To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Bandyta

robertdg - 03-03-2011, 20:12

pokaż zdjęcie uszkodzeń
fj_mike - 03-03-2011, 20:14

Zadzwoń, zapytaj
http://otomoto.pl/mitsubi...-C17728464.html

luckyluck - 03-03-2011, 20:28

Rafal_Szczecin, zadzwoń tutaj --> o tu.

Korzystając z okazji, czy nie uważacie, że jak na niby duży garb, to wcale nie jest on taki duży? Czy już całkiem mi się pomieszało w głowie od tych masek dzisiaj i sprzedawca ma rację? :rolleyes: :?

fj_mike - 03-03-2011, 20:52

luckyluck napisał/a:
Korzystając z okazji, czy nie uważacie, że jak na niby duży garb, to wcale nie jest on taki duży?

Na tym kolorze tak go nie widać. Ta maska ma duży ;)

luckyluck - 03-03-2011, 20:57

Dzięki Mike. :D
Czyli garb duży, z wysyłką wyjdzie prawie 7 stówek. Jutro zadzwonię do gościa i zapytam w jaki sposób, to pakują. Choć Robert mnie przestrzega przed wysyłką maski. :?

Jogurt - 03-03-2011, 21:14

Rafal_Szczecin napisał/a:
Bandzior wlasnie stracil przedni zderzak :(
jak pech to pech. tego samego się obawiam w PowerWagonie. na polskich krawężnikach tylko firmówki dają radę :evil:
robertdg - 03-03-2011, 21:25

Jogurt, nie pierdziel, pod Makiem parkowałeś i jeszcze luz miałeś, kwestia wyczucia wysokości ;-)

Sam wielokrotnie robiłem tak, że sprawdzałem czy dam rade zaparkować przy krawężniku, wychodząc z auta i mierząc krawężnik :D Ludzie się dziwili :-)

luckyluck - 03-03-2011, 21:51

Dlatego zawsze parkuje tyłem... :D
Jogurt - 03-03-2011, 21:56

robertdg napisał/a:
Sam wielokrotnie robiłem tak, że sprawdzałem czy dam rade zaparkować przy krawężniku, wychodząc z auta i mierząc krawężnik :D Ludzie się dziwili :-)
ale ja jestem leniwy :D jakby Makowy krawężnik miał parę centów więcej to zderzak by wrócił w bagażniku. colt ma o tyle fajnie że idzie kawałek sań przy zderzaku i kilka razy już nim zaszurałem ratując zderzak. w galu zderzak jest bez szans. no ale może oprócz skrobaczki wrzucę sobie też miarkę do drzwi :)
Rafal_Szczecin - 04-03-2011, 11:41

tak to wyglada. podjade jeszcze do mojego magika, i zobacze, czy bedzie chcial go po raz kolejny latac, czy jednak padnie decyzja, ze chcemy nowy.
macie moze pojecie jak to jest z zamiennikiem oferowanym na necie ?
wart jest czegokolwiek ? czy lepiej sobie odpuscic ? moge miec taki zderzak w malych pieniazkach.

zaslepka zderzaka nie ucierpiala, lecz od razu ja wrzucilem do srodka, zeby sobie gdzies po drodze nie odpadla.

Cezar - 04-03-2011, 12:01

Rafal pomysl moze nad jakas kamera w przednim zderzaku/grillu :wink:
'Z' w rejestracji tez juz dostalo :P

robertdg - 04-03-2011, 14:01

Do uratowania, jeszcze tragicznie nie jest
luckyluck - 04-03-2011, 19:13

Pod ten krawężnik, to jak nic na pełnej szybkości podjechałeś. :P
Rafal_Szczecin - 04-03-2011, 20:36

Cytat:

Do uratowania, jeszcze tragicznie nie jest

fakt ,tragicznie nie jest, ale byl juz on tyle razy latany i "ratowany" ze to juz nie ma sensu, i nie chce sie w to bawic, bo kolejne lekkie przylozenie powodowac bedzie odprysk i lamanie sie zderzaka.

luckyluck napisał/a:
Pod ten krawężnik, to jak nic na pełnej szybkości podjechałeś.
no raczej nie.
kraweznik byl mocno zapadniety, wiec myslalem ,ze nie bedzie takiego przeskoku wysokosci,lecz jak widac, mylilem sie.

wstepnie mam juz zaklepany zderzak od sporta, i to nawet w kolorze ,wiec nie powinno byc tak zle :)
kwestia poczekania do 20 marca i Bandyta znow powinien byc piekny.

z "ciekawszych" rzeczy to dzisiaj ucieklo mi 819zl - koszt pierwszej raty ubezpieczenia OC za Gala... :cry:

Marcino - 04-03-2011, 20:37

Rafal_Szczecin napisał/a:
do tego jako jedyny do tej pory z gazownikow poinformowal mnie, ze najprawdopodobniej mam zmieniona mape paliwa dlatego auto jedzie tak a nie inaczej :D :D :D :D

A mozna to zaimplementować do innego silnika w jakiś sposób?

Pozdrawiam