To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT IX

Andrew - 28-01-2014, 08:19

Dzień dobry. Niedźwiedzi jeszcze nie widać :mrgreen:
Jaro1974 - 28-01-2014, 08:22

Dzień dobry :wink:
Niedźwiedzi uże niet :twisted:

goofy_LLE - 28-01-2014, 10:44

Dzień dobry. U mnie na razie sarny widać. :mrgreen:
tomasek - 28-01-2014, 13:39

Czasami tylko sporo bałwanów na drodze widać :twisted:
goofy_LLE - 28-01-2014, 14:03

tomasek napisał/a:

Czasami to mało powiedziane. :mrgreen:

Yoshiko - 28-01-2014, 14:36

goofy_LLE napisał/a:
tomasek napisał/a:

bałwan bałwanowi nie równy :twisted:
ale zapewne każdy go widzi w każdym
czyli ..... :twisted:

goofy_LLE - 28-01-2014, 14:45

Yoshiko napisał/a:

bałwan bałwanowi nie równy :twisted:
ale zapewne każdy go widzi w każdym
czyli ..... :twisted:

Wszyscy jesteśmy bałwanami. :twisted:

grzesiopol - 28-01-2014, 16:20

Dzień dobry
SPOT ORGANIZACYJNY INFO
Dzień - JUTRO czyli środa 29.01.2014r.
Miejsce -
Seichan napisał/a:
Olimp?
Olimp parter róg po przeciwnej stronie wejścia na tor kartingowy, tam przeważnie mało ludka staje i jest ciepło i bezwietrznie aczkolwiek możemy zawsze pójść na kawę do galerii lub po ciepłe pieczywo do almy lub aldika :mrgreen:
Czas - godzina 17.45 pasuje wszystkim czy może 18.00.

[ Dodano: 28-01-2014, 17:43 ]
This
http://otomoto.pl/mitsubi...-C31695625.html

or this

http://otomoto.pl/mitsubi...-C29718705.html

that is the question?

W@sio - 28-01-2014, 20:10

Spot dobry nie jest zły... postaram się przyjechać, kwestia czy się wyrobię czasowo z pracy do domu i z domu na Olimp :)

EVO to EVO :) Choć ten Mitsu Lanos Ralliart reż spoko, szkoda, że to nie EVO X :)

radek79 - 28-01-2014, 20:24

ostatnio swoje sprawy załatwiam w KFci nA STATOILU, ciepło dużo miejsca
inq - 28-01-2014, 20:43

Bry :)

Nie no nie róbcie jaj, że na dworze będziemy stać. Pójdźmy gdzieś do ciepła, siąść, kawę wypić i na spokoju pogadać. Dla mnie to KFC może być bo dawno tam nie jadłem :)
grzesiopol napisał/a:
that is the question?

Oczywiście, że tylko czerwone :D

Grzybo - 28-01-2014, 20:59

Witajcie. Muszę się pożalić. Dzisiaj rano Misiek dostał w... bagażnik :( i to od VW LT, więc waga ciężka. Sprawę zgłosiłem u ubezpieczyciela sprawcy i będę czekał na tel. od likwidatora. Później pewnie będę miał trochę pytań do Was, bo nigdy jeszcze takich spraw nie załatwiałem. Lekko, łatwo i przyjemnie pewnie nie będzie :(
grzesiopol - 28-01-2014, 21:13

W@sio napisał/a:
postaram się przyjechać,
dla chcącego nic trudnego, dlatego napisałem 17.45 lub 18.00, jezeli mam być szczery to proponuję 18.00
W@sio napisał/a:
Choć ten Mitsu Lanos Ralliart reż spoko
Lepszy Lanos niż Alfa Romeo Ralliart :finga: :finga: :finga: :finga: , nie wiem dlaczego ludzie czepiają się wersji SB jak sedan jest typową Alfą z tyłu,brrrryyyyy aż mnie wzdrygnęło z obrzydzenia. :twisted: :P :P :P :P :P :P :P
W@sio napisał/a:
szkoda, że to nie EVO X :)
Ale Evo droższe w zakupie i utrzymaniu tam byle element kosztuje 3 lub 4 razy drożej niż do zwykłej wersji, a Ralliart jako cywilna wersja jest wystarczająca by utrzeć nosa niektórym pewniakom zwłaszcza niemiachom i części pasują z normalnych Lancerów.
inq napisał/a:
Oczywiście, że tylko czerwone :D
EVO VII 265 lub 280 KM a Ralliart 240 KM. To czerwone w tej cenie to musiało być nieźle trafione i jeszcze przekładka w profesjonalnym zakładzie :roll: :shock: :D :D :D i taka niska cena. A te 240 KM to i tak jest wystarczające dla niektórych aby sobie pochasać i przydzwonić :mrgreen: zresztą dla niektórych nawet 100 KM jest za dużo bo i tak nie umieją jeździć :butthead:
inq napisał/a:
Nie no nie róbcie jaj, że na dworze będziemy stać.
oj tak, walka może być wyczerpująca, najpierw przyślą ci swoją wycenę czyli jakiś ochłap, a potem będziesz się odwoływał więc może ci podwyższą a jak masz niską wartość to nawet szkoda całkowita. Tak czy inaczej warto się odwoływać tym bardziej że uszkodzenie pójdzie z OC sprawcy.

[ Dodano: 28-01-2014, 21:16 ]
inq napisał/a:
Pójdźmy gdzieś do ciepła, siąść, kawę wypić i na spokoju pogadać.
mogę zabrać kawę w termosie. :P Na drugim piętrze galerii jest barek albo dwa więc można tam pójść na kawę, itak prawdę mówiąc wole to niż KFC lub Mcdonalda
Grzybo - 28-01-2014, 21:18

Właśnie przyszło mi do głowy, że może wchodzić w grę szkoda całkowita. Tylko pytanie teraz czy ja dobrze rozumiem, że dostaję do wypłaty ustaloną przez rzeczoznawcę wartość auta przed kolizją minus wartość wraku?
grzesiopol - 28-01-2014, 21:28

Tak ale i tak trzeba się kłócić o jak największą kwotę czyli jak najniższą wartość wraku a jak największą wartość samochodu. Daj znać co będzie z ubezpieczeniem.

[ Dodano: 28-01-2014, 21:32 ]
Halo a gdzie reszta forumowiczów i organizatorów, nic się nie odzywają :cry: