Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
O3 Lift USA - przeróbka na EU
Autor Wiadomość
Keplak 
Nowy Forumowicz

Auto: Eclipse Cross
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-02-2021, 13:12   

tokyo,
Cześć. Przeglądam cały internet i nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytania . Przypadkiem trafiłem na Twoje posty . Jestem szczęśliwym posiadaczem Eclipse Cross 2019 r z USA i chciałbym zmienić chociaż w liczniku ilość przejechanych mil na kilometry ( nie mówiąc już o jakimś spolszczeniu radia , itd ) Z poziomu menu zegarów nie mogę tego zrobić . Czy to się da w jakiś sposób. Masz kogoś kto byłby mi w stanie pomóc ( może Ty sam ) . Nie chcę za darmo oczywiście . Pozdrawiam serdecznie i czekam ja jakieś dobre wieści . Dzwoniłem do serwisu powiedzieli że się nie da ale im nie wierzę :biggrin: Keplak

rajan 
Forumowicz

Auto: Outlander III 2.2 DiD
Wysłany: 16-02-2021, 22:32   

Keplak napisał/a:
tokyo,
Cześć. ... Masz kogoś kto byłby mi w stanie pomóc ( może Ty sam ) .

Nie pisz tylko bierz telefon i dzwoń - nr w info użytkownika.

Keplak napisał/a:
Nie chcę za darmo oczywiście .

Tokyo na pewno Ci pomoże, wie więcej niż ASO i ceny też ma zdecydowanie niższe :D

simonek0007 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander III
Wysłany: 11-06-2021, 12:33   Wiazka do halogenow i kamery przedniej - Outlandera III

Witam serdecznie wszystkich,

zakupiłem ostatnio Mitshubishi Outlandera III Lift z 2017 (VIN:JA4AZ2A34HZ612072), mam problem z znalezieniem odpowiedniej wiązki do podłączenia kamery przedniej i halogenów.
Zgodnie z numerem vin w ASO powiedzieli, że odpowiednia wiązka powinna być 8518B147 na halogeny, niestety nie pasuje ona do głównej wiązki (8501K035).
Znalazłem również, że jest jeszcze jedna wiązka, która posiada wyjście na kamerę przednią, ale również posiada wyjścia do przednich czujników parkowania - jednak w mojej wersji Outlandera nie ma tych czujników.
Mógłbym prosić o pomoc w identyfikacji odpowiedniej wiązki oraz jak podłączyć przednią kamerę?

Bizi78 
Mitsumaniak
Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Wysłany: 11-06-2021, 12:38   

simonek0007, najlepiej napisz do usera Tokyo.

Volo 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander III
Wysłany: 17-03-2022, 09:24   

Jest ktoś z Krakowa, kto ma interfejs do O III?
Potrzebuje aktywować światło przeciwmgielne tył.

Odpowiedz do tematu