Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Białystok - ustalamy datę ZLOTU Mitsumaniaków
Autor Wiadomość
JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-01-2006, 21:04   

Cytat:
O termin zlotu pytaj tym razem ekipe WhiteStooku

Robię powoli przymiarki co, gdzie i kiedy w 2006 r. pytam więc o termin zlotu w Białymstoku...
Czy koniec sierpnia to termin już "sztywny", czy może rozważany jest inny? Moja propozycja to weekend majowy a precyzyjniej to jego końcówka czyli 6-7 maja 2006.
Każdy zwykle coś planuje i gdzieś wyjeżdża na długi weekend ale myślę, że można pogodzić jedno z drugim, tzn: wolnych w sumie może być 9 dni (kto będzie pracował w tej Polsce? :roll: ) można więc najpierw gdzieś pojechać a na koniec tygodnia spotkać się na zlocie. Ewentualnie odwrotnie. Ja przynajmniej tak kombinuję ....

Proponuję też żeby termin zlotu skoordynować z ewentualnym Mitsumaniacs Raaaajd 2006. Co Wy na to?

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

arekp 
Mitsumaniak

Auto: inny
Wysłany: 08-01-2006, 22:51   

JCH napisał/a:
6-7 maja 2006

Oby nie ten termin bo w tym roku rowniez sie z Wami nie spotkam.

Na 15 maja mam zaplanowane ogromne wdrozenie oprogramowania i praktycznie do konca maja a byc moze i do konca czerwca nie licze na zbytnia mozliwosc takiego luskusu jak wyjazd na zlot.

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 08-01-2006, 23:22   

arekp napisał/a:
JCH napisał/a:
6-7 maja 2006
Oby nie ten termin bo w tym roku rowniez sie z Wami nie spotkam.
Na 15 maja ...
... do konca maja a byc moze i do konca czerwca nie licze na zbytnia mozliwosc takiego luskusu jak wyjazd na zlot.

Pragnę zauważyć że 6/7 maja jest wcześniej niż 15-ty i końcówka czerwca ;)
Nie wiem jak tam organizatorzy się zapatrują i nastawiają, dlatego pytam tak wcześnie coby móc poplanowac to i owo.
Jasne, że nie będzie to termin, który mnie albo Tobie tylko pasuje ale taki, który większość, a przede wszystkim organizatorzy ustalą.

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

arekp 
Mitsumaniak

Wysłany: 09-01-2006, 21:36   

JCH napisał/a:
Pragnę zauważyć że 6/7 maja jest wcześniej niż 15-ty i końcówka czerwca ;)

Oprogramowanie produkujemy sami (ja + kilku kumpli z dzialu) i do 15 caly czas go klepiemy i nie ma mowy o urlopach. Lipiec i sierpien sa dla mnie pewniakami.

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 10-01-2006, 13:11   

ja rowniez prosilbym o jakas KONKRETNIEJSZA DATE !!!

bo w ostatnich dniach sie zaczelismy powaznie zastanawiac czy jechac na zlot czy tez nie ...

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Wysłany: 10-01-2006, 13:19   

Moja propozycja to 25 - 08 - 2006. Wypada w piątek (na dojazd i jakieś ognisko) i sobotę balujemy i mamy atrakcje a w niedzielę powolutu wracamy do domków. Jeszcze termin do korekty na wniosek userów ale chciałbym się jej jakoś trzymać.
Pozdrawiam

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 10-01-2006, 13:20   

26-27.08.2006 ?

No i Jacek mnie uprzedził. Tak jak w 2005 roku niech to będzie ostatni weekend wakacji. Moim subiektywnym zdaniem to dobry pomysł.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 10-01-2006, 13:51   

26-27.08.2006

a jest mozliwosc przyjechania 25.08.2006 (takich osob co maja troszke dalej np ze szczecina - siakies 750 kilosow. ) ?? :mrgreen:

i jeszcze gdzie bedzie nocleg i za ileeeee $$ od łosoby 8)
takie wstepne ( tak zeby sie zmiescic jakos w 2000 zl w 5 masek lecz w tym roku jak juz to bez psiaka :( )

ps. do Oficjalnego Zlotu MitsuManiakow pozostało 228 dni :twisted:
znow bede robic za maszyne odliczajaca :twisted:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 10-01-2006, 14:01   

Jackie napisał/a:
25 - 08 - 2006

na 100% bedzie można wcześniej przyjechać. Co do $$$ to już Jacek musi się wypowiedzieć.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

igi 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Wysłany: 10-01-2006, 15:37   

Rafal_Szczecin napisał/a:

bo w ostatnich dniach sie zaczelismy powaznie zastanawiac czy jechac na zlot czy tez nie ...

Jak rozumiem to żart??

Białostockie mitsumaniaki niedługo się spotkaja i ustala termin. Mysle ze w nastepnym tygodniu juz cos wiecej bedziemy wiedziec

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 10-01-2006, 15:49   

igi napisał/a:
Rafal_Szczecin napisał/a:

Jak rozumiem to żart??

no niestety nie. zaczelismy sie powaznie zastanawiac czy jest sens jechac taki kawal w sumie na tylko jeden dzien (bo przyjezdzamy ogladamy, potem pijemy i na nastepny dzien dzida do sz-n czyli znow 700 km ) . na pewno bedzie super tak jak w grudziadzu, ale to wkoncu jest kawal drogi i zmeczenie na pewno tez da znac o sobie .
a wydaje mi sie ze i tak powinnismy sie jeszcze zobaczyc jak nie na Oficjalnym zlocie to gdzies indziej .

pozdr.
wesoly autobusik ze szczecina :)

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 10-01-2006, 15:58   

to może w Lublinie? :oops: :twisted:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 10-01-2006, 16:31   

Tutaj proszę kontynuować rozmowę o terminie ZLOTU.

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

arekp 
Mitsumaniak

Wysłany: 10-01-2006, 21:13   

Uwazam, ze zlot powinien odbyc sie w polowie miesiaca.

Przypominam, a wlasciwie zwracam uwage, ze przelom miesiecy wakacyjnych oraz ostatni weekend sierpnia to wzmozony ruch na drogach. Mysle, ze wszyscy chcemy dojechac i wrocic spokojnie, calymi autkami i z nienaruszonym zdrowiem - a zatloczone drogi nie sprzyjaja powyzszemu.

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 10-01-2006, 22:59   

a ja uwazam ze podany termin : 26-27 sierpien jest idealna data i nie rozumiem ArkaP ktory mowi ze wzmozony ruch,itp, jakos jak jechalismy do Grudziadza (27-28 sierpien 2005 ) ruchu NIE BYŁO az tak wielkiego .

jestem jak najbardziej za data 26-27 sierpien 2006 :!:

Odpowiedz do tematu