Brawo dla tej Pani |
Autor |
Wiadomość |
gumas_72 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
siwek
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-04-2008, 15:05
|
|
|
he he brawo dla tej Pani
popieram ja w 100%
przecież to obrzydliwe... a fuj... |
_________________ "Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale te osiem godzin czekania na wyjście to już totalny absurd."
 |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-04-2008, 15:14
|
|
|
Widziałem to , ale prowadzący sie gimnastykował |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
|
Wysłany: 01-04-2008, 15:35
|
|
|
TVN robi temat ale mu nie wychodzi. „Teraz my’ tez chyba nie szlo na zywo. Ciekaw jestem tylko czy ta para ogladala osobiscie oredzie naszego prezydenta i poczuli sie dotknieci czy zostali o tym fakcie poinformowani. |
|
|
|
 |
wlad [Usunięty]
|
Wysłany: 01-04-2008, 20:12
|
|
|
mkm napisał/a: | Ciekaw jestem tylko czy ta para ogladala osobiscie oredzie naszego prezydenta i poczuli sie dotknieci czy zostali o tym fakcie poinformowani. |
oczywiscie ogladali osobiscie- przeciez powszechnie znany jest fakt,ze amerykanskie geje jako hobby wymieniaja na pierwszym miejscu ogladanie oredzi do narodu glow nieznanych,malenkich krajow... |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-04-2008, 20:21
|
|
|
mkm napisał/a: | TVN robi temat ale mu nie wychodzi. „Teraz my’ tez chyba nie szlo na zywo. Ciekaw jestem tylko czy ta para ogladala osobiscie oredzie naszego prezydenta i poczuli sie dotknieci czy zostali o tym fakcie poinformowani. | Poinformowani bo jak mówili w teraz my poinformowało ich radio zet |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
|
Wysłany: 01-04-2008, 22:36
|
|
|
Tak czy owak efekt osiagneli... Od rana do nocy w Tv, radiu, w sejmie, na konferencji... faktycznie zabraklo tylko wizyty u prezydenta... |
|
|
|
 |
minimus [Usunięty]
|
Wysłany: 01-04-2008, 23:02
|
|
|
Żenujące przedstawienie. Dziannikarstwo w najgorszym wydaniu. Brak jakiejkolwiek rzeczowej dyskusji. Czy ktoś się czegoś dowiedział po obejrzeniu tego czegoś??
Niebardzo wiem za co niby brawa dla tej pani. Chyba z jakiegoś magla ją wyciągnęli. |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
|
Wysłany: 01-04-2008, 23:46
|
|
|
Mam podobne poglądy co ta pani, ale jej argumentacja wypowiedz była iście żenująca . Miałem takie wrażenie jakby to był jakiś zacofany zaścianek ( nawet nie wiem czego- jak to dokładnie nazwać).
No cóż - kiepskie i do (_._) heh..... |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
gumas_72 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-04-2008, 07:20
|
|
|
posłuchajcie jeszcze raz-tolerancja panowie
ps:tvn i iti sciagneło tych panów? panie? do Polski ale chyba nie wyszło im to za bardzo-grunt że Kalisz ma dobre serduszko
ps2:lizanie rowów to cos normalnego u homo? bo na pewno lubił to pan gej zaproszony do dyskusji |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-04-2008, 14:09
|
|
|
gumas_72 napisał/a: | posłuchajcie jeszcze raz-tolerancja panowie
ps:tvn i iti sciagneło tych panów? panie? do Polski ale chyba nie wyszło im to za bardzo-grunt że Kalisz ma dobre serduszko
ps2:lizanie rowów to cos normalnego u homo? bo na pewno lubił to pan gej zaproszony do dyskusji | Gumas akurat homo i hetero robią takie same rzeczy........... to jest bez różnicy. |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
|
Wysłany: 02-04-2008, 16:16
|
|
|
Idąc przez park wole zauważyć parę hetero która się całuje niż homo..... i zaznaczam jest w tym różnica... |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-04-2008, 16:27
|
|
|
Juiceman napisał/a: | Idąc przez park wole zauważyć parę hetero która się całuje niż homo..... i zaznaczam jest w tym różnica... | Nie o to mi chodziło.... |
|
|
|
 |
gumas_72 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-04-2008, 18:57
|
|
|
dm17 napisał/a: | gumas_72 napisał/a: | posłuchajcie jeszcze raz-tolerancja panowie
ps2:lizanie rowów to cos normalnego u homo? bo na pewno lubił to pan gej zaproszony do dyskusji | Gumas akurat homo i hetero robią takie same rzeczy........... to jest bez różnicy. |
ale nie pisza tego i nie poszukują tego na forum ogólnopolskim gejów |
|
|
|
 |
wlad [Usunięty]
|
Wysłany: 02-04-2008, 19:48
|
|
|
dla mnie najciekawsza byla wypowiedz jednego z panow w tvn-"okazalo sie,ze jednak prezydent nas nie przyjmie".ciekawe kto im cos takiego obiecywal.
zalosny pokaz dziennikarstwa tvn-u i podobnych stacji.mysle,ze np.zestawienie tej zacietrzewionej dziennikarki w programie z linku bylo nieprzypadkowe-mialo osmieszyc hetero.ciekawe,ze tyle jest na swiecie ciekawych ludzi dzialajacych w interesie polski-jakos zadnemu dziennikarzynie nie przyszlo na mysl zaprosic kogos takiego i zalatwic wizyte u prezydenta.chyba nawet wiem czemu-ktos taki laczylby polakow,a nie dzielil.a przeciez nie o to chodzi tym stacjom. |
|
|
|
 |
|