Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Lancer 1.8 143km + LPG Prinsa
Autor Wiadomość
RalfPi 
Mitsumaniak

Auto: Lancer1.8 SB'10,Giulietta 1.4
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-02-2017, 16:33   

Oj Kolego :) A co ma gość powiedzieć -, że przebieg jest nie potwierdzony :D ??

Nie wiadomo jaki przebieg, dlaczego 3 właściciel (Ty będziesz czwartym etc.).
Wygląd również elegancko, ale zdjęcia tak zrobiono, żeby dobrze wyglądało i nic nie pokazywało (chyba był dzwon i poduszka strzeliła - IMO).

Na poważnie: pojedź sobie do salonu i zobaczy 2-3 letnie auto z jakiegoś porządnego ASO.
Po co jakieś kombinowanie - dopłacisz kilka tysięcy, ale będziesz miał prawie nowe auto.

macko555 
Forumowicz

Auto: Seat Toledo II
Wysłany: 04-02-2017, 16:37   

Nie wiem już co robić. A skąd wnioskujesz że był dzwon? poprzedni post edytowałem po rozmowie z właścicielem. Sugeruje on , że przed kupnem sprawdzał wszystkie podstawowe elementy pod maską i były oryginalne (łącznie z reflektorami, chłodnicą).
https://www.otomoto.pl/of...html#8f4ee83129

Książka z serwisami w aso od samego początku prowadzona nie potwierdza w 100% przebiegu?

PS. Mogę poprosić o jakieś zdjęcia konkretne, które by coś obrazowały.. Do gościa mam ponad 200km i nie wiem czy warto jutro tracić czas i paliwo :)

O co pytać jak przedzwonie? Jakies zdjecia prosic? Moze ktos by sie pofatygowal i jakos telefonicznie sprobowal cos zweryfikwoac? ;p

PS2. Dzwoniłem i właściciel mówi że wyśle mi więcej zdjęć zaraz. Kierownica była wysłana na śląsk do obszycia i była wyciągana poduszka - sugeruje że stąd może jakaś szczelina (to zdjęcie też zrobi). Ponoć nie mial na pewno żanego wypadku ten wóz.

brylekVFR 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 SB 09r,VFR800FI
Wysłany: 04-02-2017, 18:27   

Jeszcze raz napiszę, papier wszytko przyjmie. Jeżeli będą pieczątki Disneya też uwierzysz? Co do tego z Wieliczki, rzecz gustu. Ja bym takiego nie kupił. Od takiego tuningu mnie osobiście odrzuca.

macko555 
Forumowicz

Wysłany: 04-02-2017, 18:29   

brylekVFR napisał/a:
Jeszcze raz napiszę, papier wszytko przyjmie. Jeżeli będą pieczątki Disneya też uwierzysz? Co do tego z Wieliczki, rzecz gustu. Ja bym takiego nie kupił. Od takiego tuningu mnie osobiście odrzuca.

Czyli nie ma żadnego sposobu na zweryyfikowanie przebuiegu? Ja już serio nie wiem co robić.. Zadnego auta nie kupie bo nie ejstem w stanie przebiegu ocenić ? ;/ Jestem totalnie w kropce.. Już tyle czasu poświęciłem na szukanie samochodu dla siebie i stoję w miejscu.

brylekVFR 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 SB 09r,VFR800FI
Wysłany: 04-02-2017, 19:36   

Jest, jeżeli samochód był serwisowany w PL to będzie przebieg zapisany w ASO Polskim. Jeżeli samochód sprowadzony to weryfikacja w ASO z pieczątki wbitych w książkę.Tek lub mejl. Jeżeli książka fałszywa to się nie pokryją. Jest jeszcze jedna opcja tak jak pisałem zlecić firmie zajmującej się sprawdzaniem historii. Oni ustalą co było robione za granicą i przy jakim przebiegu.

kamilynwa 
Nowy Forumowicz

Auto: ibiza
Wysłany: 06-02-2017, 18:44   

I jak byłeś oglądać tego z Wieliczki bo też się zastanawiam :)

macko555 
Forumowicz

Wysłany: 19-02-2017, 10:32   

https://www.olx.pl/oferta...0c0d16;promoted

A co sądzicie o tym aucie? Mam go na miejscu, oferta wydaje się OK, nie widzę tu nic niepokojącego. Facet mówi, że prowadzi autokomis a auto jest kupione od 1 właściciela. Miał malowany w mitsubishi przedni prawy błotnik co jest udokumentowane.

Odpowiedz do tematu