Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja
Blondi - 07-09-2012, 00:10
MartinMM, fajny osrodek
Moze ktos z regionu podejmie wyzwanie ??
Bucza - 07-09-2012, 00:22
W sumie to generalnie poszperam po takich stronach i dodam ogłoszenia gdzie się da, może ktoś się zgłosi.
MartinMM - 07-09-2012, 00:27
Blondi, w jakim sensie ?
Morfi - 07-09-2012, 07:06
fajna ta fregata i ceny nie zabijają
koszmarek - 07-09-2012, 07:51
Fregata rzeczywiście jest ciekawa, jeśli chodzi o te tereny zielone na parking to żeby tylko ośrodek był świadomy skali problemu, żeby się nie okazało, że trzeba płacić, bo za dużo razy wyjeżdżaliśmy a oni myśleli że tylko postawimy i już.
Myślę, że jeśli mają cały ośrodek bez rezerwacji na weekend mitsumaniakowy to można wstępnie go rezerwować coby nie uciekł. Co sądzicie ?
volve - 07-09-2012, 07:58
koszmarek napisał/a: | Myślę, że jeśli mają cały ośrodek bez rezerwacji na weekend mitsumaniakowy to można wstępnie go rezerwować coby nie uciekł. Co sądzicie ? |
Ośrodek faktycznie fajny, ale czy ktoś w pobliżu podejmie się organizacji...najbliżej mają koledzy z Trójmiasta oraz Słupsk. Ewentualnie jeszcze Koszalin, ale wielu MM w Koszalinie nie mamy... :/
Tomek - 07-09-2012, 07:59
ta Fregata wygląda nieźle
i ceny nie zabijają
a odliczając jakiś procent, to będzie jeszcze lepiej
od Krakowa mamy niedaleko, więc jeśli sveno jest nadal chętny, to dla mnie robi robotę
koszmarek - 07-09-2012, 08:00
volve wstępna rezerwacja jeszcze nie przesądza, a jak później już się znajdzie chętny i będzie chciał rezerwować to może być kłopot, bo będzie wesele, wycieczka szkolna, kolonie czy cokolwiek i z całego ośrodka nici.
Takie moje zdanie
stary alfer - 07-09-2012, 08:01
tomek84 napisał/a: | ta Fregata wygląda nieźle
i ceny nie zabijają
a odliczając jakiś procent, to będzie jeszcze lepiej
od Krakowa mamy niedaleko, więc jeśli sveno jest nadal chętny, to dla mnie robi robotę |
tomek84,
adres ośrodka:
ul.Brzozowa 22
84-360 Łeba
pamar - 07-09-2012, 08:12
Cytat: | Dla wygody naszych Gości na terenie Ośrodka przygotowany jest ogrodzony, bezpłatny parking na ok. 50 miejsc. |
Trzeba koniecznie zapytać, czy w jakiś cudowny sposób da się ustawić na terenie ok 200aut.
volve - 07-09-2012, 08:12
koszmarku skoro wstępna rezerwacja niczego nie przesądza to również popieram Twój pomysł
Ogólnie to jak już ktoś wcześniej wspominał, będą potrzebne ze dwie osoby z rejonu ośrodka, aby wybadać teren, uczestniczyć w negocjacjach, rozplanować rozmieszczenie itp.
Bo pomoc na samym zlocie i bezpośrednio przed nim myślę, że będzie można uzyskać m.in. w naszym regionie, parę osób chętnych do organizacji się znajdzie Co do sponsorów to trzeba będzie podziałać wspólnie i szukać
Tomek - 07-09-2012, 08:15
stary alfer napisał/a: |
tomek84,
adres ośrodka:
ul.Brzozowa 22
84-360 Łeba
|
hahahaha
nie zescrollowałem sobie na dół i popatrzyłem na tylko na pierwszy adres, a to siedziba firmy
volve - 07-09-2012, 08:33
pamar napisał/a: | Trzeba koniecznie zapytać, czy w jakiś cudowny sposób da się ustawić na terenie ok 200aut. |
Pamar:
MartinMM napisał/a: | zaraz obok ośrodka znajduje się ogromna działka na której spokojnie zmieścimy ponad 150 samochodów do tego na parkingu jesteśmy wstanie ulokować 80 aut gdyby miejsca brakło udostepnimy kolejne tereny zeby wszystkich pomieścic. |
placet - 07-09-2012, 09:21
O.W. Fregata. Jak dobrze pamiętam byłem tam X czasu temu na jakiś koloniach;)
Widzę ośrodek drastycznie się zmienił jednak ja mam z nim same dobre wspomnienia!
Standard był wspaniały, jedzenie też, a jak wiadomo ceny dla koloni zwykle są podobne jak dla Nas, może nawet wyższe. Tak więc myślę że jeśli pomieszczą samochody, to jak znalazł.
Kurcze z tego co pamiętam to ktoś z pomorza wypytywał może dałby radę ogarnąć temat O.W. Fregata.
Jeżeli się pojawię, a wszystko mówi że tak, to mogę na miejscu również pomóc w ogarnięciu tego "burdelu"
Np. Posprzątać o 4 rano DJ
Matejko - 07-09-2012, 09:29
tomek84 napisał/a: | hahahaha
nie zescrollowałem sobie na dół i popatrzyłem na tylko na pierwszy adres, a to siedziba firmy |
to by było dobre jakbyście z krakowa jadac do bielska zalatwili zlot w łebie
mnie sie wydaje ze na frekwencje jak na obecnym zlocie i poprzednim nie ma co liczyć jesli odbedzie sie nad morzem
|
|
|