Nasze Miśki - Black Beauty by robertdg
sveno - 04-12-2011, 22:45
pitbu77 napisał/a: | spoko spoko, czarna piękność będzie miała parę świątecznych gadżetów to wtedy zrobimy kilka fotek | zakładam, że nareszcie zamontujesz lampy i wstawisz zenony?
Saqu - 04-01-2012, 23:12
tak swoją drogą to robertdg, jest maniakiem! jeszcze chwila i będzie miał 13 tys postów
m6riano - 05-01-2012, 02:27
I co gorsza wszystkie z sensem i merytoryczne..;-)
pitbu77 - 05-01-2012, 12:33
sveno napisał/a: | pitbu77 napisał/a: | spoko spoko, czarna piękność będzie miała parę świątecznych gadżetów to wtedy zrobimy kilka fotek | zakładam, że nareszcie zamontujesz lampy i wstawisz zenony? |
Oj Sławuś, Roberto już na IX zlocie miał lampy z soczewkami...
Anonymous - 06-01-2012, 22:01
No ładny ale czemu mam go bez przerwy oglądać. Dziadek2. pozdrawiam.
pitbu77 - 06-01-2012, 23:18
Dziadek2 napisał/a: | No ładny ale czemu mam go bez przerwy oglądać. Dziadek2. pozdrawiam. |
Pewnie nawet wtedy, gdy zamykasz oczy
fj_mike - 06-01-2012, 23:20
pitbu77 napisał/a: | Pewnie nawet wtedy, gdy zamykasz oczy |
Atakujemy go naszymi Galantami z każdej strony i przy każdej okazji
zet-em - 16-01-2012, 14:11
Wow, super!
Galant to taka moja platoniczna miłość ale jak już gdzieś napisałem, rzuciłem monetę i padło na S.Stara.
Ale mógłbyś robertdg ubrać go w aluski do tych fotek:)
Edit: Ten kolokwializm traktowany jest jako wulgaryzm.
GrzechuKima - 11-02-2012, 12:53 Temat postu: Re: Black Beauty by robertdg dobra bestia ,pozdrawiam
robertdg - 16-02-2012, 20:12
Wypadałoby nieco odśnieżyć
Autko jeździ i spożywa paliwo, niestety na powietrze nie chce jeździć, no ale cóź, zauważyłem, że prawy amorek z tyłu zaczął się pocić, kupiłem nowe no i zamontowałem, szczerze przyznam, że pomimo powierzchownej wilgoci która była permanentna jego praca niewiele odbiegała od lewego, jedyna róznica w pracy pomiędzy nowym i starym była taka, że nowy sam sie wysuwał
Przy okazji wymiany amorków z tyłu wymiana oleju w silniku razem z filterkiem, siłowniki maski nabrały mocy urzędowej i tez zostały zamontowane, dobrałem się do linki maski przedniej, gdyż ostatnio będąc pod Wrocławiem maska się otwarła a nie chciała sie zamknąć, zauważyłem, że jak linka znajdzie się w skrajnym położeniu to się przycina, nasmarowałem i jest gitara, pewie gdyby to było niemieckie czy też francuskie auto, to by się urwała i zapewne byłaby to już 5 z kolei w jego żywocie, ale to stety japończyk i tutaj za rzadko sie otwiera maske, dlatego linki sie przycinają
Za dużo foto story nie mam bo było pracowicie, najwięcej czasy zeszło z montażem siłowników maski, jak sobie wspomne gdy montowałem te siłowniki do Galiciusza kolegi pitbu77 to u niego była bajucha, można uznać że wskoczyły od strzała. dodatkowo była kontrola stanu zawieszenia, układu wydechowego, poziomu płynów, ciśnienie w ogumieniu, etc.
deejay - 16-02-2012, 20:31
Widzę że zalwasz Elfa
robertdg - 16-02-2012, 21:10
Ano zalewam, to chyba najlepszy kompromis wśród popularnych olejów na naszym rynku
deejay - 16-02-2012, 21:15
Będzie "mu" z nim dobrze
Tomek - 16-02-2012, 21:39
mówicie, że dobra ta oliwa??
bo widzę, że sporo tańsza niż Valvo
teraz już mam kupione na następną zmianę, ale potem można by spróbować coś innego
deejay - 16-02-2012, 21:46
tomek84 napisał/a: | mówicie, że dobra ta oliwa?? |
Powiem ci tak , mam na obsłudze kilkanaście Galantów , każdemu cos tam czasami "grało" w silniku , wiec radziłem zalać Elfa EXCELLIUM i wszystkie problemu znikneły , kazdy jezdzi i sobie chwali
|
|
|