To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Wszyc i jego V6 czyli kolejna reaktywacja

mkm - 07-04-2014, 13:38

Wszyc napisał/a:
Zaczynamy na złą droge schodzić z tekstami bo zaczyna wychodzić że k@rol nie dbał czy coś :? a to nie prawda

Nikt tego nie sugerował.
Mnie rozbawił fakt, że napisałeś, że skomplikowana naprawa blacharska to dla Ciebie mniej niż zmiana opon, a wybrałeś się autem na przegląd, którego nie przeszedł z powodu "stanu blacharskiego" :wink: .

W Weteranie jak wyleciały dziury w progu to wiedziałem, że rdza jest na tyle widoczna, że diagnosta będzie kręcić nosem - więc przed przeglądem dziura została zaspawana :wink:

Wszyc - 07-04-2014, 16:53

Ale to jakaś ujma że mi kazał za 2 tygodnie przyjechać z tym poprawionym? To jakaś ujma że blacharsko się sypie autko komuś kto dużo zajmuje się blacharką? dla mnie totalnie nie :P nie mam czasu

Pojechałem dowiedziałem się co nie tak mam wrócić, wrócę zdam i koniec o co dyskusja w ogóle :lol: Nie chciało mi się sprawdzić diagnosta sprawdził, jak zrobie w 2 tygodnie co mam zrobić ( za zrobie z palcem w :butthead: ) to nic nie płace :mrgreen:

fj_mike - 07-04-2014, 23:00

Marcino napisał/a:
Nie ma o co.... moj EA też do ideału nie należy, na spoty nie jezdzę to mi nie wstyd...... hehe

Ty się nie tłumacz :P

Wszyc - 12-04-2014, 18:37

Takiej Ci brakowało we wnętrzu k@rol? :P

drexvs - 12-04-2014, 19:11

Pięknie pięknie :D
Tomek - 12-04-2014, 19:19

fotele są z EA, czy w E5 też takie były?
Sunderland86 - 12-04-2014, 19:21

Fotele od EA są trochę... nie na miejscu :mrgreen:
Wszyc - 12-04-2014, 19:41

Sunderland86 napisał/a:
Fotele od EA są trochę... nie na miejscu

Tak wiem :P z wnętrzem będę musiał się uporać jest dużo niuansów kolorystycznych acz kol wiek jest 7 razy lepiej niż było w oryginale... jakie dokładnie mam plany? ciężko powiedzieć zobaczymy co uda się dostać :)

robertdg - 12-04-2014, 20:17

Do weryfikacji, do zobaczenia ;-)
Tomek - 12-04-2014, 20:22

Wszyc napisał/a:
jest dużo niuansów kolorystycznych

noooo
jest lekki misz masz

k@rol - 12-04-2014, 21:28

No z tym kółkiem jest pięknie:) jeśli chodzi o wnętrze to nie udało mi się dokończyć planów ale Galant teraz jest w lepszych rękach więc pewnie będzie jak należy... Ale uwierzcie, że oryginalne fotele wyglądały gorzej;)
Wszyc - 20-04-2014, 15:46

W końcu dogadałem się z haczącą i zgrzytającą skrzynią biegów :P Skasowałem luzy na lewerku wymieniając wszystkie podkładki teflonowe na nowę i dodając podkłądki teflonowe pod wystającą ze skrzyni część wybieraka biegów :) Teraz chodzi jak nowa :P jeszcze podejdzie nowy olej do skrzyni i nowy DOT do sprzęgła wraz z regulacją pedału :)

Na dniach też będzie nowa gałka zmiany biegów bo stara wypada,

Lewarek zostanie skrócony ( jest oryginalny nowy ) ze względu na wysoką gałke zmiany biegów jaką zamawiam, żadnych shortshifterów i innych badziewiów w tym samochodzie oczywiście :)

rosomak1983 - 20-04-2014, 21:36

ta kierownica bardzo ładna ale jak dla mnie za duza i za cienka ostatnio macałem ja w Cjotce.
Wszyc - 23-04-2014, 23:07

Wpadła czarna gałka zmiany biegów od ralliarta :P Teraz zmiana biegów to przyjemność już mi gałka na skrzyżowaniu w ręce nie zostaje :) ale jest zdecydowanie mniejsza niż się wydaje po zdjęciach troche szok przeżyłem jak rozpakowałem pudełko że to coś takie malutkie. :mrgreen:
Tomek - 24-04-2014, 08:16

Wszyc napisał/a:
Wpadła czarna gałka zmiany biegów od ralliarta :P Teraz zmiana biegów to przyjemność już mi gałka na skrzyżowaniu w ręce nie zostaje :) ale jest zdecydowanie mniejsza niż się wydaje po zdjęciach troche szok przeżyłem jak rozpakowałem pudełko że to coś takie malutkie. :mrgreen:

pokaż