|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 14-05-2014, 16:21 |
DID 2002 - Warta ceny? |
Autor |
Wiadomość |
thomb [Usunięty]
|
Wysłany: 10-04-2008, 09:26 DID 2002 - Warta ceny?
|
|
|
Spójrzcie uważnym wzrokiem i oceńcie czy warta jest swojej ceny czy coś nie gra?
Z opisu wynika, że cud miód ...
Cari - Dąbrowa
Może ktoś ją już oglądał? |
|
|
|
 |
JackD [Usunięty]
|
Wysłany: 10-04-2008, 10:15 Re: DID 2002 - Warta ceny?
|
|
|
thomb napisał/a: | Spójrzcie uważnym wzrokiem i oceńcie czy warta jest swojej ceny czy coś nie gra?
Z opisu wynika, że cud miód ...
Cari - Dąbrowa
Może ktoś ją już oglądał? |
Ja kupiłem od tego gościa swoja Cari, tz inaczej przywióżł mi ja....
Kontakt z gosciem bardzo dobry, jak dla mnie to uczciwy człowiek, i obserwowałem jego kazdy samochód na allegro i widze, ze ma dobrą rekę do Cari...
Jeżeli chcesz oglądac moja Cari to zapraszam na PW... od czegoś trza zacząć...
Pozdr. |
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 44 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 2986 Skąd: Marki
|
Wysłany: 10-04-2008, 10:55
|
|
|
Pojedź sam i przywieź sobie taką samą 5-6 tyś. taniej |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
JackD [Usunięty]
|
Wysłany: 10-04-2008, 12:01
|
|
|
Student napisał/a: | Pojedź sam i przywieź sobie taką samą 5-6 tyś. taniej |
taka opcja to miód z boczkiem.... na pewno mniejsze kosztyi widzisz co bierzesz... nie masz do nikogo pretensji |
|
|
|
 |
thomb [Usunięty]
|
Wysłany: 10-04-2008, 12:04
|
|
|
Student napisał/a: | Pojedź sam i przywieź sobie taką samą 5-6 tyś. taniej |
No tak by się wydawało ale jak poszukasz to takie Cari stoją w Niemcach koło 6tys., plus paliwko i wszystkie papiery to wychodzi na polskie ponad 24tys. a to jest najwyżej 3tys. mniej niż gość sobie śpiewa. No i trzeba wziąć pod uwagę, że 115KM Carism jest jak na lekarstwo :/ |
|
|
|
 |
Tomashi
Forumowicz

Auto: Cari DI-D 102 KM '01 r.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 12 Sty 2008 Posty: 391 Skąd: R.Śl.
|
Wysłany: 10-04-2008, 14:15
|
|
|
Niom, Carisma piękniutka
Zadbana, tłumik np. jak nowy
Z tym "tańszym" sprowadzaniem nei jest tak wesoło niekiedy:
- raz, musisz mieć cosik nagrane, bo możesz szukać i tydzień...
- dwa, koszty przewozu (paliwo, tablice, wyrejestrowanie itp +ew. zakwaterowanie)
- trzy, dla "zwykłego", szarego kupca ceny idą w górę, co innego dla handlarza - ci mają już zaprzyjaźnione autohausy i co za tym idzie, mniejsze ceny.
Jeżeli gościu "zejdzie" 3 tys (hahah ), a z autem bedzie wszystko OK - bierz
PS. ciekawe, że nie ma fotek silnika... |
_________________ *** porzuciłem Niemca dla euro-Japończyka ***
...i wróciłem znów do Niemca |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 6448 Skąd: Rzeszów/Ropczyce
|
Wysłany: 10-04-2008, 14:30
|
|
|
własnie poszukaj dobrze oznaczenia silnika
u mnie tez ladnie pisało ze 115KM a jak polukałem to 102 jest
choc takie pieniadze dalem razem z przeprowadzeniem, tablicami i prawdziwą akcyzą w tamtym roku,
wiec cena troche do zbicia, ale to jest lepsza wersja niz moja - 4 poduchy, malowane lusterka, alusy, przeciwmgielen i spojlerek |
_________________ wspieramrozwoj.pl
sprawdzpodatki.pl
naszhandel.pl
kupujepolskieprodukty.pl |
|
|
|
 |
heckler [Usunięty]
|
Wysłany: 11-04-2008, 09:41
|
|
|
Kolega kupił jakiś miesiąc temu Cari u tego sprzedawcy.Bez problemu można jechać na stacje diagnostyczną,a i wcenie spokojnie można negocjować.Na zdjęciach wygląda bardzo ładnie .Mogę załatwić czujnik grubości lakieru i ją sprawdzic.Mam niedaleko,ale gorzej z czasem.Jeżeli chcesz aby sprawdzić ją czujnikiem to dzwoń dzisiaj do godz.13,30.Póżniej kończę prace i czujnika nie wezmę.504641234.Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Tomashi
Forumowicz

Auto: Cari DI-D 102 KM '01 r.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 12 Sty 2008 Posty: 391 Skąd: R.Śl.
|
Wysłany: 11-04-2008, 12:41
|
|
|
gulgulq napisał/a: | (...) malowane lusterka,(..) |
hehe, dla mnie akurat to wada - czarne może i gorzej wyglądają, ale w razie porysowania nie ma problemu . |
_________________ *** porzuciłem Niemca dla euro-Japończyka ***
...i wróciłem znów do Niemca |
|
|
|
 |
JackD [Usunięty]
|
Wysłany: 13-04-2008, 14:07
|
|
|
thomb jak Twoje poszukiwania Cari?? zaowocowały?? |
|
|
|
 |
thomb [Usunięty]
|
Wysłany: 13-04-2008, 22:45
|
|
|
Cytat: | thomb jak Twoje poszukiwania Cari?? zaowocowały?? |
A kurcza, niestety żona mi zrewidowała poglądy na budżet i ta Cari niestety odpadła, więc szukam dalej. Chwilowo nic ładnego się nie pokazało i całkiem możliwe, że pogadam z tym kolesiem o ściągnięciu czegoś. |
|
|
|
 |
JackD [Usunięty]
|
Wysłany: 13-04-2008, 22:51
|
|
|
thomb napisał/a: | Cytat: | thomb jak Twoje poszukiwania Cari?? zaowocowały?? |
A kurcza, niestety żona mi zrewidowała poglądy na budżet i ta Cari niestety odpadła, więc szukam dalej. Chwilowo nic ładnego się nie pokazało i całkiem możliwe, że pogadam z tym kolesiem o ściągnięciu czegoś. |
czyli Rada Nadzorcza... zdecydowała, sam też miałem takie dylamaty, ale jednak... zdecydowałe sie , robie 100 km dziewnnie do pracy.... |
|
|
|
 |
Kris1980_147
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 16v + sekwencja
Pomógł: 10 razy Dołączył: 12 Kwi 2008 Posty: 334 Skąd: Rogoźnik
|
Wysłany: 14-04-2008, 17:26
|
|
|
Ale Panowie, nie odpwiedzieliście wkońcu na pytanie zawarte w temacie. Warta swojej ceny, czy nie?
Sam się nad nią zastanawiam. I co ważne dla mnie jest na miejscu.
Z drugiej strony gdyby to była super okazja to by się sprzedała zaraz po nadaniu ogłoszenia. Sam już nie wiem co o tym myśleć
Kolejna sprawa. Nie jest jeszcze zarejestrowana. Kolega z pracy kupił Fiestę z niemiec i mówił mi że biegania i załatwiania jest trochę, a ja nie mam na to zabardzo czasu
Dzisiaj pojawiła się kolejna propozycja, ale oddalona ode mnie z 400km klik
Co o niej myślicie ??? |
|
|
|
 |
tekki326 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-04-2008, 17:44
|
|
|
Na pierwszy rzut oka, wyglada niezle.
Ale jak widze, ze gosc "pilnie sprzedaje" i nie podaje ceny minimalnej, od razu zapala sie czerwona lampka... |
|
|
|
 |
JackD [Usunięty]
|
Wysłany: 14-04-2008, 20:34
|
|
|
tekki326 napisał/a: | Na pierwszy rzut oka, wyglada niezle.
Ale jak widze, ze gosc "pilnie sprzedaje" i nie podaje ceny minimalnej, od razu zapala sie czerwona lampka... |
Nie podoba mnie sie tył. nie ma żadnego napisu pod lampami z prawej Carisma a z lewej DiD..
Mam zastrzeżenia do deski rodzielczej, nie podoba mnie sie poduszka w kierownicy...
Dzwoń i pytaj co jej było... Niech Ci poda nr Vin i sprawdź rok produkcji . a w ogóle to jaka cena... ile woła, za ile odda... i czy ksiązka jest, żeby przebieg w miarę udokumentowac...
Co do tej srebrnej z Dąbrowy Górniczej to tak jak napisałem kupiłem taką samą srebrną od tego gościa... no dokładnie bliźniaka tylko z 2 x mniejszym przebiegiem... z pełną dokumentacją, dlatego z tym sprzedającym dobrze się rozmawia, a koszty i bieganina to inna sprawa, gośc Ci zrobi przegląd, gadaj może itłumaczenia Ci zrobi, niestety UC i US oraz rejestracja należy do Ciebie wg miejsca zamieszkania..
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|