To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2012 - Gadu gadu

Juiceman - 04-02-2012, 00:04

Ja będę miał albo mouseman. Ja będę wiedział koło 19lutego więc jak coś to pisz do niego.
tomusn - 04-02-2012, 08:24

dzięki, ale udało się zarezerwować pokój
Cytat:
Pokoje gościnne 2-3 os. 190 PLN

mjsystem - 07-02-2012, 20:50

Prawie pełna rezerwacja, super :mrgreen: Nawet nie pojedziemy na ślub w rodzinie... X zlot jest priorytetem :mrgreen:
Morfi - 07-02-2012, 21:06

Wkoncu 10 zlot zobowiązuje. Już widze te kolumne aut:)
sveno - 07-02-2012, 21:54

Morfi napisał/a:
Już widze te kolumne aut:)
ja już nie pozwolę na to by mój Gal wyglądał jak ostatni łoch w tej kolumnie :) prace nad wyglądem trwają.
mjsystem - 07-02-2012, 21:55

Morfi napisał/a:

O ile znów się nie podzieli na kilka grup, jak ostatnio....

[ Dodano: 07-02-2012, 21:56 ]
sveno napisał/a:
ja już nie pozwolę na to by mój Gal wyglądał jak ostatni łoch w tej kolumnie

W Wierchomli go dopieścimy :wink:

pamar - 08-02-2012, 08:48

Morfi napisał/a:

Postaram się tym razem bardziej konkretnie omówić (i nie dawać wiary zapewnieniom policjantów) sprawę zabezpieczenia skrzyżowań i wszystkich miejsc z sygnalizacją świetlną itp.
Ale na miłość boską, jak mi ktoś tym razem pojedzie gdzieś do markietu, apteki albo na piwo, to... (już gdzieś to pisałem) powieszę za uszy na najwyższym drzewie w wawrzce!!! :wink:

Yoshiko - 08-02-2012, 08:58

pamar napisał/a:
a miłość boską, jak mi ktoś tym razem pojedzie gdzieś do markietu, apteki albo na piwo,

albo na stację zatankować :mrgreen:

pamar - 08-02-2012, 09:04

Też powieszę! Tankować (paliwo) przed wyjazdem albo po przyjeździe (już nie koniecznie paliwo) ;)
Bizi78 - 08-02-2012, 11:00

Proponuję amnestię na czerwone paski dla MM, którzy zadeklarują się stanąć na newralgicznych skrzyżowaniach i będą wspierać lub zastępować policjantów w kierowaniu kolumny :mrgreen: .
mjsystem - 08-02-2012, 11:24

pamar napisał/a:
Postaram się tym razem bardziej konkretnie omówić (i nie dawać wiary zapewnieniom policjantów) sprawę zabezpieczenia skrzyżowań i wszystkich miejsc z sygnalizacją świetlną itp.

Ale to nie Policja zawiniła tylko uciekające za szybko czoło peletonu. :shock:
W pewnym momencie auta zaczęły się rozjeżdżać we wszystkie strony, bo czoło pędziło na wariata i reszta kolumny nie wiedziała, w jakim kierunku jechać. Kolumna powinna jechać z jednostajną prędkością, w granicach ok 40km/h, a jak brakowało Policji to na tyle zwalniać, aby ten za mną mnie zawsze miał w zasięgu wzroku.

skopiowane z innego forum:
http://forum.vectraklub.p...zda-w-kolumnie/

I na tej stronie ostatni filmik:(wciśnij play)
http://www.sunsethog.com/groupRiding.html

pamar - 08-02-2012, 11:59

mjsystem napisał/a:
Ale to nie Policja zawiniła tylko uciekające za szybko czoło peletonu.

Tempo nadawał SzP nadkomisarz, który to jeszcze na ośrodku, zaraz po przyjeździe, informował, że musimy to zrobić szybko bo ma kocioł na mieście i z tego powodu również, nie było radiolki zamykającej kolumnę :( Forest próbował go hamować jak mógł :D

mjsystem - 08-02-2012, 14:52

pamar napisał/a:
Tempo nadawał SzP nadkomisarz, który to jeszcze na ośrodku, zaraz po przyjeździe, informował, że musimy to zrobić szybko bo ma kocioł na mieście i z tego powodu również, nie było radiolki zamykającej kolumnę Forest próbował go hamować jak mógł

Tego nie wiedziałem, ale nadrobimy :biggrin:

Podobał Ci się filmik(schemat kolumny) motocyklowy?

krzypolo - 08-02-2012, 17:47

Seichan napisał/a:
Tak w ogóle to jestem w szoku, jak szybko poszły rezerwacje na domki..

Cytat:
3 godz i po domkach dobrze, ze zona była czujna.
Tez miałem lepsza rozrywke od pokazu ognia

Ja tez przespałem :( ........ ale no cóż w zeszłym roku ktoś spał w rancho do którego ja miałem przyjechac ........ moze w tym roku ja wskocze jakoś ......... juz nie mówię że zadarmo jak.............

Jogurt - 08-02-2012, 18:30

pamar napisał/a:
Ale na miłość boską, jak mi ktoś tym razem pojedzie gdzieś do markietu, apteki albo na piwo, to... (już gdzieś to pisałem) powieszę za uszy na najwyższym drzewie w wawrzce!!! :wink:

tjaa, ta kolumna była niezapomniana, najpierw każdy gonił, na światłach wszyscy uciekli, nikt nie zwolnił, potem bładzenie i ktoś mnie poprowadził przez cb, za mną jechało 15-20 miśków, a potem na rondzie padłem jak zobaczyłem wjeżdzające na rondo kolumny miśków z 3 kierunków. jak tu nie pojechać do marketu ... ale co tam, teraz też pojadę w kolumnie :wink: