Małopolskie - Spot MM na orawie.. 22-23 pazdziernika 2011
Rebelias - 10-10-2011, 22:05
Jak bedziecie gdzies w okolicy Podwilka albo Orawki to dajcie znac bede czekal przy wjezdzie do lipnicy zeby was serdecznie powitac
dawidoski13 - 11-10-2011, 18:15
sveno napisał/a: | Mr V, poczekamy Dawid przyjeżdżasz na parking czy mamy Cię zgarnąć gdzieś koło Myślenic? |
Jeśli pojadę to raczej podjadę do Was na parking ale niestety jeszcze nic nie jest pewne... Wiem tylko tyle,że Sylwia jednak nie da rady jechać więc jedno miejsce wolne. Przepraszam,że dopiero teraz o tym piszę ale naprawdę straszne zamieszanie miałem ostatnio
Jackall - 12-10-2011, 15:52
Planuję jechać najprostszą możliwą trasą czyli:
wyjazd Zakopianką DK7 (że w stronę Chyżnego to chyba nie muszę dodawać?!? ) po drodze przejeżdżamy przez Myślenice, Pcim, Skomielna Biała, Rabka-Zdrój, Jabłonka i tu skręt w prawo do Lipnicy Wielkiej.
Poczekać oczywiście możemy, fajnie by było zrobić listę osób które jadą na 100%, wtedy będziemy czekać do przybycia ostatniej osoby.
Wpadłem ostatnio na pomysł żeby przy okazji podjechać do Rabkolandu ale niestety jest już zamknięte na zimę więc może w przyszłym roku pojedziemy?
Dawid a Tobie się chce i opłaca do Krk przyjeżdżać? Możemy się umówić np w okolicach dworca PKS w Myślenicach
Rebelias powiedz mi jeszcze czy te domki są w jakiś sposób ogrzewane? I jeśli nie zapomnę to damy znać
Rebelias - 12-10-2011, 22:03
Tak sa ogrzewane na prad tylko ze wlasciciel bedzie doliczal pozniej po 60gr za kazdy kilowat ja bede w polsce juz w srode to zadzwonie mu wczesniej zeby w sobote rano jak bede odbieral klucze i spiszemy liczniki to wlacze ogrzewanie zeby bylo cieplo bo wiem dzieci lubia teraz chorowac...
wojzi - 12-10-2011, 22:38
No mój Marek jest obecnie chory. Więc jego obecność - a co za tym idzie Reni - stoi pod znakiem zapytania, zależy, co powie pani doktor. Ja będę na pewno, Rafał jeśli nie złapie ospy - bo była dwójka chorych dzieci w przedszkolu - też.
Rebelias - 12-10-2011, 23:00
a wylecza sie jeszcze tydzien zostal takze bedzie dobrze:)
I prosze mi sie nie wykruszac bo bedzie tak ze jeden domek wystarczy
Mr V - 12-10-2011, 23:28
Rebelias90 napisał/a: | a wylecza sie jeszcze tydzien zostal takze bedzie dobrze:)
I prosze mi sie nie wykruszac bo bedzie tak ze jeden domek wystarczy |
Nie strasz bo rodzine wezmę!
wojzi - 13-10-2011, 00:30
Ja się nie wykruszam - choćbym był chory to przyjadę . Natomiast na choroby dzieciaków nic nie poradzę .
Mr V napisał/a: | rodzine wezmę! |
Bierz.
Jackall - 13-10-2011, 09:30
wojzi napisał/a: | choćbym był chory to przyjadę | A jak mi zarazisz Madzie to Cie znajde
Rebelias mam kolejne pytanie (Aga mnie co chwile męczy ) w domkach jest pościel czy zabrać coś ze sobą?
Rebelias - 13-10-2011, 20:40
Jackall napisał/a: | domkach jest pościel czy zabrać coś ze sobą? |
dobre pytanie jutro jade do polski takze w sobote skontaktuje sie z wlascicielem co jest a czego nie ma i dam znac....
Jackall - 13-10-2011, 21:50
To super, czekamy
A jak moja Agusia coś sobie jeszcze przypomni to na pewno napiszę
Mr V - 13-10-2011, 23:37
ja z Natalią zrobimy pare rzeczy do szamania
Rebelias - 14-10-2011, 23:45
Szamanie jak pisalem kto chce niech wezmie a jak co to jest bardzo duzo sklepow w Lipnicy takze niczego nie zabraknie a i mam prosbe jesli ktos by mogl to jakby zabral niewiekiego grilla ze soba to by dobrze zrobil bo przy domkach chyba nie ma a ja takiego mobilnego nie posiadam... Co do picia to przywioze troche austriackiego browaru i wina :)
meydey000 - 15-10-2011, 00:08
wpisuje się na listę gości... prawdopodobnie przyjadę z bratem. zabrać coś ze sobą?
Rebelias - 15-10-2011, 00:10
meydey000 napisał/a: | zabrać coś ze sobą? | swetry kurtki koce i cos na kaca
|
|
|