|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 19:56 |
[I 2.0] Klima jak jest ciepło nie chłodzi. |
Autor |
Wiadomość |
Bzyk_R1
Mitsumaniak Outlanderowiec

Auto: O1T LSRG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 132 razy Dołączył: 02 Sie 2016 Posty: 5363 Skąd: Pińczów TPI
|
Wysłany: 25-06-2023, 20:12
|
|
|
mayki3, wielki plus tej firmy co Ci podałem to to że rozbiorą i przed wymianą poznasz ceny naprawy zarówno w pakiecie premium jak i w pakiecie mini. |
_________________ Gdy obowiązek wezwie mnie,
Tam wszędzie, gdzie się pali,
Ty mi, o Panie, siłę daj,
Bym życie ludzkie ocalił.
Lekki Samochód Ratowniczo Gaśniczy: 300+KM/500+Nm http://forum.mitsumaniaki...1489343#1489343 ターボアウトランダー
Legenda we własnym garażu: http://forum.mitsumaniaki...1502384#1502384
Sprzątam i pilnuję porządku w dziale Outlandera. Czasem zdarza mi się kogoś wycinać...
ZAPRASZAM DO ODWIEDZENIA I SUBSKRYPCJI MOJEGO KANAŁU NA YT
https://www.youtube.com/c...sgoaAdLHmEnzUrg A czy Ty Gość już subskrybujesz?
STOP HYBRID GO LPG |
|
|
|
 |
mayki3
Forumowicz
Auto: Outlander I 2.0T 4WD
|
Wysłany: 01-07-2023, 11:03
|
|
|
Bzyk_R1 napisał/a: | mayki3, wielki plus tej firmy co Ci podałem to to że rozbiorą i przed wymianą poznasz ceny naprawy zarówno w pakiecie premium jak i w pakiecie mini. |
Tylko że czekać trzeba bo roboty mają w huk
Jeszcze jedni pytanie na zaś odnośnie chłodnicy klimy: czy da się ją jakoś wywlec bez spuszczania płynu i wyjmowania chłodnicy wodnej?
[ Dodano: 05-07-2023, 21:08 ]
Problem rozwiązany. Sprężarka już niedomagała i to było przyczyną braku klimy przy obrotach poniżej 2,5 rys.
Po wymianie chłodzi że aż zimno
Można jechać na urlop. |
|
|
|
 |
Gryzon7777
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander Gen1 2.0 Turbo
|
Wysłany: 08-04-2024, 13:46
|
|
|
Cześć
Odświeżę troszkę temat - Czy znacie jakiś serwis klimatyzacji w W-wie godny polecenia ?
Właśnie Outek stracił chłodzenie ....włączam, przycisk świeci na zielono ale nie słyszę załączania klimy i nie chłodzi. Nie wiem czy nie załącza bo brak czynnika (nieszczelność) czy nie załącza bo ma problem z elektryką. |
_________________ Gryzoń
Nowy w Turbo
=========
Warszawa |
|
|
|
 |
mayki3
Forumowicz
Auto: Outlander I 2.0T 4WD
|
Wysłany: 08-04-2024, 15:43
|
|
|
Miałem podobnie. Sprężarkę wymieniałem. Wcześniej sprzęglo, ale to nic nie pomogło. Sprawdzić czy masz układ nabity możesz sprawdzić wciskając wentylek w zaworze do nabijania czynnika. Mały śrubokręt, oczy daleko. Jak wystrzeli czynnik pod dużym ciśnieniem to układ nabity. |
|
|
|
 |
|
|