Lancer 1.8 143km + LPG Prinsa |
Autor |
Wiadomość |
RalfPi
Mitsumaniak
Auto: Lancer1.8 SB'10,Giulietta 1.4
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 31 razy Dołączył: 26 Lis 2010 Posty: 3185 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 04-02-2017, 16:33
|
|
|
Oj Kolego A co ma gość powiedzieć -, że przebieg jest nie potwierdzony ??
Nie wiadomo jaki przebieg, dlaczego 3 właściciel (Ty będziesz czwartym etc.).
Wygląd również elegancko, ale zdjęcia tak zrobiono, żeby dobrze wyglądało i nic nie pokazywało (chyba był dzwon i poduszka strzeliła - IMO).
Na poważnie: pojedź sobie do salonu i zobaczy 2-3 letnie auto z jakiegoś porządnego ASO.
Po co jakieś kombinowanie - dopłacisz kilka tysięcy, ale będziesz miał prawie nowe auto. |
|
|
|
 |
macko555
Forumowicz
Auto: Seat Toledo II
|
Wysłany: 04-02-2017, 16:37
|
|
|
Nie wiem już co robić. A skąd wnioskujesz że był dzwon? poprzedni post edytowałem po rozmowie z właścicielem. Sugeruje on , że przed kupnem sprawdzał wszystkie podstawowe elementy pod maską i były oryginalne (łącznie z reflektorami, chłodnicą).
https://www.otomoto.pl/of...html#8f4ee83129
Książka z serwisami w aso od samego początku prowadzona nie potwierdza w 100% przebiegu?
PS. Mogę poprosić o jakieś zdjęcia konkretne, które by coś obrazowały.. Do gościa mam ponad 200km i nie wiem czy warto jutro tracić czas i paliwo
O co pytać jak przedzwonie? Jakies zdjecia prosic? Moze ktos by sie pofatygowal i jakos telefonicznie sprobowal cos zweryfikwoac? ;p
PS2. Dzwoniłem i właściciel mówi że wyśle mi więcej zdjęć zaraz. Kierownica była wysłana na śląsk do obszycia i była wyciągana poduszka - sugeruje że stąd może jakaś szczelina (to zdjęcie też zrobi). Ponoć nie mial na pewno żanego wypadku ten wóz. |
|
|
|
 |
brylekVFR
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 SB 09r,VFR800FI
Pomógł: 16 razy Dołączył: 12 Paź 2013 Posty: 817 Skąd: WBR/ TSA Białobrzegi/Sandomierz
|
Wysłany: 04-02-2017, 18:27
|
|
|
Jeszcze raz napiszę, papier wszytko przyjmie. Jeżeli będą pieczątki Disneya też uwierzysz? Co do tego z Wieliczki, rzecz gustu. Ja bym takiego nie kupił. Od takiego tuningu mnie osobiście odrzuca. |
|
 |
macko555
Forumowicz
|
Wysłany: 04-02-2017, 18:29
|
|
|
brylekVFR napisał/a: | Jeszcze raz napiszę, papier wszytko przyjmie. Jeżeli będą pieczątki Disneya też uwierzysz? Co do tego z Wieliczki, rzecz gustu. Ja bym takiego nie kupił. Od takiego tuningu mnie osobiście odrzuca. |
Czyli nie ma żadnego sposobu na zweryyfikowanie przebuiegu? Ja już serio nie wiem co robić.. Zadnego auta nie kupie bo nie ejstem w stanie przebiegu ocenić ? ;/ Jestem totalnie w kropce.. Już tyle czasu poświęciłem na szukanie samochodu dla siebie i stoję w miejscu. |
|
|
|
 |
brylekVFR
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 SB 09r,VFR800FI
Pomógł: 16 razy Dołączył: 12 Paź 2013 Posty: 817 Skąd: WBR/ TSA Białobrzegi/Sandomierz
|
Wysłany: 04-02-2017, 19:36
|
|
|
Jest, jeżeli samochód był serwisowany w PL to będzie przebieg zapisany w ASO Polskim. Jeżeli samochód sprowadzony to weryfikacja w ASO z pieczątki wbitych w książkę.Tek lub mejl. Jeżeli książka fałszywa to się nie pokryją. Jest jeszcze jedna opcja tak jak pisałem zlecić firmie zajmującej się sprawdzaniem historii. Oni ustalą co było robione za granicą i przy jakim przebiegu. |
|
 |
kamilynwa
Nowy Forumowicz
Auto: ibiza
|
Wysłany: 06-02-2017, 18:44
|
|
|
I jak byłeś oglądać tego z Wieliczki bo też się zastanawiam |
|
|
|
 |
macko555
Forumowicz
|
Wysłany: 19-02-2017, 10:32
|
|
|
https://www.olx.pl/oferta...0c0d16;promoted
A co sądzicie o tym aucie? Mam go na miejscu, oferta wydaje się OK, nie widzę tu nic niepokojącego. Facet mówi, że prowadzi autokomis a auto jest kupione od 1 właściciela. Miał malowany w mitsubishi przedni prawy błotnik co jest udokumentowane. |
|
|
|
 |
|