To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Wisla Krakow & Legia Warszawa

sieegurd - 11-04-2012, 07:17

Miałem wczoraj stan przedzawałowy :| Odrobić straty w ładnym stylu i przegrać... Jeszcze mnie trzęsie :( Coś mi się wydaje, że w przyszłym sezonie zobaczymy inną Wisłę, bo mieć świetnych graczy i być w środku tabeli to nie sztuka. Inaczej wyglądałaby Wisła z młodzikami na tym miejscu :|
yalook - 11-04-2012, 12:39

Wisła w tym tysiącleciu najwięcej razy zdobywała tytuł mistrza Polski. Niezaprzeczalnie jest jedną z najlepszych polskich drużyn piłkarskich. To że ten sezon ma nieudany to wypadek przy pracy. Nie zawsze można być NAJ.

zgadzam się z Sieegurdem - Wisła w przyszłym sezonie na pewno będzie inna, i myślę, że sporo lepsza - ale nie tylko dlatego, że będą inni zawodnicy. Nawet jak będą Ci sami ludzie, to po takim sezonie, będą chcieli pokazać, że to był wypadek przy pracy. Będą mieli większą motywację i zakładam, że będą z wielką determinacją grać na najwyższym poziomie.
Być może nawet zdobędą kolejny tytuł... (czego jako legionista im nie życzę ;-) )

gzesiolek - 11-04-2012, 15:22

yalook, to samo mowiono o Lechu... i w tym sezonie tez raczej wtopa... choc moze jeszcze sie na puchary zalapia...
yalook - 07-05-2012, 11:35

gzesiolek napisał/a:
yalook, to samo mowiono o Lechu... i w tym sezonie tez raczej wtopa... choc moze jeszcze sie na puchary zalapia...

no i udało się Lechowi - będą w Europie :-)
a przed chwilą wyczytalem, że będą rozstawieni - mają całkiem wysoki współczynnik 22,483

Marcin-Krak - 13-05-2012, 14:21

Temat zamykam.
Zapraszam tu:
http://forum.mitsumaniaki...1057278#1057278