To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja

Tomek - 25-04-2013, 22:31

koszmarek napisał/a:

co z cenami dla tych co chcą przyjechać kilka dni wcześniej albo zostać kilka dni później? jest możliwość?

jest możliwość, cena ta sama
lepiej jednak zarezerwować zawczasu, nie powinno być problemów, ale lepiej dmuchać na zimne

Wojciech Bogacz - 25-04-2013, 23:22

tomek84 napisał/a:
lepiej jednak zarezerwować zawczasu, nie powinno być problemów, ale lepiej dmuchać na zimne

Mam wrażenie, że jak chcę pomóc w organizacji to pewnie się wcześniej zakwateruję 8) Pożyjemy zobaczymy.

JCH - 25-04-2013, 23:49

Po co w rezerwacjach wpisujecie liczbę osób skoro miały być rezerwowane pełne segmenty :?:
Co organizatorzy na to :?:

mkm - 26-04-2013, 00:41

Zadowoleni, bo dzięki temu wiedzą ile osób będzie :wink:
JCH - 26-04-2013, 01:01

No chyba, że tak :) Czyli informacyjnie :)
Cytat:
10. Wojciech Bogacz (1 osoba)
To jakby co to u Wojtka w segmencie impreza ;) :lol: 8)
mkm - 26-04-2013, 01:16

JCH napisał/a:

Cytat:
10. Wojciech Bogacz (1 osoba)
To jakby co to u Wojtka w segmencie impreza ;) :lol: 8)

I w tym celu też :mrgreen:

koszmarek - 26-04-2013, 06:21

Wojciech Bogacz napisał/a:
tomek84 napisał/a:

Mam wrażenie, że jak chcę pomóc w organizacji to pewnie się wcześniej zakwateruję 8) Pożyjemy zobaczymy.

Bardziej po, bo jest groźba że dotrę poznym popoludniem w piatek...

mkm - 26-04-2013, 07:09

Jeżeli chodzi o przyjazd wcześniej lub zostanie dłużej to oczywiście myślimy i o tym.
Jeżeli chcecie przyjechać na dłużej serdecznie zapraszamy.
AGH jest uprzedzone o takiej możliwości.
W trakcie zapisów zorganizujemy kolejny temat (lub tematy), tak, abyście wstępnie mogli zadeklarować co chcecie zobaczyć w Krakowie.
My postaramy się zadbać o to, aby przez okres pobytu przed/pozlotowego nie zostawić Was samych sobie i abyście zobaczyli wszystko co chcieliście zobaczyć w Krakowie.

Tomek - 26-04-2013, 07:11

Cytat:

Po co w rezerwacjach wpisujecie liczbę osób skoro miały być rezerwowane pełne segmenty :?:
Co organizatorzy na to :?:

bo mogę się założyć, że nie nie przeczytano tematu, tylko wpisano się na listę
kilka dni i będziemy prostować

koszmarek - 26-04-2013, 09:36

Myślę, że ta liczba osób jest spoko, bo jak ktoś jedzie sam, a widzi, że ktoś ma 3 osoby, to może pytać czy go nie przygarną.. po co ma singiel płacić za 4? :)

a wiecie, że ja nie widziałam nigdy Wawelu od środka? :shock:

Marcin-Krak - 26-04-2013, 09:41

koszmarek napisał/a:

Teraz to już nie to samo co 3 lata temu :evil: :wink:

W kwestii Wawelu - trzeba będzie zrobić rozeznanie co i jak - bo niestety ale dostać się gdzieś dalej niż na dziedziniec itp w okresie wakacyjnym może nie być lekko. Jednak sam już dość dawno się tam nie zapuszczałem ;)

Tomek - 26-04-2013, 09:55

Cytat:

Myślę, że ta liczba osób jest spoko, bo jak ktoś jedzie sam, a widzi, że ktoś ma 3 osoby, to może pytać czy go nie przygarną.. po co ma singiel płacić za 4? :)

oczywiście, na koniec to ogarnę
ale zachęcam i nalegam na dobieranie się w komplety samemu, ja nie znam wszystkich i nie wiem kto z kim

koszmarek napisał/a:

ja byłem na wawelu jako dziecko (nie jestem oryginalnie z KRK)
potem na studiach nie czułem potrzeby, a zwiedziłem dopiero jak przyjechała moja siostra z USA z jej ówczesnym amerykańskim mężem i chcieli zwiedzić

Wojciech Bogacz - 26-04-2013, 10:13

JCH napisał/a:
To jakby co to u Wojtka w segmencie impreza

Haha - spoko - idealnie jednak jakby się dopisało do mnie jeszcze trzy osoby i będzie git, bo jakbym miał sam być to się do kogoś pewnie "wcisnę" :)

koszmarek napisał/a:
a wiecie, że ja nie widziałam nigdy Wawelu od środka?

Ja też. Chociaż mam zaledwie 50km do Krakowa.... z drugiej strony jakoś mnie tam nie ciągnie i prędzej bym dał się namówić na zwiedzanie jakiiejś starej piwiarni czy czegoś w tym stylu 8)

koszmarek - 26-04-2013, 10:43

bym dał się namówić na zwiedzanie jakiiejś starej piwiarni czy czegoś w tym stylu

to też mogłoby być :D

JCH - 26-04-2013, 10:50

koszmarek napisał/a:
bym dał się namówić na zwiedzanie jakiiejś starej piwiarni czy czegoś w tym stylu
to też mogłoby być :D
Nie ma tam w Krakau jakiego browaru :?: :roll: