To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Mi¶ki - Za(Avance)owany Srebrny EA5A by mjsystem

mjsystem - 10-11-2015, 09:44

Marcino napisał/a:

mjsystem napisał/a:
Swoj± drog± mija rok, jak zacz±łem jeĽdzić galem. Prawie 25000 zrobione.
To u mnie prawie na 3 lata trzeba rozłozyć:)
Ja autem pracuję :wink: Kiedy¶ robiłem 35-40 tysięcy, ale mniej już w Polskę ruszam.
mjsystem - 16-11-2015, 13:40

Nie chce mi się tego komentować... Nawet nie wiem gdzie to mi zrobili.... Na pewno dzi¶....
Fragu - 16-11-2015, 13:44

Zdjęcie nie działa także też nie skomentujemy :P :roll:

EDIT: o już działa. ajjjjj :|

Owczar - 16-11-2015, 13:51

Znam ten ból. Swego czasu w ci±gu jednego roku włamali mi się do auta, potem kto¶ uszkodził zderzak, a następnie przetarl cały tylny błotnik ze zderzakiem. Jak juz pomalowalem całe auto to na parkingu w markecie kto¶ mi obdarl przedni zderzak. Oczywi¶cie nikt nigdy nie zostawił kartki. W markecie niby monitoring, ale opieszało¶ć policji zakończyła się tym, że sprawcy nie wykryto..
mjsystem - 16-11-2015, 13:56

Najlepsze jest to, że dzi¶ parkowałem w taki sposób, w takich miejscach, że po lewej stronie nie powinno być żadnych szkód :roll:
Sunderland86 - 16-11-2015, 14:04

mjsystem nie łam się

Też przerabiałem podobny temat, nawet w tym samym miejscu mam przetarte auto. Oczywi¶cie winnych nie ma.

Owczar - 16-11-2015, 14:14

mjsystem napisał/a:
Najlepsze jest to, że dzi¶ parkowałem w taki sposób, w takich miejscach, że po lewej stronie nie powinno być żadnych szkód :roll:

Niektórzy s± chyba ¶lepi. Ja parkowalem na samym końcu parkingu w centrum handlowym. Przytulony do ¶ciany tak by z drugiej strony było więcej miejsca, a jaka¶ lajza sciela i przytarla. Najgorsze jest to, że każdy tylko kombinuje jak uciec... Dla niego to parę zl na składkę OC, a dla Ciebie dużo większy problem...

mjsystem - 16-11-2015, 14:15

Sunderland86 napisał/a:
mjsystem nie łam się
Wcale się nie łamię, ale brak cywilnej odwagi przyznać się, włożyć kartkę z telefonem. :?
inq - 16-11-2015, 14:27

Współczuję. Nie jest jednak najgorzej, niebieski kolor zejdzie i będzie mniej widać :)
Bizi78 - 16-11-2015, 14:42

inq napisał/a:
niebieski kolor zejdzie i będzie mniej widać

Chyba, że niebieski to jest oryginalny kolor gala :wink: .

Sławku, będziesz robił reperaturki to lakiernik psiknie w kolor przy okazji.

mjsystem - 16-11-2015, 14:56

Bizi78 napisał/a:
Sławku, będziesz robił reperaturki to lakiernik psiknie w kolor przy okazji.
S± zbyt głębokie rysy. Trzeba robić cały zderzak. Tylny błotnik też, to fakt, przy okazji....
se7en - 16-11-2015, 15:04

a tam, dasz rade. gdzie Twoj zielony kolorek nicka?
mjsystem - 16-11-2015, 15:08

se7en napisał/a:
a tam, dasz rade.
Tak. Jak zapłacę.
se7en napisał/a:
gdzie Twoj zielony kolorek nicka?
Nie ma i nie będzie.
Bizi78 - 16-11-2015, 15:50

Kup zestaw zaprawkowy w ASO i zamaluj 8) .
Przynajmniej nie będzie się rzucać w oczy.

Najlepszy sposób to mieć dwa auta jak na zachodzie, jedno do pracy, drugie na weekendowe wyjazdy :D .

Owczar - 16-11-2015, 16:01

Jest to rozwi±zanie, które sam stosuję. Nie zmienia to jednak faktu, że mimo wszystko nie da się obojętnie gdy kto¶ Ci zrobi szkodę i pojedzie jak gdyby nigdy nic. Staram się już tak nie przykladac uwagi do galanta bo i tak rdzewieje tu i ówdzie, to i tak nawet wgniotka na drzwiach podnosi ci¶nienie.