Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Nie Borki
Autor Wiadomość
Bolek 
moderator mitsumaniak
Moderator, taki mały

Auto: s40 1999 1.6
Kraj/Country: UK
  Wysłany: 09-03-2007, 12:52   Nie Borki

Dobra, w sprawie zlotu.
Lokalizacja tegorocznego zlotu Mitsumaniaków została przez łódzkich organizatorów przesunięta. Pierwotnie miał to być ośrodek w miejscowości Borki, od dnia dzisiejszego będzie to "C E S A R K A Ośrodek wypoczynkowo-szkoleniowy" w miejscowości Stryków. Stało się tak z powodów:
1. naszego niezdecydowania
2. zmian w zarządzie ośrodka w Borkach
3. Znalezieniu lepszej lokalizacji.
adres strony ośrodka gdzie odbędzie się zlot to http://www.cesarka.pl.
Ważne jest że nie wszystkie domki mają łazienki i lodówki, ceny, zdjęcia, lokalizacja są podane na tej stronie.

Z innych rzeczy ważnych:
jako ze zlot jest w miejscu z wodą (jezioro i basen) potrzebny jest koniecznie ratownik, według przepisów nawet dwóch, jeden na ladzie drugi na wodzie.

Potrzebny jest poważny konferansjer/zagadywacz/wodzirej w jednej osobie.

Ponieważ ośrodek jest rozległy jest fizyczna możliwość zmieścić tam np. bieg na orientację czy konstrukcje ściany wspinaczkowej. Jednak takie atrakcje są kosztowne, musimy razem podać propozycje pod głosowanie celem wybrania tych najbardziej obleganych, popularnych. Możliwości jest naprawdę wiele, tu proszę o pomysły i sugestie. Możliwe quady, paintball. Jezioro zasobne jest w ryby z tego co wiem.
Ponieważ nasz zlot jest duża imprezą cały ośrodek jest do naszej dyspozycji od basenu począwszy. Jedną ze spraw leżących wśród naszych obowiązków jest bezpieczeństwo i to kolejny temat pod dyskusje. Jak się chronić, pilnować i kto będzie ratownikiem.
Zaraz będę pisał kolejne informacje jak tylko będę coś miał na uwadze.
Zgodnie z prosbą Firebee zaraz dostaniecie numer konta i wysokosć kwoty jaką można będzie wpłacić na nie

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 09-03-2007, 16:23   

no to teraz niech ktos napisze ze ma za daleko - juz chyba bardziej w centrum kraju sie nie dalo,
nawet sie autostrada bujne :D

dalej koledzy na pewno ktos z was ma uprawnienia, albo ma znajomego ktorego by mogl zabrac ktory by nas popilnowal:)
bo ja plywac nie umiem, a z checia bym sie popluskal :badgrin:

Bolec
a moze z osrodka kogos maja i by popilnowali za jakastam oplata

Bolek napisał/a:
Potrzebny jest poważny konferansjer/zagadywacz/wodzirej w jednej osobie.

jest, co prawda twarz bedzie mial czerwona ale jest :P
tylko czy bedzie chetny ??
Jackie, Jacku, przyjacielu ?? :lol:

Bolek - na pewno bedzie potrzebny ochroniarz do pilnowania aut, chyba ze beda staly na zamknietym placu/przy domkach

co jeszcze wymysle dopisze :)
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

gumas_72
[Usunięty]

Wysłany: 09-03-2007, 17:05   

:D :badgrin: jestem w tym

[ Dodano: 09-03-2007, 18:09 ]

:axe:

Python
[Usunięty]

Wysłany: 09-03-2007, 17:40   

Matejko napisał/a:

Bolek - na pewno bedzie potrzebny ochroniarz do pilnowania aut, chyba ze beda staly na zamknietym placu/przy domkach

co jeszcze wymysle dopisze :)

Ośrodek jest zamykany i cały do naszej dyspozycji wiec ochrona nie bedzie potrzebna -chyba żeby chronić :twisted: nas przed nami

Bolek 
moderator mitsumaniak
Moderator, taki mały

Wysłany: 09-03-2007, 18:18   

Matejko ja bym wolał kogos choć troche znajomego mieć i do pilnowania aut i trupów w basenie
Pani w ośrodku nie wspominałą o wykidajłach i takich innych. Mozę sie ktos zgłosi do tego basenu bo jak nie to trzeba bedzie wynająć kogosiów za jakieś 150zł od łebka pilnującego.

gumas_72
[Usunięty]

Wysłany: 09-03-2007, 19:09   

Bolek napisał/a:
Matejko ja bym wolał kogos choć troche znajomego mieć i do pilnowania aut i trupów w basenie
Pani w ośrodku nie wspominałą o wykidajłach i takich innych. Mozę sie ktos zgłosi do tego basenu bo jak nie to trzeba bedzie wynająć kogosiów za jakieś 150zł od łebka pilnującego.

albo wylać wodę z basenu :mrgreen:

burst
[Usunięty]

Wysłany: 09-03-2007, 21:09   

Zapytam znajomego jest ratownikiem wiec moze sie da namowic i weźmie jakiegos kumpla. Napiszcie mi tylko jaki termin bo nie śledziłem wątku o zlocie. Co do lokalizacji to idealna, do autostrady mam 5km :lol:

Bolek 
moderator mitsumaniak
Moderator, taki mały

Wysłany: 09-03-2007, 21:38   

Ostatni weekend sierpnia.

Python
[Usunięty]

Wysłany: 09-03-2007, 22:33   

Po dzisiejszych rozmowach w sprawie ZLOTU proponuje aby każdy z uczestników wypowiedział sie czego oczekiwałby na miejscu .Chodzi przede wszystkim o atrakcje typu Quady , paintaball :D , Sciana wspinaczkowa , małpi gaj itd itp ... powierzchnia terenu jest duża wiec wszystko jest możliwe do zorganizowania. proponowałbym stworzenie ankiety i na drodze głosowania ustalimy na co sie decydujemy. Wiadomym jest że żadna firma nie zgodzi sie ściagnąć quadow dla dwóch chetnych , ani też nikt nie wybuduje ścianki wspinaczkowej jesli ma sie na niej pojawić 10 osób o painbalu nie wspominając .Niech każdy z Nas klubowiczów zdecydowanych na przyjazd wypowie sie w tym temacie a wtedy organizatorom bedzie łatwiej prowadzić wszelkie rozmowy dalsze. Padła propozycja zorganizowania konkursu wiedzy o MITSUBISHI i tutaj moim zdaniem niezastapioną osobą bedzie Mariusz z Piotrkowa więc też proszę o ustosunkowanie sie do tego wątku .

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-03-2007, 00:13   

Python napisał/a:
Po dzisiejszych rozmowach w sprawie ZLOTU proponuje aby każdy z uczestników wypowiedział sie czego oczekiwałby na miejscu

powiem szczerze ze quady do mnie bardzo przemawiaja (uwielbiam nimi jezdzic-nawet byl moment ze chcialem sobie jednego kupic :mrgreen: ) ), painball to samo :mrgreen: :mrgreen:
Pozdroo

BUBU 
Mitsumaniak
Partyzant

Auto: Endeavor
Wysłany: 10-03-2007, 04:10   

Bolek napisał/a:

1.???????
2. Nie powinno mieć wpływu
3..Było głosowanie , narzucacie inną lokalizację i to wręcz odgórnie :!: :!: :?:

Jak dla mnie to coś nie teges :?

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 10-03-2007, 09:28   

toż to zamach stanu !! :D

slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 10-03-2007, 11:18   

Jak dla mnie zmiana może być.
Z atrakcji namiejscu wypadało by pomyśleć nad:
- placem zabaw dla dzieci młodszych i starszych (z tego co wiem nie tylko ja przybędę z pociechą i wypożyczenie/zbudowanie "zagrody" dla dzieci wszystkim nam zapewni spokój a dzieciom bezpieczeństwo)
- jeżeli chodzi o quady i paintball to jestem na TAK!!!
- jeżeli jest woda to możliwość popływania na jakimś sprzęcie wodnym

Jak coś jeszcze mi wpadnie do głowy to napiszę...

Bolek 
moderator mitsumaniak
Moderator, taki mały

Wysłany: 10-03-2007, 14:13   

BUBU napisał/a:
Bolek napisał/a:

1.???????
2. Nie powinno mieć wpływu
3..Było głosowanie , narzucacie inną lokalizację i to wręcz odgórnie :!: :!: :?:

Jak dla mnie to coś nie teges :?

1. ???? - masz racje.
2. też uwazam że nie powinno mieć wpływu, niestety to nie matrix ...miało
3. narzucanie lokalizacji oddolnie jest raczej trudne szczególnie w takim terminie jak marzec.
Z drugiej strony masz racje że nie jest to do końca fairplay, przykro mi, nie widziałem innego dobrego wyjścia jak szybko organizować ośrodek w środku marca.
Czuję się lekko winny ale i zadowolony ze zamiennik jest lepszy od orginału.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 10-03-2007, 15:24   

Nie ma co plakac nad rozlanym (juz) mlekiem. Jest osrodek, na dodatek lepszy niz poprzedni - brac i rezerwowac bo zaraz sie okaze ze i ten juz nieaktualny.

BUBU masz zapewne racje - chlopaki zaspali - ale teraz juz z gorki :)

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Odpowiedz do tematu