Zamknięty przez: Firebee 26-08-2007, 19:23 |
V Zlot Mitsumaniaków 08.2007 - STRYKÓW! |
Autor |
Wiadomość |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 15-08-2007, 20:59
|
|
|
piwkotom napisał/a: | Jesli ktos ma jakies watpliwosci, sugestie prosze pisac, moze czegos nie przewidzielismy moze sami widzicie jakies rozwiazania inne od naszych. |
mam takie pytanie, czy teren osrodka jest jakos pilnowany? tak jak bylo w grudziadzu gdzie byla ochrona, widomo przyjade "nie" mitsubishi i niekoniecznie musilabym sie tym autem poruszac, wpakowalbym sie do kogos. |
|
|
|
 |
glowix [Usunięty]
|
Wysłany: 18-08-2007, 21:23
|
|
|
piwkotom napisał/a: |
Co do dlugosci kolumny aut podczas przejazdu:
to moze odwolajmy Zlot??
A tak serio to oprocz nadzoru Policji wielu z nas posiada CB radio i takie osoby beda proszone o zglaszanie sie do pomocy w zorganizowaniu kolumny. Na chwile obecna z samych Lodziakow bedzie co najmniej 5 takich osob. Trasa bedzie przebiegac ulicami dwupasmowymi (moze z wyjatkiem pojedynczych odcinkow) - Policja dostala 3 trasy do wyboru i oni okresla ktoredy pojedziemy. Kazdy uczestnik impresy dostanie na miejscu mapke z dojazdem tak na wszelki wypadek jakby sie zgubil, chociaz nie sadze.
Damy rade bo jestesmy twardzi.
|
Proponuje ustalic kanal CB, na ktorym bedziemy sie porozumiewac przez caly zlot, zeby sie pozniej nie szukac w eterze. Np. 25. |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-08-2007, 22:44
|
|
|
a ja mam pytanko ,czy TVN TURBO zostalo poinformowane o zlocie |
|
|
|
 |
roch_27
moderator Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 20-08-2007, 23:15
|
|
|
Rafal_Szczecin napisał/a: | a ja mam pytanko ,czy TVN TURBO zostalo poinformowane o zlocie | no tak z małą dozą nieśmiałości mogę powiedzieć że informacja została wysłana Zobaczymy czy będzie jakiś odzew
pozdro |
_________________ Legnum VR-4 Type S Twin Turbo - 26.01.12r - accident
ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju
 |
|
|
|
 |
Tybek
Mitsumaniak
Auto: Carisma Mirage GDI 1.8 2002
Kraj/Country: UK
|
|
|
|
 |
gigant87
Mitsumaniak

Auto: BMW 3GT
|
Wysłany: 21-08-2007, 08:14
|
|
|
tvn turbo nie jest zainteresowane, podobnie jak tv4... chyba, że zrobią niespodziankę i ktoś się od nich zjawi
na szczęście mamy inne media na zlocie, więc... ich (TVN TURBO i TV4) strata, że nie przybędą |
_________________ Była:Mitsubishi Carisma '96 1.6 automat HTB
Obecnie: F34 |
|
|
|
 |
cieplul [Usunięty]
|
Wysłany: 21-08-2007, 14:35 program
|
|
|
Witam
jest duze prawdopodobieństwo, że w ten weekend będe pod Łodzią rodzinną ale nei bedę mógł byc na całe 2 dni czy jest w jakimś wątku program zlotu?? może np mógłbym przyjechać na chwil kilka : na przejazd uroczysty przez miasto albo cuś innego??
pozdrowionka
cieplul |
|
|
|
 |
yaro1976
Mitsumaniak Bądź człowiekiem!

Auto: EA5W 2,5`99 SE Tiptronic + LPG
|
Wysłany: 21-08-2007, 14:38 Re: program
|
|
|
cieplul napisał/a: | Witam
jest duze prawdopodobieństwo, że w ten weekend będe pod Łodzią rodzinną ale nei bedę mógł byc na całe 2 dni czy jest w jakimś wątku program zlotu?? może np mógłbym przyjechać na chwil kilka : na przejazd uroczysty przez miasto albo cuś innego??
pozdrowionka
cieplul |
na dole strony : http://www.mitsubishi-gra...p=152572#152572
pzdr
yaro |
_________________ Primo: "Traktuj innych tak jak sam chciał byś być przez nich traktowanym!" |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24327 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 21-08-2007, 14:57
|
|
|
uff - uwazam tvn turbo za bardzo kiepski program i ciesze sie, ze ich nie bedzie
pisze calkiem powaznie |
|
|
|
 |
drozek [Usunięty]
|
Wysłany: 26-08-2007, 11:24
|
|
|
Czy negocjacje z Manufaktura sie powiodly i bedzie to zakonczenie z rozstawieniem samochodow na tamtejszym rynku? |
|
|
|
 |
|