To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Black Beauty by robertdg

m6riano - 19-03-2012, 11:55

fj_mike napisał/a:
Komora silnika jest po to żeby się brudzić :D

egzakli...nie widzieliście jeszcze prawdziwego syfu..;-)

Torp12 - 19-03-2012, 21:03

Robercie ja tez nie jestem zwolennikiem dlatego zrobilem to raz a pozadnie:) A po zabiegu mycia zalozylem komplet oslon pod silnik i teraz juz tak syfu nie lapie, a jak cos nalapie to nabiezaco trzeba:)
robertdg - 19-03-2012, 21:30

U mnie też są osłony, ale i tak się kurzy, gdybym auto użytkował tyłko na krajówkach/ekspresówkach/autosradach to ni ebyłoby tego problemu ;-)

Dzisiaj zamontowałem nową oryginalną pompkę spryskiwacza Denso dedykowaną do suzuki swift/subaru justy, muszę przyznać, że Fordowska która po 3 latach użytkowania wysiadła nie dawała tak mocnego strumienia sikawek :P

m6riano - 20-03-2012, 03:58

robertdg napisał/a:
Denso dedykowaną do suzuki swift/subaru justy

cios po kiermanie w postaci ubytku "czech kazików"?;-)

Tomii - 22-03-2012, 08:50

i jak tam Robercie ta rozpórka? pojeździłeś już coś ? czuć że się ją ma przy normalnej jeździe czy tylko przy bardzo dynamicznym poruszaniu się ? 8)
Anonymous - 22-03-2012, 10:18

u mnie przy normalnej jeździ zaczęła deska na podszybiu skrzypieć :P nie i wiem czy to wina rozpórki czy tak po prostu przyszedł czas żeby poprawić po fabryce jej montaż ;) :P
najbardziej czuć że się ją ma (albo to tylko psychologia ) w szybkich ciasnych zakrętach, auto moim zdaniem ma pewniejsze prowadzenie przodu.
Jestem ciekawy jak będzie u Roberta z Eibachami bo w takim wypadku zakręty robi się prawie jak w gokarcie więc z rozpórką będzie już prawie jak f1 ;) ;) :twisted:

Torp12 - 22-03-2012, 10:56

Derpin napisał/a:
z rozpórką będzie już prawie jak f1 ;) ;) :twisted:

Chyba gorna i dolna, bo sama gorna to daje 25% tego co by mogla dac:) Trzeba ogarnac temat dolnych :P

Tomek - 22-03-2012, 11:03

Torp12 napisał/a:
Trzeba ogarnac temat dolnych
Cytat:

jestem za
to nie powinien być problem, może staffa?

Torp12 - 22-03-2012, 11:32

tomek84 napisał/a:

jestem za
to nie powinien być problem, może staffa?

Pytałem, dostałem odpowiedź ze póki co jestem jedyny co o nia zapytał. Zapytalem ile osob potrzeba to niestety nie dostalem info... Ale jak bysmy zebrali z 10 osob to moze by ruszyl projekt.

Tomek - 22-03-2012, 12:02

Torp12, założę temat na ogólnym, zobaczymy jakie jest zainteresowanie
przegrzebię temat Tomka kochajj-a, on tam gdzieś miał zdjęcie dolnej

pozdro

ps. nie musiałem 4 razy odpowiadać :)

Torp12 - 22-03-2012, 12:06

tomek84 napisał/a:

ps. nie musiałem 4 razy odpowiadać :)

Sorry ale jakas zwiecha byla i sie zrobilo 4 razy:) Dobry Mod niech usunie niepotrzebne:)
Ja sprobuje ich jeszcze raz zaatakowac. Takze dzialajmy Tomku:)

robertdg - 22-03-2012, 22:29

Założyłem rozpórke i spalanie sie unormowało bo przestałem ściągać nogę z gazu na łukach :P
Tomii - 23-03-2012, 08:07

ja się tu poważnie pytam a Wy se jaja robicie :P :P :wink:
komarsnk - 23-03-2012, 08:14

Tomii napisał/a:

Kurdeee wczoraj jak mi Roberto myknął na zjazd w ostatniej chwili to ledwo się połapaliśmy o co kaman :)
Pewnie nie zdjął nogi z gazu :mrgreen:

Tomii - 23-03-2012, 08:18

komarsnk napisał/a:
Tomii napisał/a:

Kurdeee wczoraj jak mi Roberto myknął na zjazd w ostatniej chwili to ledwo się połapaliśmy o co kaman :)
Pewnie nie zdjął nogi z gazu :mrgreen:

dobra, przekonaliście mnie :wink: :wink: