Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja
Tomek - 25-04-2013, 22:31
koszmarek napisał/a: |
co z cenami dla tych co chcą przyjechać kilka dni wcześniej albo zostać kilka dni później? jest możliwość? |
jest możliwość, cena ta sama
lepiej jednak zarezerwować zawczasu, nie powinno być problemów, ale lepiej dmuchać na zimne
Wojciech Bogacz - 25-04-2013, 23:22
tomek84 napisał/a: | jest możliwość, cena ta sama
lepiej jednak zarezerwować zawczasu, nie powinno być problemów, ale lepiej dmuchać na zimne |
Mam wrażenie, że jak chcę pomóc w organizacji to pewnie się wcześniej zakwateruję Pożyjemy zobaczymy.
JCH - 25-04-2013, 23:49
Po co w rezerwacjach wpisujecie liczbę osób skoro miały być rezerwowane pełne segmenty
Co organizatorzy na to
mkm - 26-04-2013, 00:41
Zadowoleni, bo dzięki temu wiedzą ile osób będzie
JCH - 26-04-2013, 01:01
No chyba, że tak Czyli informacyjnie
Cytat: | 10. Wojciech Bogacz (1 osoba) | To jakby co to u Wojtka w segmencie impreza
mkm - 26-04-2013, 01:16
JCH napisał/a: |
Cytat: | 10. Wojciech Bogacz (1 osoba) | To jakby co to u Wojtka w segmencie impreza |
I w tym celu też
koszmarek - 26-04-2013, 06:21
Wojciech Bogacz napisał/a: | tomek84 napisał/a: | jest możliwość, cena ta sama
lepiej jednak zarezerwować zawczasu, nie powinno być problemów, ale lepiej dmuchać na zimne |
Mam wrażenie, że jak chcę pomóc w organizacji to pewnie się wcześniej zakwateruję Pożyjemy zobaczymy. |
Bardziej po, bo jest groźba że dotrę poznym popoludniem w piatek...
mkm - 26-04-2013, 07:09
Jeżeli chodzi o przyjazd wcześniej lub zostanie dłużej to oczywiście myślimy i o tym.
Jeżeli chcecie przyjechać na dłużej serdecznie zapraszamy.
AGH jest uprzedzone o takiej możliwości.
W trakcie zapisów zorganizujemy kolejny temat (lub tematy), tak, abyście wstępnie mogli zadeklarować co chcecie zobaczyć w Krakowie.
My postaramy się zadbać o to, aby przez okres pobytu przed/pozlotowego nie zostawić Was samych sobie i abyście zobaczyli wszystko co chcieliście zobaczyć w Krakowie.
Tomek - 26-04-2013, 07:11
Cytat: |
Po co w rezerwacjach wpisujecie liczbę osób skoro miały być rezerwowane pełne segmenty
Co organizatorzy na to |
bo mogę się założyć, że nie nie przeczytano tematu, tylko wpisano się na listę
kilka dni i będziemy prostować
koszmarek - 26-04-2013, 09:36
Myślę, że ta liczba osób jest spoko, bo jak ktoś jedzie sam, a widzi, że ktoś ma 3 osoby, to może pytać czy go nie przygarną.. po co ma singiel płacić za 4?
a wiecie, że ja nie widziałam nigdy Wawelu od środka?
Marcin-Krak - 26-04-2013, 09:41
koszmarek napisał/a: | a wiecie, że ja nie widziałam nigdy Wawelu od środka? |
Teraz to już nie to samo co 3 lata temu
W kwestii Wawelu - trzeba będzie zrobić rozeznanie co i jak - bo niestety ale dostać się gdzieś dalej niż na dziedziniec itp w okresie wakacyjnym może nie być lekko. Jednak sam już dość dawno się tam nie zapuszczałem
Tomek - 26-04-2013, 09:55
Cytat: |
Myślę, że ta liczba osób jest spoko, bo jak ktoś jedzie sam, a widzi, że ktoś ma 3 osoby, to może pytać czy go nie przygarną.. po co ma singiel płacić za 4? |
oczywiście, na koniec to ogarnę
ale zachęcam i nalegam na dobieranie się w komplety samemu, ja nie znam wszystkich i nie wiem kto z kim
koszmarek napisał/a: |
a wiecie, że ja nie widziałam nigdy Wawelu od środka? |
ja byłem na wawelu jako dziecko (nie jestem oryginalnie z KRK)
potem na studiach nie czułem potrzeby, a zwiedziłem dopiero jak przyjechała moja siostra z USA z jej ówczesnym amerykańskim mężem i chcieli zwiedzić
Wojciech Bogacz - 26-04-2013, 10:13
JCH napisał/a: | To jakby co to u Wojtka w segmencie impreza |
Haha - spoko - idealnie jednak jakby się dopisało do mnie jeszcze trzy osoby i będzie git, bo jakbym miał sam być to się do kogoś pewnie "wcisnę"
koszmarek napisał/a: | a wiecie, że ja nie widziałam nigdy Wawelu od środka? |
Ja też. Chociaż mam zaledwie 50km do Krakowa.... z drugiej strony jakoś mnie tam nie ciągnie i prędzej bym dał się namówić na zwiedzanie jakiiejś starej piwiarni czy czegoś w tym stylu
koszmarek - 26-04-2013, 10:43
Wojciech Bogacz napisał/a: | bym dał się namówić na zwiedzanie jakiiejś starej piwiarni czy czegoś w tym stylu |
to też mogłoby być
JCH - 26-04-2013, 10:50
koszmarek napisał/a: | Wojciech Bogacz napisał/a: | bym dał się namówić na zwiedzanie jakiiejś starej piwiarni czy czegoś w tym stylu | to też mogłoby być | Nie ma tam w Krakau jakiego browaru
|
|
|