Śląskie - [K-ce] SPOT Styczeń 2014
Anonymous - 30-11-2013, 17:02
Przepraszma Was nie było mnie dzisiaj na forum wogóle noo pewnie że się miejsce znajdzie dla Ciebie kolego hmmm
konkretny termin hmm no właśnie !! Kiedy ???
Mad_Max - 30-11-2013, 18:13
No i ile osób by było chętnych
Anonymous - 30-11-2013, 19:04
A może inaczej ...
ile jest chętnych teraz na ta chwilę ?
Mad_Max - 30-11-2013, 19:20
Ja
JCH - 30-11-2013, 20:03
Koledzy....
Powiem krótko - bijecie pianę
Kto jest chętny na tę chwilę, kto na tamtą..... W taki sposób nic nie ustalicie albo minie duuuuuużo czasu zanim się Wam te chwile zgrają.
Moja sugestia jest taka: który z Was ma pomysł niech poda konkretny termin - dzień, miesiąc, rok, godzina - miejsce oraz cel (czy to ma być spot czy pojeżdżawka po hołdach). Jak drugiemu nie będzie pasować niech poda termin alternatywny. Ewentualnie uzgodnijcie termin via PW lub telefon.
Będzie konkretny termin to będzie można coś konkretnego powiedzieć, bo co z tego, że powiem teraz "tak jestem chętny" skoro okaże się, że spot w środę a środy to ja np. lekcje akurat mam
A jak sobie chcecie tylko pogadać to Shoutbox jest
misjonarz. - 01-12-2013, 09:37
sławek lub arek, weźcie (jako jedyni zieloni ) ostatnie posty i zróbcie z tego osobny temat, i po problemie.
Przepraszam za OT
mjsystem - 01-12-2013, 12:35
Ja nie mam tu uprawnień a Arka prosiłem kilka dni temu o przeniesienie rozmów do odpowiedniego działu.
madź - 05-12-2013, 22:34
Chciałabym byśmy zmienili miejsce i jakoś aktywnie spędzali czas razem.
Spota nie było od dawna. Musimy odgrzebać temat.
Jest zima - wykorzystajmy ją.
Od jutra otwierają stoki, można gdzieś się wybrać - np. na narty za dwa tygodnie.
Gdyby nie było śniegu możemy pojechać na basen. Aquaparków jest u nas sporo.
Fajnie by było gdybyśmy spotkali się z właścicielami terenowych samochodów na jakimś offroadzie i przy okazji np. zrobili ognicho. Przy okazji jakiś kulig na przykład.
Wolałabym żebyśmy się nie spotykali co miesiąc tylko po to by zjeść pizzę i napić się piwa.
MartinMM - 06-12-2013, 01:16
madź napisał/a: | Fajnie by było gdybyśmy spotkali się z właścicielami terenowych samochodów na jakimś offroadzie |
jestem za
misjonarz. - 06-12-2013, 09:45
a na narty chętnych nie ma? Ofrołd fajna żecz, a i basen spoko ( można z dzieckiem się wybrać)
Morfi - 06-12-2013, 11:34
To może jakieś spotkanie opłatkowe, dla zakopania toporów wojennych.
Dobry czas aby się pogodzić, pogadać i zamiast dzielić to połączyć śląskie.
Proponowany termin 22.12.
Co Wy na to.
mjsystem - 06-12-2013, 12:02
Morfi napisał/a: | To może jakieś spotkanie opłatkowe, dla zakopania toporów wojennych.
Dobry czas aby się pogodzić, pogadać i zamiast dzielić to połączyć śląskie.
Proponowany termin 22.12.
Co Wy na to. |
Ja jestem jak najbardziej za. Proponowany wyjazd na narty u mnie odpada(a szkoda), bo ja nie szusuję
madź napisał/a: | Fajnie by było gdybyśmy spotkali się z właścicielami terenowych samochodów na jakimś offroadzie |
No to jest oczywista oczywistość
madź napisał/a: | Przy okazji jakiś kulig na przykład. |
Taaaa, a śnieg to z Żywca przywiezie nam Krzychu
Tylko niestety 22.12 nas nie ma, ale inni będą
madź - 06-12-2013, 19:34
Morfi napisał/a: | Proponowany termin 22.12. |
Dla mnie to bardzo zły termin.
22 grudnia rozpoczynam przygotowania wigilijne na dwanaście osób, które gościć w domu będę przez trzy dni...
JCH - 06-12-2013, 21:09
misjonarz. napisał/a: | a na narty chętnych nie ma? Ofrołd fajna żecz, a i basen spoko ( można z dzieckiem się wybrać) | Powoli Myślę, że na wszystko przyjdzie czas. Teraz zacznie się wariactwo świąteczne i pewnie mało kto będzie miał głowę na spoty.
Proszę też, jeśli ktoś ma pomysł i sugestię na jakieś działanie, to niech ten pomysł będzie jakoś bardziej sprecyzowany - data, miejsce, cel. (a nie tylko "a może narty" )
Morfi napisał/a: | To może jakieś spotkanie opłatkowe....
Proponowany termin 22.12. | Coś więcej
Godz? Miejsce?
Pizza Da Grasso czy do Was się MM'sy mają zjechać
Anonymous - 11-12-2013, 08:59
ja bym proponował tą sobotę z racji mojej propozycji zapraszam użytkowników aut terenowych ponieważ fajnie by było gdzieś poszaleć... gdzie ?? proponuje chałde na Makoszowach lub Mikulczycach ( dzielnice Zabrza )
można zrobić ognisko i pogadać
godzina 12....
użytkowników aut nie terenowych też zapraszamy znajdą się jakieś miejsca
|
|
|