Nasze Miśki - Bandyta
robertdg - 03-03-2011, 20:12
pokaż zdjęcie uszkodzeń
fj_mike - 03-03-2011, 20:14
Zadzwoń, zapytaj
http://otomoto.pl/mitsubi...-C17728464.html
luckyluck - 03-03-2011, 20:28
Rafal_Szczecin, zadzwoń tutaj --> o tu.
Korzystając z okazji, czy nie uważacie, że jak na niby duży garb, to wcale nie jest on taki duży? Czy już całkiem mi się pomieszało w głowie od tych masek dzisiaj i sprzedawca ma rację?
fj_mike - 03-03-2011, 20:52
luckyluck napisał/a: | Korzystając z okazji, czy nie uważacie, że jak na niby duży garb, to wcale nie jest on taki duży? |
Na tym kolorze tak go nie widać. Ta maska ma duży
luckyluck - 03-03-2011, 20:57
Dzięki Mike.
Czyli garb duży, z wysyłką wyjdzie prawie 7 stówek. Jutro zadzwonię do gościa i zapytam w jaki sposób, to pakują. Choć Robert mnie przestrzega przed wysyłką maski.
Jogurt - 03-03-2011, 21:14
Rafal_Szczecin napisał/a: | Bandzior wlasnie stracil przedni zderzak | jak pech to pech. tego samego się obawiam w PowerWagonie. na polskich krawężnikach tylko firmówki dają radę
robertdg - 03-03-2011, 21:25
Jogurt, nie pierdziel, pod Makiem parkowałeś i jeszcze luz miałeś, kwestia wyczucia wysokości
Sam wielokrotnie robiłem tak, że sprawdzałem czy dam rade zaparkować przy krawężniku, wychodząc z auta i mierząc krawężnik Ludzie się dziwili
luckyluck - 03-03-2011, 21:51
Dlatego zawsze parkuje tyłem...
Jogurt - 03-03-2011, 21:56
robertdg napisał/a: | Sam wielokrotnie robiłem tak, że sprawdzałem czy dam rade zaparkować przy krawężniku, wychodząc z auta i mierząc krawężnik Ludzie się dziwili | ale ja jestem leniwy jakby Makowy krawężnik miał parę centów więcej to zderzak by wrócił w bagażniku. colt ma o tyle fajnie że idzie kawałek sań przy zderzaku i kilka razy już nim zaszurałem ratując zderzak. w galu zderzak jest bez szans. no ale może oprócz skrobaczki wrzucę sobie też miarkę do drzwi
Rafal_Szczecin - 04-03-2011, 11:41

tak to wyglada. podjade jeszcze do mojego magika, i zobacze, czy bedzie chcial go po raz kolejny latac, czy jednak padnie decyzja, ze chcemy nowy.
macie moze pojecie jak to jest z zamiennikiem oferowanym na necie ?
wart jest czegokolwiek ? czy lepiej sobie odpuscic ? moge miec taki zderzak w malych pieniazkach.
zaslepka zderzaka nie ucierpiala, lecz od razu ja wrzucilem do srodka, zeby sobie gdzies po drodze nie odpadla.
Cezar - 04-03-2011, 12:01
Rafal pomysl moze nad jakas kamera w przednim zderzaku/grillu
'Z' w rejestracji tez juz dostalo
robertdg - 04-03-2011, 14:01
Do uratowania, jeszcze tragicznie nie jest
luckyluck - 04-03-2011, 19:13
Pod ten krawężnik, to jak nic na pełnej szybkości podjechałeś.
Rafal_Szczecin - 04-03-2011, 20:36
Cytat: |
Do uratowania, jeszcze tragicznie nie jest |
fakt ,tragicznie nie jest, ale byl juz on tyle razy latany i "ratowany" ze to juz nie ma sensu, i nie chce sie w to bawic, bo kolejne lekkie przylozenie powodowac bedzie odprysk i lamanie sie zderzaka.
luckyluck napisał/a: | Pod ten krawężnik, to jak nic na pełnej szybkości podjechałeś. | no raczej nie.
kraweznik byl mocno zapadniety, wiec myslalem ,ze nie bedzie takiego przeskoku wysokosci,lecz jak widac, mylilem sie.
wstepnie mam juz zaklepany zderzak od sporta, i to nawet w kolorze ,wiec nie powinno byc tak zle
kwestia poczekania do 20 marca i Bandyta znow powinien byc piekny.
z "ciekawszych" rzeczy to dzisiaj ucieklo mi 819zl - koszt pierwszej raty ubezpieczenia OC za Gala...
Marcino - 04-03-2011, 20:37
Rafal_Szczecin napisał/a: | do tego jako jedyny do tej pory z gazownikow poinformowal mnie, ze najprawdopodobniej mam zmieniona mape paliwa dlatego auto jedzie tak a nie inaczej |
A mozna to zaimplementować do innego silnika w jakiś sposób?
Pozdrawiam
|
|
|