Śląskie - Wybory Moderatora Regionu Śląsk
tyku - 13-03-2014, 08:27
Bizi78 napisał/a: | No i kiedy wybory |
Bizi78, Jakie wybory Jak jest jeden kandydat JCH
mjsystem - 13-03-2014, 08:42
Proponuję przełożyć wybory o miesiąc. Zrobić pierwszy wiosenny spot, zaprosić wszystkich przez masówkę, na nowo wywołać powrót do dyskusji na śląskim. Frekwencja padła już dawno i ci, którzy kiedyś się udzielali, zamilkli.
tyku napisał/a: | Jak jest jeden kandydat JCH |
tyku... jesteś/chcesz być w Regionie Śląskim bo...
JCH jest moderatorem technicznym (fajnie, bo jest rzetelnym i konkretnym człowiekiem), ale nie z własnej woli. Coś na zasadzie "nie chcem ale muszem" Poproszono Jacka o "tymczas", który ma swoje granice.
Nadal uważam:
mjsystem napisał/a: | A kto się angażuje obecnie w regionie? Jest ktoś taki? |
Tomek - 13-03-2014, 08:59
JCH napisał/a: |
tomek84 - jesteś/chcesz być w Regionie Śląskim bo... |
ohh, przepraszam, ale zupełnie wypadło mi z głowy odpisać
co prawda zgłosiłem Sławka (mjsystem) na moda regiony tylko dla żartu (bo wiem jak się chłopak pali do tej roboty - ma parcie na szkło), ale skoro się tak poważnie zrobiło, to poważnie odpowiadam na pytanie:
- bo mogę
- bo tak
- bo czuję emocjonalny związek z SK i SO
- bo mieszkałem kiedyś w Kato (zresztą wtedy kupiłem Galanta)
- bo bywałem/bywam i zamierzam bywać na spotach na śląsku*
*mając to na uwadze życzę sobie, żeby te 2 regiony trzymały się razem, bo w przeszłości wychodziło czasem nawet nieźle. oczywiście każdy może mieć odmienne zdanie.
No, ale jako, że moje postępowanie okazało się nieprzyzwoite, a zgłoszenie było niezgodne z ordynacją wyborczą, to OFICJALNIE WYCOFUJĘ ZGŁOSZENIE
Przy okazji życzę wszystkim "ślązakom", żeby region w końcu ruszył do przodu, bo trochę bieda.
Jak widać bez ludzi i bez konkretnego dyktatora kiepsko w tym temacie.
Tego samego życzę małopolsce.
JCH, jeśli uważasz, że należy mnie usunąć z grupy regionu śląskiego, to usuń, bo chyba to miałeś na myśli pisząc:
JCH napisał/a: | Demokracja demokracją a przyzwoitość przyzwoitością Widzę, że trzeba zrobić przegląd kadr i porządki. |
tyku - 13-03-2014, 09:10
mjsystem napisał/a: | tyku... jesteś/chcesz być w Regionie Śląskim bo... | - bo Olkusz należał w latach 1975-1999 do województwa katowickiego, a poza tym Cię lubię
Sławek padła na razie propozycja na Jacka -JCH, sam go poparłeś. Ja widzę na to stanowisko jeszcze Ciebie, zresztą gdzie są propozycje
mjsystem - 13-03-2014, 09:50
tyku napisał/a: |
mjsystem napisał/a:
tyku... jesteś/chcesz być w Regionie Śląskim bo...
- bo Olkusz należał w latach 1975-1999 do województwa katowickiego, a poza tym Cię lubię
Sławek padła na razie propozycja na Jacka -JCH, sam go poparłeś. Ja widzę na to stanowisko jeszcze Ciebie, zresztą gdzie są propozycje |
Rafał nie o to chodzi
Zacytowałem tylko klasyka
JCH napisał/a: | tomek84 - jesteś/chcesz być w Regionie Śląskim bo... |
A sens od dawna ma ten kierunek
tomek84 napisał/a: | życzę sobie, żeby te 2 regiony trzymały się razem, bo w przeszłości wychodziło czasem nawet nieźle |
Były przecież już nie raz wspólne spoty, sam przecież Rafał byłeś na jednym
Do czego sam zapraszam i zachęcam.
tyku napisał/a: | Ja widzę na to stanowisko jeszcze Ciebie |
Ja zawsze wspomogę moderatora i będę "obecny", ale z funkcji dziękuję, mam już dwa działy do opanowania i wystarczy. Poza tym mAGDA grozi mi paluchem
JCH - 13-03-2014, 11:11
Się tak nie ekscytujcie tylko czytajcie posty
Zgłoszone dotychczas kandydatury (wg kolejności zgłoszeń):
- JCH
- mjsystem
Kandydaturę Słąwka zgłaszał również Morfi i ja traktuję ją poważnie, bo to nie miejsce na dziecinne żarty
Sławek, jeżeli Twoja decyzja będzie podtrzymana, że za funkcję Moda Regionu dziękujesz to oczywiście przy jednej kandydaturze wybory się nie odbędą, bo nie ma to sensu
A teraz odpowiadam....
tomek84 napisał/a: | No, ale jako, że moje postępowanie okazało się nieprzyzwoite, a zgłoszenie było niezgodne z ordynacją wyborczą, to OFICJALNIE WYCOFUJĘ ZGŁOSZENIE | Nic nie musisz wycofywać - to nie przedszkole i piaskownica i jak już napisałem wyżej kandydatura Sławka została zgłoszona również przez kogoś innego.
tomek84 napisał/a: | ....
- bo tak
.... | Na taki argument nasuwa się tylko jedna odpowiedź.... żal.pl
Cytat: | Warszawa jest stolicą mojego kraju, czuję z nią bardzo duży związek emocjonalny i dlatego zagłosuję za wyborem moderatora w Regionie Mazowieckim. |
tomek84 napisał/a: | jeśli uważasz, że należy mnie usunąć z grupy regionu śląskiego, to usuń, bo chyba to miałeś na myśli | Chciałem poznać jakie intencje kierują czy kierowały Tobą. Czy nie jest to przypadkiem pomyłka? Jakie są argumenty? A te jak widać są słabe
Niemniej przyjmuję to: tomek84 napisał/a: | życzę sobie, żeby te 2 regiony trzymały się razem, bo w przeszłości wychodziło czasem nawet nieźle | jako dobrą monetę.
Proszę Cię tylko zważ co robisz, zważ co piszesz, bo jest miejsce na żarty i jest miejsce na poważne traktowanie pewnych spraw.
mAGDA - 13-03-2014, 19:09
JCH napisał/a: | Proszę Cię tylko zważ co robisz, zważ co piszesz, bo jest miejsce na żarty i jest miejsce na poważne traktowanie pewnych spraw. |
Jacuś nie przesadzaj z tą powagą
Mod regionu to nie wybory głowy koronowanej, Jak widać albo nikt nie jest zainteresowany moderowaniem grupą, której prawie nie ma albo ma opory przed zgłoszeniem samego siebie.
Prawda jest taka, ze najbardziej znane osoby dla innych w regionie to morfi, mjsystem no i Ty JCH oczywiście. Moim zdaniem nie da się wskazać innego kandydata bo się nie znamy w większości. Może trzeba poczekać z tymi wyborami na kilka spotów kiedy ludzie się poznają. Nie mówię tu poznania koloru piżamy kandydata tylko osoby , jego chęci działania w grupie.
Ja uważam , że nie ma co uszczęśliwiać na siłę mjsystema czy JCH.
A zapomniałam o lajkonikach fajne towarzystwo trza ich trzymać i nie puszczać amen
Bizi78 - 13-03-2014, 19:20
JCH napisał/a: | Kandydaturę Słąwka |
Kogo .
Proponuję zrobić dwóch modów JCH i MJ, będą się dobrze uzupełniać, choć Sławek trochę roboty w dziale Lancera już ma .
No chyba, że obaj nie chcą .
mAGDA - 13-03-2014, 19:25
Bizi78 napisał/a: | Proponuję zrobić dwóch modów JCH i MJ |
Ej Bizi MJ to ja mjsystem to teoretycznie Sławek, ale mnie w to nie mieszaj
Bizi78 - 13-03-2014, 19:35
mAGDA napisał/a: | Ej Bizi MJ to ja mjsystem to teoretycznie Sławek, ale mnie w to nie mieszaj |
No przeca wiadomo, że chodziło mi o Sławka .
Chyba, że dasz się przekonać na start .
JCH - 17-03-2014, 21:25
Czas na zgłaszanie kandydatur minął.
Jako, że zostaliśmy tylko my dwaj ze Sławkiem uzgodniliśmy, że nie będzie wybierania. Pozostaje więc status quo które jest.
Temat niech pozostanie otwarty gdyby komuś przyszły do głowy jakieś ciekawe pomysły
mjsystem - 20-03-2014, 15:08
Proponuję spot, kilka spotów. Poznajmy się i wróćmy do tematu.
BUBU - 23-03-2014, 00:35
Jaca gratulacje , zostałeś widzę ponownie modem
Czyli co polityka regionu , do ustalenia w Zaborzu
Guga_deLux - 23-03-2014, 00:41
Dobrze, że jest termin spędu Choć uważam, że o moderatorze powinno decydować jak największe grono Ślązaków a nie "tylko" zaborzańska elita
mjsystem - 23-03-2014, 09:07
Guga_deLux napisał/a: | uważam, że o moderatorze powinno decydować jak największe grono Ślązaków a nie "tylko" zaborzańska elita |
Nie o wyborze
BUBU napisał/a: | polityka regionu |
...czyli co mod ma na myśli
|
|
|