Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
24-02-2007, 11:45
Mitsubishi L200 - Pikap okrąglak
Autor Wiadomość
crensch
[Usunięty]

Wysłany: 04-09-2006, 09:56   

tymcio napisał/a:
Nie wydaje mi się żeby nie dało się zmieścić rowerów na pakę, jeśli mąż wozi nim quada ( z otwartą tylną klapą).

wlasnie z otwarta klapa...tak to sie wszedzie zmiesci ale jak z mocowaniem klapy w nowym l 200 kiedy jest otwarta? i "telepaniem" podczas jazdy?

Patrol
[Usunięty]

Wysłany: 04-09-2006, 20:56   

crensch napisał/a:
tymcio napisał/a:
Nie wydaje mi się żeby nie dało się zmieścić rowerów na pakę, jeśli mąż wozi nim quada ( z otwartą tylną klapą).

wlasnie z otwarta klapa...tak to sie wszedzie zmiesci ale jak z mocowaniem klapy w nowym l 200 kiedy jest otwarta? i "telepaniem" podczas jazdy?

Tylna klapa w nowym L-200, może przenieść następujące obciążenia:
- statyczne - 200 kg
- dynamiczne - 70 kg

Jeśli ją obciążysz powyższymi wartościami, to raczej "telepanie" podczas jazdy, wykluczam.

crensch
[Usunięty]

Wysłany: 05-09-2006, 09:57   

no to miodzio lodzio
tylko czy jest tak zrobiona zeby po przejechaniu 50 km z obciazeniem 20 km nie wygladala jakby ja ktos mlotkiem klepal (bo jesli -znowu moja klatwa- spojrzec na to w nawarze to a) niewroze dlugiego zycia zawiasom b) na bank bedzie ibijac sie o zderzak)

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-09-2006, 10:02   

Właśnie przyjechały do MOTO K-ce 3 szt nowych L200 DI-D. :mrgreen:
BTW ... co za DI-D tam siedzi :?:

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

Patrol
[Usunięty]

Wysłany: 06-09-2006, 08:12   

JCH napisał/a:
Właśnie przyjechały do MOTO K-ce 3 szt nowych L200 DI-D.
BTW ... co za DI-D tam siedzi

O ile dobrze kombinuję, to jest to ta sama konstrukcja silnika co w starym L-200 (Pajero Sport) - tylko system zasilania się zmienił - Common Rail już teraz wrzucili :mrgreen:

[ Dodano: 06-09-2006, 08:13 ]
crensch napisał/a:
tylko czy jest tak zrobiona zeby po przejechaniu 50 km z obciazeniem 20 km nie wygladala jakby ja ktos mlotkiem klepal

IMO - nie powinna - tym bardziej jak będziesz miał wykładzinkę pow. ładunkowej.

timber 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi L 200 rok 2007
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 24-03-2009, 22:17   

Stań przy moje ELce...nie dośc że piękna to da Ci pokazac tylni zderzak.. w każdych warunach...

crensch napisał/a:
jesu...widzialem L200 nowe na miescie...co za pokraka...hilux to przy nim dzielo sztuki...
moze to ze nie mial tylniego zderzaka...

sory ale jazda takim czyms to obciach...

ps. w sumie lepszy obciach w czasie jazdy niz splendor z rozwalonym silnikiem..

- Nissan?
- NIE DZIEKUJE!

[ Dodano: 29-03-2009, 15:46 ]
Witaj! i jak się jechało? ja zamierzam jechac swoim miskiem do grecji :-) )
Byłem już w Chorwacji- droga- bajka :-) ) Ale teraz jadę dalej:-)Napisz jak było bo link nie działa już :-(

Fido__ napisał/a:
auto.gazeta.pl napisał/a:

Juliusz Szalek 01-03-2006, ostatnia aktualizacja 02-03-2006 08:26

Nowy L200 zaokrąglił się i złagodniał. Czy to zapowiedź mody na pikapy w wersji "soft"? Konkurencja ma chyba inne zdanie na ten temat.

Podczas zeszłorocznych wakacji postanowiłem pojechać samochodem do Turcji. Znajomi pukali się w czoło: Samochodem przez Bułgarię i Rumunię? Tam na pewno nie ma dróg! A w ogóle to cię okradną - powtarzali.

Ciąg dalszy tej interesującej historii na

http://auto.gazeta.pl/auto/1,62385,3189954.html

Odpowiedz do tematu