Zloty i Spoty - V Zlot Mitsumaniaków 08.2007 - STRYKÓW!
piwkotom - 22-05-2007, 19:15
No to ja jeszcze przypomne, iz czas pomalu robic WPLATY . Istotne jest to o tyle, ze (z wylaczeniem szczegolnych sytuacji) kto pierwszy ten lapszy, a domki sa rozne. Na chwile obecna wyglada ze na zlot wybiera sie raptem 39 osob
Matejko napisał/a: | za auto, bo nie dodales | ciiiiiichooooo
[ Dodano: 23-05-2007, 18:13 ]
W związku z pojawiającymy sie ciagle pytaniami w tej sprawie, zamieszczam wstepny ale praktycznie docelowy harmonogram imprezy:
oraz mapke pogladowa:
Firebee - 05-06-2007, 13:11
Piwko! Fruu slusznie zwrocil mi uwage...
Na czerwono masz zaznaczone w programie ze impreza jest tylko dla Klubowiczow, co mam nadzieje jest pomyłką:)
Na Zlocie moga byc wszyscy miłośnicy Mitsubishi, nie tylko Klubowicze!!!
Proszę Cie zmien ten programik, gdyż robią się niedomówienia z tego powodu.
Pozdrawiam
Firek
piwkotom - 06-06-2007, 01:06
Firebee, mowisz i masz
Piszac o klubowiczach oczywiscie nie mialem na mysli tylko "zarejestrowanych klubowiczow" a raczej osoby biorace udzial w zlocie poprzez zadeklarowanie swojej obecnosci. Faktycznie moze zbyt swobodnie uzylem slowa "klubowicze"
Mam nadzieje ze teraz juz nie bedzie niejasnosci. W razie jakby ktos jednak je mial to prosze o info tutaj albo na PW.
Tybek - 15-06-2007, 14:38
Nie wiem czy było już zadane to pytanie, ale co z osobami dla których braknie miejsc w domkach...? Jest możliwość rozbicia namiotu, czy pozostaje nocleg w aucie?
Bolek - 15-06-2007, 16:04
Miejsc powinno wystarczyc nawet jak wpadnie niesepodziewanie dodatkowe 100 osób. Ale jak bedzie krytycznie to sądze że i namiot sie da zbudowac
Anonymous - 20-06-2007, 23:27
Jeżu Kolczasty!!!
Cesarkę znam i wspomnienia ma "takie sobie" Może zrzędzę, ale gdzie tam zmieści się ponad setka aut?!!!!! Macie jakiś plan? Są tam jeszcze jakieś wolne miejsca noclegowe? Można się jeszcze dopisać?
yaro1976 - 21-06-2007, 08:56
Smoczka napisał/a: | Jeżu Kolczasty!!!
Cesarkę znam i wspomnienia ma "takie sobie" Może zrzędzę, ale gdzie tam zmieści się ponad setka aut?!!!!! Macie jakiś plan? Są tam jeszcze jakieś wolne miejsca noclegowe? Można się jeszcze dopisać? |
TU jest lista dostępnych pokoi, domków.
Anonymous - 23-06-2007, 22:33 Temat postu: Chce mi się! Czytam ten wątek i czytam i coraz bardziej chce mi się przyjechać, tylko moja młodzież daje mi kosza, więc szukam kogoś do towarzystwa. Będę szybko szukać, w końcu w Łodzi mam tłum znajomych.
BUBU - 23-06-2007, 23:16 Temat postu: Re: Chce mi się!
Smoczka napisał/a: | Czytam ten wątek i czytam i coraz bardziej chce mi się przyjechać, tylko moja młodzież daje mi kosza, więc szukam kogoś do towarzystwa. Będę szybko szukać, w końcu w Łodzi mam tłum znajomych. |
Smoczka przepracowana jesteś , weź ze dwa dni wolnego , a zobaczysz cały wyjazd na spot w różowych barwach O młodzież się nie martw , będzie tyle dzieciarni że sobie same poradzą(pod czujnym okiem stada rodzicieli ), chyba że organizatorzy przewidzieli etat opiekunki
Pozdrav
Anonymous - 24-06-2007, 07:21 Temat postu: Młodzież Dzięki za wsparcie.
Moja młodzież zdecydowanie sama sobie poradzi - jedno 20 lat, drugie 18
To całkiem normalne, że dają mi kosza, choć chciałam namówić syna z OMC synową, bo szykuje się fajna impreza, a w sumie "mały" może przestanie oglądać się za bm-kami (młode, to to i nie wie jeszcze co dobre )
Masz rację - muszę odpocząć i może wieczorem inaczej spojrzę na świat.
ratajeq - 29-06-2007, 13:23
a ja mam pytanko z innej beczki, gdyz bede pierwszy raz (do tego z kobieta sie pojawie) ... czy bedzie ktos mial moze komputerek zeby wpiac sie do mózgu misia ?? bo u mnie mechanicy cudowni zaden nie potrafi, a jak ma mi po kodach szukac bledow i wziac za to 100zł to dziekuje bardzo :/ ...
a tak to mam nadzieje ze bedzie warto i ze bede co zlot uczestniczyl, choc moj misio, nie do konca misiem jest, bardziej gryzli ale co tam ... chyba mnie nie pobijecie ...
Anonymous - 29-06-2007, 23:15
A ja napiszę tak,,,,, jestem dorosłym facetem i od niedawna wśród was i chciałbym pozostać ale moje dotychczasowe doświadczenia z marką mitsu,,,, są nie najlepsze,chciałbym napisać coś dobrego ale poprostu nie mogę, jeżeli sytuacja będzie się powtarzała to z przykrością wycofam swoje uczestnictwo w spocie,, nie potrafię robić dobrej miny do złej gry.podjąłem decyzję o zakupie na podstawie opini ale chyba zbyt pochopnie, jestem niezadowolony poprostu, auto jest awaryjne bardziej niż POLONEZ, nie mam zamiaru biadolić i deskrydytować marki,,,, ale ja mam dosyć, 10 000 km, dwa razy laweta,chip, alarm, resory, szyby, poprostu kicha ,,,,, 135 k,,, za co ? Jedyne osiągnięcie dzisaj to takie że wymogłem na servisie aby pokazali mi gdzie mam rozłaczyć chipa jak padnie abym mógł jechać dalej. Reasumując wielce pradopodobne że będę miał do odstąpienia zarezerwowany pokój dwuosobowy ( oczywiście bezpłatnie) na zlocie w Strykowie, oczywiście przekażę stosowną informację do yaro
Rafal_Szczecin - 30-06-2007, 07:59
Axer bycie Mitsumaniakiem nie wymusza posiadanie Mitsubishi . na zlot miskow rownie dobrze mozesz przyjechac polonezem, byli i tacy co na zlot przyjezdzali np astra, czy tez punto lub accordem .
tak wiec sie nie maz, rob porzadek z elka, i jak nie nia to czyms innym wpadaj i dobrze sie baw
JCH - 30-06-2007, 12:28
Rafal_Szczecin napisał/a: | jak nie nia to czyms innym wpadaj | Myślę, że ten DAF zrobiłby furorę większą niż niejeden Misiek
Anonymous - 30-06-2007, 14:25 Temat postu: DAF
JCH napisał/a: | Myślę, że ten DAF zrobiłby furorę większą niż niejeden Misiek |
Potwierdzam. Od zawsze jak mam prawo jazdy marzy mi się porowadzenie choć przez chwilkę takiego "jamniczka".
|
|
|