Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: glina
14-05-2014, 16:21
DID 2002 - Warta ceny?
Autor Wiadomość
thomb
[Usunięty]

Wysłany: 10-04-2008, 09:26   DID 2002 - Warta ceny?

Spójrzcie uważnym wzrokiem i oceńcie czy warta jest swojej ceny czy coś nie gra?
Z opisu wynika, że cud miód ...

Cari - Dąbrowa

Może ktoś ją już oglądał?

JackD
[Usunięty]

Wysłany: 10-04-2008, 10:15   Re: DID 2002 - Warta ceny?

thomb napisał/a:
Spójrzcie uważnym wzrokiem i oceńcie czy warta jest swojej ceny czy coś nie gra?
Z opisu wynika, że cud miód ...

Cari - Dąbrowa

Może ktoś ją już oglądał?

Ja kupiłem od tego gościa swoja Cari, tz inaczej przywióżł mi ja....
Kontakt z gosciem bardzo dobry, jak dla mnie to uczciwy człowiek, i obserwowałem jego kazdy samochód na allegro i widze, ze ma dobrą rekę do Cari...
Jeżeli chcesz oglądac moja Cari to zapraszam na PW... od czegoś trza zacząć...
Pozdr.

Student 
Mitsumaniak

Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-04-2008, 10:55   

Pojedź sam i przywieź sobie taką samą 5-6 tyś. taniej :lol:

JackD
[Usunięty]

Wysłany: 10-04-2008, 12:01   

Student napisał/a:

taka opcja to miód z boczkiem.... na pewno mniejsze kosztyi widzisz co bierzesz... nie masz do nikogo pretensji

thomb
[Usunięty]

Wysłany: 10-04-2008, 12:04   

Student napisał/a:

No tak by się wydawało ale jak poszukasz to takie Cari stoją w Niemcach koło 6tys., plus paliwko i wszystkie papiery to wychodzi na polskie ponad 24tys. a to jest najwyżej 3tys. mniej niż gość sobie śpiewa. No i trzeba wziąć pod uwagę, że 115KM Carism jest jak na lekarstwo :/

Tomashi 
Forumowicz

Auto: Cari DI-D 102 KM '01 r.
Wysłany: 10-04-2008, 14:15   

Niom, Carisma piękniutka :biggrin:
Zadbana, tłumik np. jak nowy ;)

Z tym "tańszym" sprowadzaniem nei jest tak wesoło niekiedy:
- raz, musisz mieć cosik nagrane, bo możesz szukać i tydzień...
- dwa, koszty przewozu (paliwo, tablice, wyrejestrowanie itp +ew. zakwaterowanie)
- trzy, dla "zwykłego", szarego kupca ceny idą w górę, co innego dla handlarza - ci mają już zaprzyjaźnione autohausy i co za tym idzie, mniejsze ceny.

Jeżeli gościu "zejdzie" 3 tys (hahah :P ), a z autem bedzie wszystko OK - bierz :)

PS. ciekawe, że nie ma fotek silnika... :?:

gulgulq 
moderator
Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Wysłany: 10-04-2008, 14:30   

własnie ;) poszukaj dobrze oznaczenia silnika
u mnie tez ladnie pisało ze 115KM a jak polukałem to 102 jest ;)

choc takie pieniadze dalem razem z przeprowadzeniem, tablicami i prawdziwą akcyzą w tamtym roku,
wiec cena troche do zbicia, ale to jest lepsza wersja niz moja - 4 poduchy, malowane lusterka, alusy, przeciwmgielen i spojlerek :)

kupujepolskieprodukty.pl

heckler
[Usunięty]

Wysłany: 11-04-2008, 09:41   

Kolega kupił jakiś miesiąc temu Cari u tego sprzedawcy.Bez problemu można jechać na stacje diagnostyczną,a i wcenie spokojnie można negocjować.Na zdjęciach wygląda bardzo ładnie :lol: .Mogę załatwić czujnik grubości lakieru i ją sprawdzic.Mam niedaleko,ale gorzej z czasem.Jeżeli chcesz aby sprawdzić ją czujnikiem to dzwoń dzisiaj do godz.13,30.Póżniej kończę prace i czujnika nie wezmę.504641234.Pozdrawiam.

Tomashi 
Forumowicz

Auto: Cari DI-D 102 KM '01 r.
Wysłany: 11-04-2008, 12:41   

gulgulq napisał/a:
(...) malowane lusterka,(..)

hehe, dla mnie akurat to wada - czarne może i gorzej wyglądają, ale w razie porysowania nie ma problemu :biggrin: .

JackD
[Usunięty]

Wysłany: 13-04-2008, 14:07   

thomb jak Twoje poszukiwania Cari?? zaowocowały??

thomb
[Usunięty]

Wysłany: 13-04-2008, 22:45   

Cytat:

A kurcza, niestety żona mi zrewidowała poglądy na budżet :roll: i ta Cari niestety odpadła, więc szukam dalej. Chwilowo nic ładnego się nie pokazało i całkiem możliwe, że pogadam z tym kolesiem o ściągnięciu czegoś.

JackD
[Usunięty]

Wysłany: 13-04-2008, 22:51   

thomb napisał/a:
Cytat:

A kurcza, niestety żona mi zrewidowała poglądy na budżet :roll: i ta Cari niestety odpadła, więc szukam dalej. Chwilowo nic ładnego się nie pokazało i całkiem możliwe, że pogadam z tym kolesiem o ściągnięciu czegoś.

czyli Rada Nadzorcza... zdecydowała, sam też miałem takie dylamaty, ale jednak... zdecydowałe sie , robie 100 km dziewnnie do pracy....

Kris1980_147 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 16v + sekwencja
Wysłany: 14-04-2008, 17:26   

Ale Panowie, nie odpwiedzieliście wkońcu na pytanie zawarte w temacie. Warta swojej ceny, czy nie?
Sam się nad nią zastanawiam. I co ważne dla mnie jest na miejscu.
Z drugiej strony gdyby to była super okazja to by się sprzedała zaraz po nadaniu ogłoszenia. Sam już nie wiem co o tym myśleć :?

Kolejna sprawa. Nie jest jeszcze zarejestrowana. Kolega z pracy kupił Fiestę z niemiec i mówił mi że biegania i załatwiania jest trochę, a ja nie mam na to zabardzo czasu :-X

Dzisiaj pojawiła się kolejna propozycja, ale oddalona ode mnie z 400km klik
Co o niej myślicie ???

tekki326
[Usunięty]

Wysłany: 14-04-2008, 17:44   

Na pierwszy rzut oka, wyglada niezle.

Ale jak widze, ze gosc "pilnie sprzedaje" i nie podaje ceny minimalnej, od razu zapala sie czerwona lampka... :?

JackD
[Usunięty]

Wysłany: 14-04-2008, 20:34   

tekki326 napisał/a:
Na pierwszy rzut oka, wyglada niezle.

Ale jak widze, ze gosc "pilnie sprzedaje" i nie podaje ceny minimalnej, od razu zapala sie czerwona lampka... :?

Nie podoba mnie sie tył. nie ma żadnego napisu pod lampami z prawej Carisma a z lewej DiD..
Mam zastrzeżenia do deski rodzielczej, nie podoba mnie sie poduszka w kierownicy...
Dzwoń i pytaj co jej było... Niech Ci poda nr Vin i sprawdź rok produkcji . a w ogóle to jaka cena... ile woła, za ile odda... i czy ksiązka jest, żeby przebieg w miarę udokumentowac...

Co do tej srebrnej z Dąbrowy Górniczej to tak jak napisałem kupiłem taką samą srebrną od tego gościa... no dokładnie bliźniaka tylko z 2 x mniejszym przebiegiem... z pełną dokumentacją, dlatego z tym sprzedającym dobrze się rozmawia, a koszty i bieganina to inna sprawa, gośc Ci zrobi przegląd, gadaj może itłumaczenia Ci zrobi, niestety UC i US oraz rejestracja należy do Ciebie wg miejsca zamieszkania..
Pozdrawiam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi