Nasze Miśki - Wszyc i jego V6 czyli kolejna reaktywacja
mkm - 07-04-2014, 13:38
Wszyc napisał/a: | Zaczynamy na złą droge schodzić z tekstami bo zaczyna wychodzić że k@rol nie dbał czy coś a to nie prawda |
Nikt tego nie sugerował.
Mnie rozbawił fakt, że napisałeś, że skomplikowana naprawa blacharska to dla Ciebie mniej niż zmiana opon, a wybrałeś się autem na przegląd, którego nie przeszedł z powodu "stanu blacharskiego" .
W Weteranie jak wyleciały dziury w progu to wiedziałem, że rdza jest na tyle widoczna, że diagnosta będzie kręcić nosem - więc przed przeglądem dziura została zaspawana
Wszyc - 07-04-2014, 16:53
Ale to jakaś ujma że mi kazał za 2 tygodnie przyjechać z tym poprawionym? To jakaś ujma że blacharsko się sypie autko komuś kto dużo zajmuje się blacharką? dla mnie totalnie nie nie mam czasu
Pojechałem dowiedziałem się co nie tak mam wrócić, wrócę zdam i koniec o co dyskusja w ogóle Nie chciało mi się sprawdzić diagnosta sprawdził, jak zrobie w 2 tygodnie co mam zrobić ( za zrobie z palcem w ) to nic nie płace
fj_mike - 07-04-2014, 23:00
Marcino napisał/a: | Nie ma o co.... moj EA też do ideału nie należy, na spoty nie jezdzę to mi nie wstyd...... hehe |
Ty się nie tłumacz
Wszyc - 12-04-2014, 18:37
Takiej Ci brakowało we wnętrzu k@rol?
drexvs - 12-04-2014, 19:11
Pięknie pięknie
Tomek - 12-04-2014, 19:19
fotele są z EA, czy w E5 też takie były?
Sunderland86 - 12-04-2014, 19:21
Fotele od EA są trochę... nie na miejscu
Wszyc - 12-04-2014, 19:41
Sunderland86 napisał/a: | Fotele od EA są trochę... nie na miejscu |
Tak wiem z wnętrzem będę musiał się uporać jest dużo niuansów kolorystycznych acz kol wiek jest 7 razy lepiej niż było w oryginale... jakie dokładnie mam plany? ciężko powiedzieć zobaczymy co uda się dostać
robertdg - 12-04-2014, 20:17
Do weryfikacji, do zobaczenia
Tomek - 12-04-2014, 20:22
Wszyc napisał/a: | jest dużo niuansów kolorystycznych |
noooo
jest lekki misz masz
k@rol - 12-04-2014, 21:28
No z tym kółkiem jest pięknie:) jeśli chodzi o wnętrze to nie udało mi się dokończyć planów ale Galant teraz jest w lepszych rękach więc pewnie będzie jak należy... Ale uwierzcie, że oryginalne fotele wyglądały gorzej;)
Wszyc - 20-04-2014, 15:46
W końcu dogadałem się z haczącą i zgrzytającą skrzynią biegów Skasowałem luzy na lewerku wymieniając wszystkie podkładki teflonowe na nowę i dodając podkłądki teflonowe pod wystającą ze skrzyni część wybieraka biegów Teraz chodzi jak nowa jeszcze podejdzie nowy olej do skrzyni i nowy DOT do sprzęgła wraz z regulacją pedału
Na dniach też będzie nowa gałka zmiany biegów bo stara wypada,
Lewarek zostanie skrócony ( jest oryginalny nowy ) ze względu na wysoką gałke zmiany biegów jaką zamawiam, żadnych shortshifterów i innych badziewiów w tym samochodzie oczywiście
rosomak1983 - 20-04-2014, 21:36
ta kierownica bardzo ładna ale jak dla mnie za duza i za cienka ostatnio macałem ja w Cjotce.
Wszyc - 23-04-2014, 23:07
Wpadła czarna gałka zmiany biegów od ralliarta Teraz zmiana biegów to przyjemność już mi gałka na skrzyżowaniu w ręce nie zostaje ale jest zdecydowanie mniejsza niż się wydaje po zdjęciach troche szok przeżyłem jak rozpakowałem pudełko że to coś takie malutkie.
Tomek - 24-04-2014, 08:16
Wszyc napisał/a: | Wpadła czarna gałka zmiany biegów od ralliarta Teraz zmiana biegów to przyjemność już mi gałka na skrzyżowaniu w ręce nie zostaje ale jest zdecydowanie mniejsza niż się wydaje po zdjęciach troche szok przeżyłem jak rozpakowałem pudełko że to coś takie malutkie. |
pokaż
|
|
|