To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Bandyta

Rafal_Szczecin - 14-02-2011, 19:15

ja tez mam 4300k
radek79 - 14-02-2011, 21:44

to może dlatego że barwa światła jest biała a nie nie niebieska i dlatego policja tak na to nie nie zwraca uwagi
Hugo - 14-02-2011, 21:57

radek79 napisał/a:
to może dlatego że barwa światła jest biała a nie nie niebieska i dlatego policja tak na to nie nie zwraca uwagi
Przecież u Rafała właśnie coś nie pasiło policjantom i się przyczepili.
radek79 - 14-02-2011, 22:04

Hugo napisał/a:
radek79 napisał/a:
Przecież u Rafała właśnie coś nie pasiło policjantom i się przyczepili.

napisałem o moich doświadczeniach z policją

radek79 - 14-02-2011, 22:05

bo tak brzmiało pytanie
Rafal_Szczecin - 16-02-2011, 07:49

Gal wczoraj wieczorem wrocil od gazownika.
wynik to 860 zl mniej , nowe wtryski MagicJet, kalibracja, ustawienie, i dodatkowy filterek , co by Gal spal spokojnie .
Od siebie moge dodac, ze teraz wolne sa wporzadku .
Niestety okazalo sie rowniez,ze Valteki zatarly sie poprzez niewlasciwy montaz. zostaly polozone a powinny stac.
w tej chwili wtryski mam pod kolektorem wiec nie sa w ogole widoczne.
co do zacierania sie MagicJet'ow zostalem poinformowany, ze owszem zatra sie jak i wszystkie inne jezeli zostana nie wlasciwie zamontowane tzn polozone, a nie beda stac.
Czlowiek ktory zajmowal sie Bandyta ma przelozonego Legnuma z podtlenkiem LPG wiec raczej wie co robi i mowi .

do tego jako jedyny do tej pory z gazownikow poinformowal mnie, ze najprawdopodobniej mam zmieniona mape paliwa dlatego auto jedzie tak a nie inaczej :D :D :D :D

KaWu - 16-02-2011, 08:48

Rafal_Szczecin napisał/a:
Niestety okazalo sie rowniez,ze Valteki zatarly sie poprzez niewlasciwy montaz. zostaly polozone a powinny stac.

A pisalem Ci o tym kiedys :)

co do zacierania sie MagicJet'ow zostalem poinformowany, ze owszem zatra sie jak i wszystkie inne jezeli zostana nie wlasciwie zamontowane tzn polozone, a nie beda stac.

Tutaj ma racje, chociaz od ub. roku z tymi wtryskami to jest loteria. Mi osobiscie wydaje sie ze je ktos podrabia. Bo sa takie co zrobia kilka tys. km i po nich a sa takie co kilkadzisiat tys. km spokojnie zrobia.

w tej chwili wtryski mam pod kolektorem wiec nie sa w ogole widoczne.

Oby tylko byly w pionie.

Rafal_Szczecin - 16-02-2011, 08:58

KaWu napisał/a:

Oby tylko byly w pionie.

sa w pionie

mniejmy nadzieje,ze teraz bedzie wporzadku :)

stary alfer - 16-02-2011, 09:12

Daj proszę na PW namiar na tego człowieka.
SiM - 17-02-2011, 00:29

czy sprawa felg umarła śmiercią naturalną czy jakieś decyzje zapdły?
Rafal_Szczecin - 17-02-2011, 16:28

zapadly decyzje :)
jakie zobaczycie juz na otwarcie sezonu :)

w dniu dzisiejszym nareszcie " pozbylem " sie zapasow.
w skrocie tylnie amortyzatory wymienione :)

wookash83 - 17-02-2011, 16:45

czyli przygotowania do otwarcia sezonu w pelni ;)
Rafal_Szczecin - 03-03-2011, 19:59

Bandzior wlasnie stracil przedni zderzak :( nie ma to jak krawezniki w szczecinie.
:( :( :( : :( :( :( ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie na temat zderzaka do sporta, w normalnej cenie ( nie za 9 stow do lakierowania ) to bede wdzieczny za info .

robertdg - 03-03-2011, 20:03

Rafal_Szczecin, pokleić/pospawać się nie da :?:
Anonymous - 03-03-2011, 20:08

robertdg, przejrzyj temat :P ten już tyle razy był ratowany że lakiernik nie chce go oglądać :P