Nieoznakowane patrole |
Autor |
Wiadomość |
DominoS [Usunięty]
|
Wysłany: 20-02-2006, 12:30 Nieoznakowane patrole
|
|
|
Witam
W piatek niestety dałem się podpuścić. Jadę sobie grzecznie Aleją koło Makro po lewym pasie (na prawym inne samochodziki) a na ogonie siedzi mi jakaś granatowa octavia i w środku dwóch młodych gości - pomyślałem sobie ze bede uprzejmy i puszcze ich do przodu jak im sie spieszy więc przycisnąłem zeby zjechać na prawy (poniewać najbliższe miejsce było po kilku autach to troche sie rozpędziłem a oni caly czas na ogonie) no i jak juz mialem kolo 100 na liczniku zobaczylem blysk flesza w lusterku
10 pkt + 400 zł
Zatem uwaga na granatową Skode Octavie (w lusterku widziałem u nich na szybie kwadracik z kółeczkiem które okazały sie być kamerą - czemu wcześniej nie skojarzyłem )
Znacie jeszcze jakieś w Łodzi? |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-02-2006, 12:58
|
|
|
w szczecinie nieoznakowane wozy maja rejsestracje
ZS 21^*# - poczatki 21
czesto sa to wlasnie octavie, WV transportery - granatowe,czasami zielone, polonezy caro - zarowno niebieskie jak i zielone i jezdzi tez jedna blekitna najnowsza fiesta .
typkow wlasnie latwo rozpoznac bo maja poczatek ZS 21^&* oraz po tym ze zawsze siedzi dwoch typkow ( czesto tak samo ubrani ) i czasami w atrapie chodnicy maja taki okragly dzyndzel |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 20-02-2006, 13:24
|
|
|
policjantow jest zawsze dwoch aby drugi byl ewentualnie swiadkiem, a w aucie z kamera takiego swiadka nie trzeba.
w bialymstoku nigdy nie jezdzi dwoch policjantow (z wyjatkami) w aucie z kamera.
u nas niedawno kupili sobie najnowsza vectre i wala mandaty az milo. |
|
|
|
 |
DominoS [Usunięty]
|
Wysłany: 20-02-2006, 13:33
|
|
|
No ich jechało nawet 3 i nie mozna było nic a nic negocjowac :/
ale jedno im trzeba przyznać - na autach sie znają. Jak tylko pokazali mi fotke i prędkość to powiedzieli:
"No tak - takim dobrym autkiem to można śmigać szybciej" - no jak niestety widać nie mozna ;P ale punkt dla nich za to ze sie na wózkach znają i wiedza że misie to dobre autka a nie jakieś tam skody - pewnie z zazdrości te punkty wlepili |
|
|
|
 |
piwkotom
moderator mitsumaniak maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 20-02-2006, 13:52
|
|
|
Ludzka lista
Wyrazy wspolczucia
P.S. Mnie tez trafili, w sobote w Sopocie ale zwykla suszara na taka sama kwote i punkty, ale udalo mi sie znegocjowac |
|
 |
kochajj
Mitsumaniak

Auto: NISSAN
|
Wysłany: 20-02-2006, 15:09
|
|
|
a ja przedwczoraj widziałem panów policjantów w nowiutenkim land rover'ze... a niby biednie w policji |
|
|
|
 |
Potek
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 Classic
|
Wysłany: 20-02-2006, 23:08
|
|
|
Mają jeszce Forda Mondeo czarnego. Namierzali mnie ale coś mnie tknęło i w pore zwolniłem. A wiem, że to patrol ponieważ pogonili gościa który był bardzo szybki i mało uważny a na dodatek śmignął na pomarańczowym przez skrzyżowanie. Zaraz za skrzyżowaniem go skasowali. Wszystko działo się na al. Włókniarzy. To chyba ich ulubione miejsce. |
|
 |
piwkotom

|
Wysłany: 20-02-2006, 23:17
|
|
|
Potek napisał/a: | Mają jeszce Forda Mondeo czarnego. Namierzali mnie ale coś mnie tknęło i w pore zwolniłem. A wiem, że to patrol ponieważ pogonili gościa który był bardzo szybki i mało uważny a na dodatek śmignął na pomarańczowym przez skrzyżowanie. Zaraz za skrzyżowaniem go skasowali. Wszystko działo się na al. Włókniarzy. To chyba ich ulubione miejsce. |
+ Rokicinska, mam piekny widok z okna na codzienne kasowanko |
|
 |
CichyTom [Usunięty]
|
Wysłany: 21-02-2006, 15:55
|
|
|
Skoda kasowała ze dwa-trzy miechy temu na Rokicińskiej, w ubiegłym tygodniu też ich widziałem, ale na Włokniarzy ta skoda to nowość:)
bo tam raczej fordy światowe i dreswageny wietrzne
współczuję DominoS, naprawdę współczuję
PS. było qrna nie śmigać |
|
|
|
 |
tommi [Usunięty]
|
Wysłany: 22-02-2006, 14:14
|
|
|
najczęście widzina przez mnie OCTAVIA EL 1937P wersja tour ice ;] widziałęm ich wszędzie: wyszyńskiego, zgierska (na całej długości), włókniarzy, rokicińska, piłsuskiego, mickiewicza... zapuszczają sie coraz dalej
warto patrzeć w lusterka bo fotoradar jak wielki na półszyby ale i tak cieżko go zobaczyć |
|
|
|
 |
CichyTom [Usunięty]
|
Wysłany: 22-02-2006, 14:47
|
|
|
uuuuuuuu zgierska
uuuuuuuuu piłsudskiego
qrna trzeba przeczyścić lusterka albo ... wtryski |
|
|
|
 |
DominoS [Usunięty]
|
Wysłany: 22-02-2006, 18:13
|
|
|
heheh - mozna i wtryski i lusterka i zrobić obrotowe tablice jak zobaczysz błysk flesza w lusterku to tylko zapuścić przerzucanie cyferek na tablicy tak jak na dworcu tablice informacyjne fajnie by to wyglądało |
|
|
|
 |
piwkotom

|
Wysłany: 22-02-2006, 18:36
|