|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
IV Zlot Mitsumaniaków-relacja nastoletniego fana motoryzacji |
Autor |
Wiadomość |
Paweł [Usunięty]
|
Wysłany: 26-08-2006, 15:57 IV Zlot Mitsumaniaków-relacja nastoletniego fana motoryzacji
|
|
|
Cześć. Właśnie wróciłem z IV Oficjalnego Zlotu Mitsumaniaków. Przy okazji się przedstawie.
Nazywam się Paweł, mam 15 lat i mieszkam w Białymstoku.
Kilka razy byłem już na podobnych imprezach, a u was... Jest poprostu ekstra klimat i atmosfera. Nie jestem klubowiczem, nie mam Mitsubishi, nie jestem pełnoletni a mimo to zostałem ekstra potraktowany. Przywitało się ze mną dwóch klubowiczów Jackie i jeszcze jeden. Nie znam tego drugiego ale jesteście fajni. Tworzycie prawdziwą rodzine, mam andzieje ze za kilka lat będe mial Mitsu i przyjmiecie mnie do klubu. Impreza zaczeła się o godzinie 12, Jacek oficjalnie otworzył spotkanie. Ale przed 12 było mało aut, dopiero potem... cała delegacja mitsumaniaków. Oczywiście każdy, obowiązkowo miał flage w oknie!!! BRAWA DLA ORGANIZATORÓW!! Że ich wszystkich ustawiliście. Maćka Wisłąwskiego chyba niestety nie było, ale był pan Tsumotoku Yamada. Mecz piłki nożnej z powodu błota się nie udał, jednak były konkursy na najładniejsze auto i... przeciąganie nowego COLTA!!! Było ekstra, zrobiłem dziesiątki zdjęc i dziękuje wszystkim, za zorganizowanie takiej imprezy! I za atmosfere, która odciązyła wielu od codziennych problemów. Spot jeszcze trwa! Mnie niestety zgonił deszcz, ale mam nadzieje, że wszyscy którzy byli, dopiszą coś do tego tematu!
POZDRAWIAM!!! |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-08-2006, 20:26
|
|
|
No to mamy pierwsze info ze Zlotu! Extra Już czuję, że jest po prostu fajowo.
Paweł napisał/a: | Mecz piłki nożnej z powodu błota się nie udał | Co jest? Chłopaki wymiękli Jak to tak? Przecież potem by ich Jackie z jakiego szlaufa potraktował i byliby znów piękni i młodzi na wieczór.
Dawaj zdjęcia jak masz. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
arek 69 [Usunięty]
|
Wysłany: 26-08-2006, 20:32
|
|
|
fotki,fotki plizzzz bo my tu na ślasku usychamy!!!! |
|
|
|
 |
Paweł [Usunięty]
|
Wysłany: 26-08-2006, 21:02
|
|
|
Zdjęcia jakoś skombinuje, troszke nacykałem. Wiele osób robiło zdjęcia, więc foto relacja będzie. Jacek odwołał, bo wielke bagno na boisku. Ale chyba Bartek, czy któryś z założycieli/organizatorów mówi, że można zrobić konkurs MISTERA ZBŁOCENEGO PODKOSZULKA!;] Atmosfera była super, ciesze sie ze takie rzeczy się organizuje. Były konkursy;] Ogólnie było ekstra! |
|
|
|
 |
BUBU
Mitsumaniak Partyzant

Auto: Endeavor
|
Wysłany: 27-08-2006, 01:34
|
|
|
No cóż, jeździć po Jurze i zwiedzać też jest fajnie ale za spotem żal d... ściska , siedzę przy kompie i piję zdrowie wszystkich mitsufanów
Pozdrowienia |
|
|
|
 |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2006, 03:39
|
|
|
Właśnie Nasza Efa! skończyła grać a my idziemy w piórnik żeby jutro pojeździć coltem gti Kochany Was wszystkich Peace dobranoc. |
|
|
|
 |
Paweł [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2006, 09:36
|
|
|
No dodam jeszcze, że ekstra muzyka zespołu TANGRAM!:]Nie ma mnie w Supraślu, ale napewnoe jest tam fajnie. Jackie i cała reszta mitsumaniaków, wszystko opowiedzą. |
|
|
|
 |
brodzky
Mitsumaniak

Auto: '97 EA5W AT
Dołączył: 12 Lis 2005 Posty: 667 Skąd: Bielsko-Biała, czasem Sosnowiec
|
Wysłany: 27-08-2006, 17:33
|
|
|
Kuurde to ja sam darlem 8h do Bialego a Wy co? Przed kompem siedzieliscie?! Trza bylo mowic ze nie macie jak jechac... Tak tylko powietrze wiozlem i sam do siebie gadalem |
|
|
|
 |
ralph [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2006, 18:41
|
|
|
spotaknie (mimo że byłem pierwszy raz na Zlocie Mitsumaniaków) zarowno w Supraślu jak i w Białym było baaardzo udane i niech żałuje ten kto nie był !!!
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2006, 21:15
|
|
|
Paweł napisał/a: | Kilka razy byłem już na podobnych imprezach, a u was... Jest poprostu ekstra klimat i atmosfera | Miło słyszeć ciepłe słowa od postronnej osoby. Nikt nie będzie posądzał o stronniczość.
Klub Mitsumaniaki to przede wszystkim ludzie i to oni tworzą tę specyficzną, ciepłą, rodzinną atmosferę. Samochody są tylko dodatkiem, choć od nich to się wszystko zaczęło. Co ciekawe - nie wszyscy jeżdżą Mitsubishi. I nie są przez to w żaden sposób dyskryminowani.
Co do zlotu. Było fantastycznie. Niestety nie do końca dopisała aura i nieco żal, że nie wszyscy mogli się zjawić. Zdjęć będzie całe mnóstwo - niech tylko ludzie dotrą do domu, rozpakują się, ochłoną z emocji (i nie tylko ). Aha - żywię gorącą nadzieję, że Długi nikogo nie zbanuje, a Efa! będzie jednak żyć. |
|
|
|
 |
drout [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2006, 21:26
|
|
|
O i ja właśnie wszedłem do domu.
Kurde co tu pisać byłem pierwszy raz i nie opuszczę już żadnego
Super ludzie, atmosfera, samochody i organizatorzy. Jestem zachwycony.
Pozdrowienia dla wszystkich a wszczególności dla ekipy warszawskiej(tej sobotniej jak i niedzielbej) cośmy razem jechali
Warto było!!! |
|
|
|
 |
harpagan
Mitsumaniak Jaśnie Wielmożny Pan

Auto: Colt CC5A 4x4
|
Wysłany: 27-08-2006, 21:53
|
|
|
drout napisał/a: |
Kurde co tu pisać byłem pierwszy raz i nie opuszczę już żadnego
|
Jakbys mi to z ust wyjal a na dodatek odkad wszedlem do domu to Marta mi co 10 min kaze na forum wchodzic i patrzec co kto napisal
Wielkie dzieki dla Jackiego i Igiego za organizacje grupie warszawskiej za cala trase i Amelii i Malinowi za soczek ktory ugasil moje ranne mega pragnienie
oraz calej ekpie ze sie tam zjawila |
_________________ Frankenstein CC5A 4x4
 |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 27-08-2006, 21:57
|
|
|
a ja w tym roku nie bylem i czuje sie z tego powodu bardzo zle
no, ale coz, takie zycie
mam nadzieje, ze bawiliscie sie w najlepsze i ze ten zlot byl jeszcze fajniejszy od poprzedniego |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
piotras
Forumowicz

Auto: Nissan Pathfinder LE 2,5 dCi
|
Wysłany: 27-08-2006, 23:05
|
|
|
Ja własnie ogladałem filmiki i foty ze zlotu. Jak ktos ma dostęp do ftpa albo jakis adres gdzie mozna wrzucić to prosze podać. Niezleście spiewali Chopy tego białego misia |
_________________ Colt CJ0 1.6 GLX '97
Maciek Wisławski Edition
sprzedany 16.06.2008
Nissan Pathfinder 2,5 dCi po lekkim sofcie 210,8 KM - 467,4 Nm
 |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 27-08-2006, 23:56
|
|
|
no to dojechalismy do domu, cali i zdrowi . moze opisze dokladnie co i jak , fotki moze jutro . wypowiem sie moze jako osoba ktora miala najdalej .
ze szczecina wyjechalismy o godzinie 16 na miejscu w bialymstoku bylismy o 5 rano (do przejechania mielismy 701 km w jedna strone). po drodze mielismy godzinna przerwe u rodzinki oraz 40 minutowy postoj w rowie - w wezu od chodnicy zrobila sie dziurka - taka jak by ktos igla raz dziabnal, auto zaczelo nabierac zbyt wysokiej temperatury wiec musielismy stanac, chcielismy zrobic by para sie ulotnila, lecz niestety zrobila sie jedna wielka fontanna i z chlodnicy wylecial caly plyn. stalismy na poboczu, przed nami las, z tylu las , po bokach las godzina ok 1 . NIKT sie nie zatrzymal, mimo to ze machalismy rekoma itp, nie mielismy przy sobie zadnej wody (tylko cole i kilkanascie piwek). dzieki Bogu za taka pogode - ciagle padalo wiec porobily sie kaluze z ktorych napelnilismy cala chodnice, oraz zbiorniczek wyrownawczy . naszym "polewaczem" byla zakretka od baniaka. po 40 minutowym nieoczekiwanym postoju dojechalismy do stacji, gdzie zalepilismy waz tasma izolacyjna, kupilismy wode , i juz bez wiekszych przeszkod dojechalismy do bialegostoku (nasza predkosc nie przekraszala 90 km/h a przewaznie jechalismy 70, bo poprostu wiecej sie nie dalo - ciagle lalo, i jeszcze ta ciemosc oraz tiry ktore ochlapywaly nas ). po dotarciu do osrodka (DZIEKI TNT , ze o 5 odebrales telefon, bo inaczej bysmy nie trafili) Rafi wylazl z miska i krzyczal , zeby wstwali, ze sniadanie, niestety nikt nie wyszedl, do 10 przekimalismy w samochodzie .
z rana gdy juz kilka osob wstalo przywitalismy sie ze wszystkimi , chyba niektorzy do konca nie wierzyli , ze przyjedziemy . fajnie bylo znow zobaczyc "stare" mordki ktore widzialo sie w grudziadzu, lublinie czy poznaniu, oraz poznac nowe
ogladalismy samochody, ale nie obylo sie tez bez malego incydentu - autobus zachaczyl auto Dominosa (no ale mozna powiedziec ze dostal dofinansowanie z unii i bedzie na zrobienie na cacy cari , chcielismy spisac umowe kupna/sprzedazy z Geloo_Jedi, lecz ten szedl w zaparte - jeszcze raz to powiem ,masz piekne auto i jestes poprostu wielki po ty co zrobiles z tym samochodem )
oficjalnie impreza zaczela sie o 12 , z osrodka wyjechalismy jadac w kolumnie (prowadzil TNT Honda z flaga szczecina ) ogolnie ok 50-60 samochodow - frekfencja troszke mnie zaskoczyla - naturalnie pozytywnie.
jak wiadomo zawsze mozna sie do czegos przyczepic, organizacja byla w miare ok ,lecz nie wiem czemu, ale wydaje mi sie ze zabraklo tego czegos, co bylo w grudziadzu (a moze zmeczony bylem podroza ? ) , NIE mowie ze bylo zle, ale tak jakos dziwnie sie czulem , widzac ze ludzie boja sie podejsc do sceny, czy tez chodza w grupkach 2 osobowych nie chcac zagadac (a moze straszylem wygladem, zreszta nie wazne ) bardzo milo powitala nas BETTY - nie spodziewalem sie ze mnie pozna, a tu taka mila niespodzianka, wysiadam a tam krzyk RAFi hehe no i dostalem plakietke z moim nickiem i kropka nad i (wtajemniczeni wiedza o co chodzi) byly imprezy zabawy i konkursy (kurcze chyba czytam za malo forum bo nic nie wygralem ) nawet w gokartach mi nie poszlo (albo nas z Matejkiem oszukali i zawyzyli nam czasy hehe - ach ten pechowy gokart nr 4 ) . po oficjalu czas rozpoczac czesc nie oficjalna czyli picie zabawy itp pamietacie jak obkrecalem sie by potem dojsc do Jacka napic sie piwa ? tak skosnie chodzilem dzis rano, ale to szczegol czesc nie oficjalna - jak dla mnie najlepsza ,troche sie wypilo, pogadalo pospiewalo a potem wielkie zaskoczenie , rozmawiam sobie z Wojtaskiem a nagle podbija do mnie TNT i reszta chlopakow i biora na scene, wszyscy spiewaja 100 lat , dostaje prezent (nie pucharek lecz krowke ) , "przychodzi" stol i bija rafiego pasem hehe w sumie bardziej mnie dzisiaj bolal łeb niz du^a wczesniej jeszcze rozmowa telefoniczna z Hubim i tak jakos wyszlo ze ok 3 a moze i 5 zabralismy sie chwiejnym kroczkiem do domku . mielismy wyjechac ok 10 , lecz obudzilismy sie o 11:45 , pozegnalismy sie, pozartowalismy z laptopa Younga i pozegnalismy sie (ach te calusy z Betty ) . wg mnie zlot uwazam za udany, nowe twarze, stare buzki i masa innych osob bylo bardzo milo, warto bylo jechac te 1400 km by Was zobaczyc, napic sie i pojechac .
fotek za duzo nie mam, wiec moze taka prozba by utowrzyc jakis serwer gdzie wszyscy moga wrzucac oraz pobierac fotencje z filmikami .
dodam jeszcze tyle, niech zaluja Ci co nie byli, niestety dalo sie rowniez odczuc brak niektorych osob (czytaj : starszy sierściuch - polsalerek i jeszcze kilka starych "mordek" ) lecz mam nadzieje ze w przyszlym roku pojawimy sie w CALYM gronie, a nawet wiekszym .
pozdrawiam, dziekuje za przyjecie, i dozobaczenia za rok, bo wg mnie raz do roku mozna pojechac nawet na drugi koniec polski .
RAFi z rodzinka |
|
|
|
 |
|
|