To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Dyfuzor do Lancera Sportback (dokładka do tylnego zderzaka)

HUGIO - 04-12-2020, 16:50

orzech123, Za 1500, to chyba kupisz MZ314362 w ASO i jego da się dociąć na dwie rurki.
grzesiopol - 04-12-2020, 16:53

orzech123 wysłałem ci PW.
LuckyLegs - 31-03-2021, 09:37

https://ulter.com.pl/pl/offer/dedicated/mitsubishi/lancer-viii_2007/hatchback/1-8i_105kw/m/536/2731
jak się przyjrzeć zdjęciom z realizacji, to tam nie ma nic zmienione, jest wsadzona po prostu dwururka :)

nosound87 - 10-11-2022, 12:41

Witajcie,

Przerobiłem w nocy kilka tematów i przeczytałem naprawdę sporą część postów...w dodatku bardzo długo przeglądałem forum nie posiadając jeszcze wcześniej konta.
Postanowiłem nieco odświeżyć temat, ponieważ czytając niektóre posty rodem z forum elektrody typu: "temat już był wyżej" albo "było, wszystko wyjaśnione" - to zaszłość z kilka ładnych lat temu... .
Obecnie (rok 2022) widzę spory problem w dostępności czegoś sensownego - mowa oczywiście o dyfuzorze/dokładce.
Posiadam SB 1.8 i planuję wizualnie polepszyć jego wygląd jak tylko potrafię.
Czy posiada ktoś informację na temat firmy, która produkuje dobrej jakości dokładki, które fajnie wyglądają? Rozmyślałem wcześniej nad kupnem jakiejś na podwójny wydech, ale chyba w praktyce to spore koszta + rzeźba. Ostatecznie teraz myślę nad zakupem jakiegoś ładnego dyfuzora na pojedynczą rurę i do tego jakiś nowy ulter.

grzesiopol - 12-11-2022, 16:42

W obecnym roku 2022 nadal nic sensownego nie znajdziesz.
Oprócz gówien z aliexpress i allegro gdzie i tak mają to samo gówno to raczej nie ma dobrych dufuzorów w niskiej cenie.
Jeżeli chcesz coś sensownego to pozostaje ci zakup oryginalnego zderzaka z Ralliarta, masz wtedy p&p ale na dwie rury do ultera akurat tylko trzeba ultera modyfikować albo wydech custom robić lub szukanie w sklepach typu lancershop.com gdzie być może jakość produktów jest lepsza ale ceny za to mocno zaporowe.
Zresztą wszystko zależy od tego ile chcesz wydać i jak mocno chcesz dokonać zmiany no i oczywiście twojego gustu. W nasze rodzime produkty, które w większości są kopiami chińskiej tanizny raczej się nie pchaj.
I jeszcze jedno masz dedykowany dyfuzor tylko nie wiem czy jest dostępny w ASO, numery OE masz wyżej.

nosound87 napisał/a:
posty rodem z forum elektrody typu: "temat już był wyżej" albo "było, wszystko wyjaśnione"
po co to było pisać zamiast od razu zapytać. :roll: