To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Komputery, RTV, AGD, Komorki - Wyposażenie kuchni, czym się kierować, na co zwracać uwagę.

Marcino - 15-06-2013, 12:00

jaca71 napisał/a:
na codzień zamknięty i ustawiony do gotowania w tryb auto

A jest tam tryb auto? Moj chyba nie ma..:) musze instrukcję poczytać.

jaca71 - 15-06-2013, 14:50

na 100% masz
na wyłączonym naciskasz (-) i na wyświetlaczu pojawia się A. sam się włączy i ustawi prędkość jak wykryje smród. ;-)

Marcino - 15-06-2013, 21:40

NIe działa.. może soft musze zmienić albo mam okrojoną wersję..:)
jaca71 - 16-06-2013, 10:36

Marcino napisał/a:
NIe działa.

Bo tak jest genialnie zrobiony panel sterowania - próbuj, próbuj aż w końcu się uda. Trzeba przytrzymać ponad 3s - u mnie działa tylko kciukiem ;)

Marcino - 16-06-2013, 14:48

Panel działa prezyzyjnie jak klikam, jednak sprawdziłem w instrukcji i mam model okc 6726I gdzie nic nie pisze o funkcji auto, jedynie o ściemnianiu oświeltlenia i programowanie timera.
krzys78 - 13-10-2013, 10:55

Ktoś zna, użytkuje lodówkę Sharpa SJ-FS810VBK? Ogólnie jak wygląda awaryjność Sharpa w kwestii lodówek?
mkm - 28-01-2014, 15:29

Podobny problem jak krzys78.
Może ktoś ma "dłużej" lub wie coś na temat tej lodówki: SAMSUNG RB29FSRNDWW
Jest bardzo ładna, ale wszyscy straszą "elektroniką".
Druga opcja to ELECTROLUX EN 13601 AX - (obecny Elektrolux wytrwał prawie 14lat, ale "wszyscy" mówią, że to już nie te czasy i wytrzyma góra 5...), ale znów straszą kiepską sprężarką...

yaro1976 - 28-01-2014, 15:37

[quote="mkm"]Podobny problem jak krzys78.
Jest bardzo ładna, ale wszyscy straszą "elektroniką".
[quote]

tłukę już lodówkę samsunga drugi rok, żadnych problemów, wprawdzie nie ten model, ale.. intelygentnie dopasowuje moc do do potrzeb, do tej pory nie było potrzeby jakiegokolwiek rozmrażania, inwerterowy kompresor daj radę , jest w miarę cichy, nieco głosniejszy przy starcie, potem jest OK.
jako markę mogę polecić, chociaż może zapytaj mnie za 5 lat... :P

Tomek - 28-01-2014, 15:51

mkm napisał/a:

nie mam przekonania do Samsunga jako producenta sprzętu AGD

mam w mieszkaniu okap (znikoma ilość elektroniki) tej firmy, a zaczął wariować już po roku (elektronika właśnie)

jeśli chodzi o nieśmiertelne lodówki to Whirlpool

Marcino - 28-01-2014, 16:14

Mam 4 lata lodówkę Samsunga - dwudzwiowa z kostkarką. Elektronika ok, chodzi cicho, jedynie zaszronił się parownik w lodówce, ale spotkało to kulkunastu użytkowników różnych moedeli od niskich po wypasione. Ja w swojej zrobiłem upgrade i zaizolowałem kawałek rurki który moim zdaniem szronił się i pożniej przycierało o wiatrak. No chyhba że poszedł czujnik albo grzałka i nie działa system automatycznego rozmrażania. Zobacze za jakiś czas czy się problem powtórzy.