Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
IV Zlot Mitsumaniaków-relacja nastoletniego fana motoryzacji
Autor Wiadomość
Paweł
[Usunięty]

Wysłany: 26-08-2006, 15:57   IV Zlot Mitsumaniaków-relacja nastoletniego fana motoryzacji

Cześć. Właśnie wróciłem z IV Oficjalnego Zlotu Mitsumaniaków. Przy okazji się przedstawie.

Nazywam się Paweł, mam 15 lat i mieszkam w Białymstoku.

Kilka razy byłem już na podobnych imprezach, a u was... Jest poprostu ekstra klimat i atmosfera. Nie jestem klubowiczem, nie mam Mitsubishi, nie jestem pełnoletni a mimo to zostałem ekstra potraktowany. Przywitało się ze mną dwóch klubowiczów Jackie i jeszcze jeden. Nie znam tego drugiego ale jesteście fajni. Tworzycie prawdziwą rodzine, mam andzieje ze za kilka lat będe mial Mitsu i przyjmiecie mnie do klubu. Impreza zaczeła się o godzinie 12, Jacek oficjalnie otworzył spotkanie. Ale przed 12 było mało aut, dopiero potem... cała delegacja mitsumaniaków. Oczywiście każdy, obowiązkowo miał flage w oknie!!! BRAWA DLA ORGANIZATORÓW!! Że ich wszystkich ustawiliście. Maćka Wisłąwskiego chyba niestety nie było, ale był pan Tsumotoku Yamada. Mecz piłki nożnej z powodu błota się nie udał, jednak były konkursy na najładniejsze auto i... przeciąganie nowego COLTA!!! Było ekstra, zrobiłem dziesiątki zdjęc i dziękuje wszystkim, za zorganizowanie takiej imprezy! I za atmosfere, która odciązyła wielu od codziennych problemów. Spot jeszcze trwa! Mnie niestety zgonił deszcz, ale mam nadzieje, że wszyscy którzy byli, dopiszą coś do tego tematu!

POZDRAWIAM!!!

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-08-2006, 20:26   

No to mamy pierwsze info ze Zlotu! Extra :) Już czuję, że jest po prostu fajowo.
Paweł napisał/a:
Mecz piłki nożnej z powodu błota się nie udał
Co jest? Chłopaki wymiękli :?: :!: :shock: Jak to tak? Przecież potem by ich Jackie z jakiego szlaufa potraktował i byliby znów piękni i młodzi na wieczór.
Dawaj zdjęcia jak masz.

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

arek 69
[Usunięty]

Wysłany: 26-08-2006, 20:32   

fotki,fotki plizzzz bo my tu na ślasku usychamy!!!! :(

Paweł
[Usunięty]

Wysłany: 26-08-2006, 21:02   

Zdjęcia jakoś skombinuje, troszke nacykałem. Wiele osób robiło zdjęcia, więc foto relacja będzie. Jacek odwołał, bo wielke bagno na boisku. Ale chyba Bartek, czy któryś z założycieli/organizatorów mówi, że można zrobić konkurs MISTERA ZBŁOCENEGO PODKOSZULKA!;] Atmosfera była super, ciesze sie ze takie rzeczy się organizuje. Były konkursy;] Ogólnie było ekstra! 8)

BUBU 
Mitsumaniak
Partyzant

Auto: Endeavor
Wysłany: 27-08-2006, 01:34   

No cóż, jeździć po Jurze i zwiedzać też jest fajnie ale za spotem żal d... ściska , siedzę przy kompie i piję zdrowie wszystkich mitsufanów :roll:
Pozdrowienia

nippo
[Usunięty]

Wysłany: 27-08-2006, 03:39   

Właśnie Nasza Efa! skończyła grać a my idziemy w piórnik żeby jutro pojeździć coltem gti :) Kochany Was wszystkich :) :) :) Peace :) dobranoc.

Paweł
[Usunięty]

Wysłany: 27-08-2006, 09:36   

No dodam jeszcze, że ekstra muzyka zespołu TANGRAM!:]Nie ma mnie w Supraślu, ale napewnoe jest tam fajnie. Jackie i cała reszta mitsumaniaków, wszystko opowiedzą.

brodzky 
Mitsumaniak

Auto: '97 EA5W AT
Wysłany: 27-08-2006, 17:33   

Kuurde to ja sam darlem 8h do Bialego a Wy co? Przed kompem siedzieliscie?! :shock: Trza bylo mowic ze nie macie jak jechac... Tak tylko powietrze wiozlem i sam do siebie gadalem ;-)

ralph
[Usunięty]

Wysłany: 27-08-2006, 18:41   

spotaknie (mimo że byłem pierwszy raz na Zlocie Mitsumaniaków) zarowno w Supraślu jak i w Białym było baaardzo udane i niech żałuje ten kto nie był !!!
Pozdrawiam!

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 27-08-2006, 21:15   

Paweł napisał/a:
Kilka razy byłem już na podobnych imprezach, a u was... Jest poprostu ekstra klimat i atmosfera
Miło słyszeć ciepłe słowa od postronnej osoby. Nikt nie będzie posądzał o stronniczość. 8)
Klub Mitsumaniaki to przede wszystkim ludzie i to oni tworzą tę specyficzną, ciepłą, rodzinną atmosferę. Samochody są tylko dodatkiem, choć od nich to się wszystko zaczęło. Co ciekawe - nie wszyscy jeżdżą Mitsubishi. I nie są przez to w żaden sposób dyskryminowani.

Co do zlotu. Było fantastycznie. Niestety nie do końca dopisała aura i nieco żal, że nie wszyscy mogli się zjawić. Zdjęć będzie całe mnóstwo - niech tylko ludzie dotrą do domu, rozpakują się, ochłoną z emocji (i nie tylko :mrgreen: ). Aha - żywię gorącą nadzieję, że Długi nikogo nie zbanuje, a Efa! będzie jednak żyć. :twisted:

drout
[Usunięty]

Wysłany: 27-08-2006, 21:26   

O i ja właśnie wszedłem do domu.

Kurde co tu pisać byłem pierwszy raz i nie opuszczę już żadnego :mrgreen:

Super ludzie, atmosfera, samochody i organizatorzy. Jestem zachwycony.

Pozdrowienia dla wszystkich a wszczególności dla ekipy warszawskiej(tej sobotniej jak i niedzielbej) cośmy razem jechali :mrgreen:

Warto było!!!

harpagan 
Mitsumaniak
Jaśnie Wielmożny Pan

Auto: Colt CC5A 4x4
Wysłany: 27-08-2006, 21:53   

drout napisał/a:

Kurde co tu pisać byłem pierwszy raz i nie opuszczę już żadnego :mrgreen:

Jakbys mi to z ust wyjal a na dodatek odkad wszedlem do domu to Marta mi co 10 min kaze na forum wchodzic i patrzec co kto napisal :D
Wielkie dzieki dla Jackiego i Igiego za organizacje grupie warszawskiej za cala trase i Amelii i Malinowi za soczek ktory ugasil moje ranne mega pragnienie 8)
oraz calej ekpie ze sie tam zjawila

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Wysłany: 27-08-2006, 21:57   

a ja w tym roku nie bylem i czuje sie z tego powodu bardzo zle :(
no, ale coz, takie zycie
mam nadzieje, ze bawiliscie sie w najlepsze i ze ten zlot byl jeszcze fajniejszy od poprzedniego :)

piotras 
Forumowicz

Auto: Nissan Pathfinder LE 2,5 dCi
Wysłany: 27-08-2006, 23:05   

Ja własnie ogladałem filmiki i foty ze zlotu. Jak ktos ma dostęp do ftpa albo jakis adres gdzie mozna wrzucić to prosze podać. Niezleście spiewali Chopy tego białego misia :D

Nissan Pathfinder 2,5 dCi po lekkim sofcie 210,8 KM - 467,4 Nm

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 27-08-2006, 23:56   

no to dojechalismy do domu, cali i zdrowi . moze opisze dokladnie co i jak , fotki moze jutro . wypowiem sie moze jako osoba ktora miala najdalej .

ze szczecina wyjechalismy o godzinie 16 na miejscu w bialymstoku bylismy o 5 rano (do przejechania mielismy 701 km w jedna strone). po drodze mielismy godzinna przerwe u rodzinki oraz 40 minutowy postoj w rowie - w wezu od chodnicy zrobila sie dziurka - taka jak by ktos igla raz dziabnal, auto zaczelo nabierac zbyt wysokiej temperatury wiec musielismy stanac, chcielismy zrobic by para sie ulotnila, lecz niestety zrobila sie jedna wielka fontanna i z chlodnicy wylecial caly plyn. stalismy na poboczu, przed nami las, z tylu las , po bokach las godzina ok 1 . NIKT sie nie zatrzymal, mimo to ze machalismy rekoma itp, nie mielismy przy sobie zadnej wody (tylko cole i kilkanascie piwek). dzieki Bogu za taka pogode - ciagle padalo wiec porobily sie kaluze z ktorych napelnilismy cala chodnice, oraz zbiorniczek wyrownawczy . naszym "polewaczem" byla zakretka od baniaka. po 40 minutowym nieoczekiwanym postoju dojechalismy do stacji, gdzie zalepilismy waz tasma izolacyjna, kupilismy wode , i juz bez wiekszych przeszkod dojechalismy do bialegostoku (nasza predkosc nie przekraszala 90 km/h a przewaznie jechalismy 70, bo poprostu wiecej sie nie dalo - ciagle lalo, i jeszcze ta ciemosc oraz tiry ktore ochlapywaly nas ). po dotarciu do osrodka (DZIEKI TNT , ze o 5 odebrales telefon, bo inaczej bysmy nie trafili) Rafi wylazl z miska i krzyczal , zeby wstwali, ze sniadanie, niestety nikt nie wyszedl, do 10 przekimalismy w samochodzie .
z rana gdy juz kilka osob wstalo przywitalismy sie ze wszystkimi :) , chyba niektorzy do konca nie wierzyli , ze przyjedziemy . fajnie bylo znow zobaczyc "stare" mordki ktore widzialo sie w grudziadzu, lublinie czy poznaniu, oraz poznac nowe :)
ogladalismy samochody, ale nie obylo sie tez bez malego incydentu - autobus zachaczyl auto Dominosa (no ale mozna powiedziec ze dostal dofinansowanie z unii i bedzie na zrobienie na cacy cari :) , chcielismy spisac umowe kupna/sprzedazy z Geloo_Jedi, lecz ten szedl w zaparte - jeszcze raz to powiem ,masz piekne auto :!: i jestes poprostu wielki po ty co zrobiles z tym samochodem :mrgreen: )
oficjalnie impreza zaczela sie o 12 , z osrodka wyjechalismy jadac w kolumnie (prowadzil TNT Honda z flaga szczecina :mrgreen: ) ogolnie ok 50-60 samochodow - frekfencja troszke mnie zaskoczyla - naturalnie pozytywnie.
jak wiadomo zawsze mozna sie do czegos przyczepic, organizacja byla w miare ok ,lecz nie wiem czemu, ale wydaje mi sie ze zabraklo tego czegos, co bylo w grudziadzu (a moze zmeczony bylem podroza ? :P ) , NIE mowie ze bylo zle, ale tak jakos dziwnie sie czulem , widzac ze ludzie boja sie podejsc do sceny, czy tez chodza w grupkach 2 osobowych nie chcac zagadac (a moze straszylem wygladem, zreszta nie wazne :D ) bardzo milo powitala nas BETTY - nie spodziewalem sie ze mnie pozna, a tu taka mila niespodzianka, wysiadam a tam krzyk RAFi hehe :D no i dostalem plakietke z moim nickiem :D i kropka nad i (wtajemniczeni wiedza o co chodzi) byly imprezy zabawy i konkursy (kurcze chyba czytam za malo forum bo nic nie wygralem :P ) nawet w gokartach mi nie poszlo (albo nas z Matejkiem oszukali i zawyzyli nam czasy :P hehe - ach ten pechowy gokart nr 4 :P ) . po oficjalu czas rozpoczac czesc nie oficjalna :D czyli picie zabawy itp :D pamietacie jak obkrecalem sie by potem dojsc do Jacka napic sie piwa ? tak skosnie chodzilem dzis rano, ale to szczegol :mrgreen: czesc nie oficjalna - jak dla mnie najlepsza ,troche sie wypilo, pogadalo pospiewalo a potem wielkie zaskoczenie , rozmawiam sobie z Wojtaskiem a nagle podbija do mnie TNT i reszta chlopakow i biora na scene, wszyscy spiewaja 100 lat , dostaje prezent (nie pucharek :P lecz krowke :D ) , "przychodzi" stol i bija rafiego pasem :P hehe :D w sumie bardziej mnie dzisiaj bolal łeb niz du^a ;) wczesniej jeszcze rozmowa telefoniczna z Hubim i tak jakos wyszlo ze ok 3 a moze i 5 zabralismy sie chwiejnym kroczkiem do domku :) . mielismy wyjechac ok 10 , lecz obudzilismy sie o 11:45 :P , pozegnalismy sie, pozartowalismy z laptopa Younga i pozegnalismy sie :D (ach te calusy z Betty :oops: :P 8) ) . wg mnie zlot uwazam za udany, nowe twarze, stare buzki i masa innych osob :D bylo bardzo milo, warto bylo jechac te 1400 km by Was zobaczyc, napic sie i pojechac .
fotek za duzo nie mam, wiec moze taka prozba by utowrzyc jakis serwer gdzie wszyscy moga wrzucac oraz pobierac fotencje z filmikami .
dodam jeszcze tyle, niech zaluja Ci co nie byli, niestety dalo sie rowniez odczuc brak niektorych osob (czytaj : starszy sierściuch - polsalerek i jeszcze kilka starych "mordek" ) lecz mam nadzieje ze w przyszlym roku pojawimy sie w CALYM gronie, a nawet wiekszym .

pozdrawiam, dziekuje za przyjecie, i dozobaczenia za rok, bo wg mnie raz do roku mozna pojechac nawet na drugi koniec polski .

RAFi z rodzinka ;) :D

Odpowiedz do tematu