Przesunięty przez: Hubeeert 24-02-2007, 11:45 |
Mitsubishi L200 - Pikap okrąglak |
Autor |
Wiadomość |
crensch [Usunięty]
|
Wysłany: 04-09-2006, 09:56
|
|
|
tymcio napisał/a: | Nie wydaje mi się żeby nie dało się zmieścić rowerów na pakę, jeśli mąż wozi nim quada ( z otwartą tylną klapą). |
wlasnie z otwarta klapa...tak to sie wszedzie zmiesci ale jak z mocowaniem klapy w nowym l 200 kiedy jest otwarta? i "telepaniem" podczas jazdy? |
|
|
|
 |
Patrol [Usunięty]
|
Wysłany: 04-09-2006, 20:56
|
|
|
crensch napisał/a: | tymcio napisał/a: | Nie wydaje mi się żeby nie dało się zmieścić rowerów na pakę, jeśli mąż wozi nim quada ( z otwartą tylną klapą). |
wlasnie z otwarta klapa...tak to sie wszedzie zmiesci ale jak z mocowaniem klapy w nowym l 200 kiedy jest otwarta? i "telepaniem" podczas jazdy? |
Tylna klapa w nowym L-200, może przenieść następujące obciążenia:
- statyczne - 200 kg
- dynamiczne - 70 kg
Jeśli ją obciążysz powyższymi wartościami, to raczej "telepanie" podczas jazdy, wykluczam. |
|
|
|
 |
crensch [Usunięty]
|
Wysłany: 05-09-2006, 09:57
|
|
|
no to miodzio lodzio
tylko czy jest tak zrobiona zeby po przejechaniu 50 km z obciazeniem 20 km nie wygladala jakby ja ktos mlotkiem klepal (bo jesli -znowu moja klatwa- spojrzec na to w nawarze to a) niewroze dlugiego zycia zawiasom b) na bank bedzie ibijac sie o zderzak) |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 05-09-2006, 10:02
|
|
|
Właśnie przyjechały do MOTO K-ce 3 szt nowych L200 DI-D.
BTW ... co za DI-D tam siedzi |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Patrol [Usunięty]
|
Wysłany: 06-09-2006, 08:12
|
|
|
JCH napisał/a: | Właśnie przyjechały do MOTO K-ce 3 szt nowych L200 DI-D.
BTW ... co za DI-D tam siedzi |
O ile dobrze kombinuję, to jest to ta sama konstrukcja silnika co w starym L-200 (Pajero Sport) - tylko system zasilania się zmienił - Common Rail już teraz wrzucili
[ Dodano: 06-09-2006, 08:13 ]
crensch napisał/a: | tylko czy jest tak zrobiona zeby po przejechaniu 50 km z obciazeniem 20 km nie wygladala jakby ja ktos mlotkiem klepal |
IMO - nie powinna - tym bardziej jak będziesz miał wykładzinkę pow. ładunkowej. |
|
|
|
 |
timber
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi L 200 rok 2007
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-03-2009, 22:17
|
|
|
Stań przy moje ELce...nie dośc że piękna to da Ci pokazac tylni zderzak.. w każdych warunach...
crensch napisał/a: | jesu...widzialem L200 nowe na miescie...co za pokraka...hilux to przy nim dzielo sztuki...
moze to ze nie mial tylniego zderzaka...
sory ale jazda takim czyms to obciach...
ps. w sumie lepszy obciach w czasie jazdy niz splendor z rozwalonym silnikiem..
- Nissan?
- NIE DZIEKUJE! |
[ Dodano: 29-03-2009, 15:46 ]
Witaj! i jak się jechało? ja zamierzam jechac swoim miskiem do grecji )
Byłem już w Chorwacji- droga- bajka ) Ale teraz jadę dalej:-)Napisz jak było bo link nie działa już
Fido__ napisał/a: | auto.gazeta.pl napisał/a: |
Juliusz Szalek 01-03-2006, ostatnia aktualizacja 02-03-2006 08:26
Nowy L200 zaokrąglił się i złagodniał. Czy to zapowiedź mody na pikapy w wersji "soft"? Konkurencja ma chyba inne zdanie na ten temat.
Podczas zeszłorocznych wakacji postanowiłem pojechać samochodem do Turcji. Znajomi pukali się w czoło: Samochodem przez Bułgarię i Rumunię? Tam na pewno nie ma dróg! A w ogóle to cię okradną - powtarzali.
|
Ciąg dalszy tej interesującej historii na
http://auto.gazeta.pl/auto/1,62385,3189954.html |
|
|
|
|
 |
|