Nasze Miśki - Bandyta
Rafal_Szczecin - 14-02-2011, 19:15
ja tez mam 4300k
radek79 - 14-02-2011, 21:44
to może dlatego że barwa światła jest biała a nie nie niebieska i dlatego policja tak na to nie nie zwraca uwagi
Hugo - 14-02-2011, 21:57
radek79 napisał/a: | to może dlatego że barwa światła jest biała a nie nie niebieska i dlatego policja tak na to nie nie zwraca uwagi | Przecież u Rafała właśnie coś nie pasiło policjantom i się przyczepili.
radek79 - 14-02-2011, 22:04
Hugo napisał/a: | radek79 napisał/a: | to może dlatego że barwa światła jest biała a nie nie niebieska i dlatego policja tak na to nie nie zwraca uwagi | Przecież u Rafała właśnie coś nie pasiło policjantom i się przyczepili. |
napisałem o moich doświadczeniach z policją
radek79 - 14-02-2011, 22:05
bo tak brzmiało pytanie
Rafal_Szczecin - 16-02-2011, 07:49
Gal wczoraj wieczorem wrocil od gazownika.
wynik to 860 zl mniej , nowe wtryski MagicJet, kalibracja, ustawienie, i dodatkowy filterek , co by Gal spal spokojnie .
Od siebie moge dodac, ze teraz wolne sa wporzadku .
Niestety okazalo sie rowniez,ze Valteki zatarly sie poprzez niewlasciwy montaz. zostaly polozone a powinny stac.
w tej chwili wtryski mam pod kolektorem wiec nie sa w ogole widoczne.
co do zacierania sie MagicJet'ow zostalem poinformowany, ze owszem zatra sie jak i wszystkie inne jezeli zostana nie wlasciwie zamontowane tzn polozone, a nie beda stac.
Czlowiek ktory zajmowal sie Bandyta ma przelozonego Legnuma z podtlenkiem LPG wiec raczej wie co robi i mowi .
do tego jako jedyny do tej pory z gazownikow poinformowal mnie, ze najprawdopodobniej mam zmieniona mape paliwa dlatego auto jedzie tak a nie inaczej
KaWu - 16-02-2011, 08:48
Rafal_Szczecin napisał/a: | Niestety okazalo sie rowniez,ze Valteki zatarly sie poprzez niewlasciwy montaz. zostaly polozone a powinny stac. |
A pisalem Ci o tym kiedys
Rafal_Szczecin napisał/a: | co do zacierania sie MagicJet'ow zostalem poinformowany, ze owszem zatra sie jak i wszystkie inne jezeli zostana nie wlasciwie zamontowane tzn polozone, a nie beda stac. |
Tutaj ma racje, chociaz od ub. roku z tymi wtryskami to jest loteria. Mi osobiscie wydaje sie ze je ktos podrabia. Bo sa takie co zrobia kilka tys. km i po nich a sa takie co kilkadzisiat tys. km spokojnie zrobia.
Rafal_Szczecin napisał/a: | w tej chwili wtryski mam pod kolektorem wiec nie sa w ogole widoczne. |
Oby tylko byly w pionie.
Rafal_Szczecin - 16-02-2011, 08:58
KaWu napisał/a: |
Oby tylko byly w pionie. |
sa w pionie
mniejmy nadzieje,ze teraz bedzie wporzadku
stary alfer - 16-02-2011, 09:12
Daj proszę na PW namiar na tego człowieka.
SiM - 17-02-2011, 00:29
czy sprawa felg umarła śmiercią naturalną czy jakieś decyzje zapdły?
Rafal_Szczecin - 17-02-2011, 16:28
zapadly decyzje
jakie zobaczycie juz na otwarcie sezonu
w dniu dzisiejszym nareszcie " pozbylem " sie zapasow.
w skrocie tylnie amortyzatory wymienione
wookash83 - 17-02-2011, 16:45
czyli przygotowania do otwarcia sezonu w pelni
Rafal_Szczecin - 03-03-2011, 19:59
Bandzior wlasnie stracil przedni zderzak nie ma to jak krawezniki w szczecinie.
: ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie na temat zderzaka do sporta, w normalnej cenie ( nie za 9 stow do lakierowania ) to bede wdzieczny za info .
robertdg - 03-03-2011, 20:03
Rafal_Szczecin, pokleić/pospawać się nie da
Anonymous - 03-03-2011, 20:08
robertdg, przejrzyj temat ten już tyle razy był ratowany że lakiernik nie chce go oglądać
|
|
|