To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Polecane filmy!

Anonymous - 24-11-2005, 13:19

no wlasnie nic mi o tym nie wiadomo :-)

adams ale kto wprowadzil monopol na milosc ;-)

Dudo napisał/a:
Jak widac borecki nie jest ŁATWY trzeba z nim trochę "pochodzić" :D

Dudo jestem latwy jak chce ;-) hahaha

Anonymous - 25-11-2005, 09:46

borecki napisał/a:
no wlasnie nic mi o tym nie wiadomo :-)

adams ale kto wprowadzil monopol na milosc ;-)

Dudo napisał/a:
Jak widac borecki nie jest ŁATWY trzeba z nim trochę "pochodzić" :D

Dudo jestem latwy jak chce ;-) hahaha

Kiedyś na imprezie mówiłem do żony - pij, pij będziesz łatwiejsza!

I usłyszałem - ja jestem łatwa tylko z ciebie taka p.i.e.r.d.o.ł.a.
????

Tak więc róznie z tym bywa

Pozdrawiam

Anonymous - 26-11-2005, 13:19

dialog moich znajomych:
on: pij, pij bedziez latwiejsza
ona: pij, pij - nie bedziesz mogl
on: pij, pij nie bedziesz pamietala ze nie moglem ;)

Grześku - 26-11-2005, 14:18

dostałem wejsciówki na "Braci Grimm" idę dziś wieczorem, recenzje są różne ciekawe jaką ja wyniose.
piwkotom - 26-11-2005, 17:04

Grześku napisał/a:
dostałem wejsciówki na "Braci Grimm" idę dziś wieczorem, recenzje są różne ciekawe jaką ja wyniose.

taki se. Poczatek siwtny i zaciekawia, srodek niezly ale koncowka jakby wyjeta z innej bajki :(
Po prostu zchrzaniona. Ale chyba warto obejrzec.
pzdr

Anonymous - 26-11-2005, 17:34

piwkotom napisał/a:
Grześku napisał/a:

taki se. Poczatek siwtny i zaciekawia, srodek niezly ale koncowka jakby wyjeta z innej bajki :(
Po prostu zchrzaniona. Ale chyba warto obejrzec.
pzdr

mi sie nawet podobal ale film jest specyficzny... zdecydowanie schrzaniona koncowka
ale skoro masz juz wejsciowki to warto pojsc ;-)

Anonymous - 28-11-2005, 23:46

wczoraj ogladalem express polarny i nie moglem sie nadziwic tej produkcji, bardzo mi sie podobal, choc osobiscie polecalbym obejrzec ten film 24 grudnia w tv min 36 cali plus zestaw 5+1. naprawde bajka jest swietna.
piwkotom - 29-11-2005, 00:29

arturro napisał/a:
wczoraj ogladalem express polarny i nie moglem sie nadziwic tej produkcji, bardzo mi sie podobal, choc osobiscie polecalbym obejrzec ten film 24 grudnia w tv min 36 cali plus zestaw 5+1. naprawde bajka jest swietna.

jak to mowi Hubi opinie sa.... kazdy ma swoja, moja jest skrajnie odmienna, gorszej chaly dawno nie widzialem w dziedzinie wysokonakladowych bajek dla dzieci ale moze juz za stray jestem :( ;) , wiec nie polemizuje.

Z nowosci: 9-ta Kompania, hmmm.... ten film z pewnoscia nie jest przereklamowany, a w zestawieniu z Nocna Straza wywoluje wrazenie ze w rosyjskiej kinematografii zaczyna sie dobrze dziac. Obydwa polecam, chociaz wiem ze sa gusta i gusciki ;)

Efa! - 29-11-2005, 01:59

A kto może coś opowiedzieć o filmie "Serce nie sługa"?
Bo mi się nie chce iść do kina na seans tego romansidła, a pewnien ktoś mnie namawia.
Warto?

Anonymous - 29-11-2005, 08:51

Jak ten "ktoś" jest fajny to na pewno warto. A jeśli nie jest fajny to trzeba uważać - bo przecież "serce nie sługa". A w kinie różne rzeczy lecą... hmm, tylko co do tego wszystkiego ma film?
Anonymous - 29-11-2005, 09:50

A ja polecam jeszcze dwa...

1. The Stepford Wives - dla kobiet o mężczyznach, dla mężczyzn o kobietach. Czyli o nie przeginaniu w żadną stronę. No i gra Nicol Kidman - moja ulubiona aktorka ;-)
2. Między słowami - właściwie wszystko co dzieje się w tym filmie znaleźć można "między słowami". Kino zmuszające do przynajmniej małych przemyśleń. Ale godne polecenia.

piwkotom - 10-12-2005, 16:06

Pan zycia i smierci (Lord of War) - polecam goraco, swietny film z moralem i ciekawym zakonczeniem. No i Nicolas Cage w swoim zywiole :D
Kofi - 29-12-2005, 11:52

Lord od War to naprawde dobry film
Transporter 2. Ostro przesadzony, ale warto obejrzec.

A wczoraj ogladalem King Konga. Przez pierwsza godzine myslelismy ze pomylilismy sale. Pozniej juz bylo wiadomo o co chodzi. Po 2 godzinach zaczynalem sie zastanawiac nad wyjsciem z kina, ale kumpel powiedzial, ze beda jeszcze sceny w NY a chcialem to zobaczyc graficznie. Po 3 godzinach ucieszylem sie ze to juz koniec.

1. graficznie film rewelacyjny
2. ostro przesadzony
3. czytalem jakas recenzje, ze sa sceny na ktorych ludzie placza....my sie smialismy
4. warto zapoatrzyc sie w wieksza ilosc browarow i zarcie. I trzeba robic sobie przerwy i wychodzic do WC. Naprawde. Niepowstrzymujcie moczu na tym filmie. Wiele scen sie przeciaga w nieskonczonosc. Mozna wyjsc, zalatwic sie zapalic i wrocic na koniec tej samej sceny (jak np goryl sie patrzy na blondyne).

Anonymous - 29-12-2005, 12:54

ja ostatnio ogladalem Shutter - japonski horror ;)
jesli ktos mial kiedykolwiek przyjemnosc samemu wywolywac w ciemni zdjecia
to ten film doprowadzi go do bialej goraczki! jest swietny! japonce potrafia robic
auta i filmy tak zeby byly naprawde dobre i pozbawione grama tandety!

polecam ze szczerego serca

young - 29-12-2005, 15:03

NIE OGLĄDAJCIE AMERICAN PIE IV - w porównaniu do trzech poprzednich to LIPA