięte na zimę więc może w przyszłym roku pojedziemy?
Dawid a Tobie się chce i opłaca do Krk przyjeżdżać? Możemy się umówić np w okolicach dworca PKS w Myślenicach :wink:
Rebelias powiedz mi jeszcze czy te domki są w jakiś sposób ogrzewane? I jeśli nie zapomnę to damy znać :wink:

Rebelias - 12-10-2011, 22:03

Tak sa ogrzewane na prad tylko ze wlasciciel bedzie doliczal pozniej po 60gr za kazdy kilowat ja bede w polsce juz w srode to zadzwonie mu wczesniej zeby w sobote rano jak bede odbieral klucze i spiszemy liczniki to wlacze ogrzewanie zeby bylo cieplo bo wiem dzieci lubia teraz chorowac...
wojzi - 12-10-2011, 22:38

No mój Marek jest obecnie chory. Więc jego obecność - a co za tym idzie Reni - stoi pod znakiem zapytania, zależy, co powie pani doktor. Ja będę na pewno, Rafał jeśli nie złapie ospy - bo była dwójka chorych dzieci w przedszkolu - też.
Rebelias - 12-10-2011, 23:00

a wylecza sie jeszcze tydzien zostal takze bedzie dobrze:)

I prosze mi sie nie wykruszac bo bedzie tak ze jeden domek wystarczy :twisted:

Mr V - 12-10-2011, 23:28

Rebelias90 napisał/a:
a wylecza sie jeszcze tydzien zostal takze bedzie dobrze:)

I prosze mi sie nie wykruszac bo bedzie tak ze jeden domek wystarczy :twisted:

Nie strasz bo rodzine wezmę! :P

wojzi - 13-10-2011, 00:30

Ja się nie wykruszam - choćbym był chory to przyjadę :twisted: . Natomiast na choroby dzieciaków nic nie poradzę :cry: .

Mr V napisał/a:
rodzine wezmę! :P

Bierz.

Jackall - 13-10-2011, 09:30

wojzi napisał/a:
choćbym był chory to przyjadę
A jak mi zarazisz Madzie to Cie znajde :axe:

Rebelias mam kolejne pytanie (Aga mnie co chwile męczy :wink: ) w domkach jest pościel czy zabrać coś ze sobą?

Rebelias - 13-10-2011, 20:40

Jackall napisał/a:
domkach jest pościel czy zabrać coś ze sobą?

dobre pytanie jutro jade do polski takze w sobote skontaktuje sie z wlascicielem co jest a czego nie ma i dam znac....

Jackall - 13-10-2011, 21:50

To super, czekamy :wink:
A jak moja Agusia coś sobie jeszcze przypomni to na pewno napiszę :twisted:

Mr V - 13-10-2011, 23:37

ja z Natalią zrobimy pare rzeczy do szamania :D
Rebelias - 14-10-2011, 23:45

Szamanie jak pisalem kto chce niech wezmie a jak co to jest bardzo duzo sklepow w Lipnicy takze niczego nie zabraknie a i mam prosbe jesli ktos by mogl to jakby zabral niewiekiego grilla ze soba to by dobrze zrobil bo przy domkach chyba nie ma a ja takiego mobilnego nie posiadam... Co do picia to przywioze troche austriackiego browaru i wina :) :)
meydey000 - 15-10-2011, 00:08

wpisuje się na listę gości... prawdopodobnie przyjadę z bratem. zabrać coś ze sobą?
Rebelias - 15-10-2011, 00:10

meydey000 napisał/a:
zabrać coś ze sobą?
swetry kurtki koce i cos na kaca :)