O3 Lift USA - przeróbka na EU |
Autor |
Wiadomość |
Keplak
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse Cross
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-02-2021, 13:12
|
|
|
tokyo,
Cześć. Przeglądam cały internet i nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytania . Przypadkiem trafiłem na Twoje posty . Jestem szczęśliwym posiadaczem Eclipse Cross 2019 r z USA i chciałbym zmienić chociaż w liczniku ilość przejechanych mil na kilometry ( nie mówiąc już o jakimś spolszczeniu radia , itd ) Z poziomu menu zegarów nie mogę tego zrobić . Czy to się da w jakiś sposób. Masz kogoś kto byłby mi w stanie pomóc ( może Ty sam ) . Nie chcę za darmo oczywiście . Pozdrawiam serdecznie i czekam ja jakieś dobre wieści . Dzwoniłem do serwisu powiedzieli że się nie da ale im nie wierzę Keplak |
|
|
|
 |
rajan
Forumowicz
Auto: Outlander III 2.2 DiD
Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Lip 2015 Posty: 416 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 16-02-2021, 22:32
|
|
|
Keplak napisał/a: | tokyo,
Cześć. ... Masz kogoś kto byłby mi w stanie pomóc ( może Ty sam ) . |
Nie pisz tylko bierz telefon i dzwoń - nr w info użytkownika.
Keplak napisał/a: | Nie chcę za darmo oczywiście . |
Tokyo na pewno Ci pomoże, wie więcej niż ASO i ceny też ma zdecydowanie niższe |
|
|
|
 |
simonek0007
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander III
|
Wysłany: 11-06-2021, 12:33 Wiazka do halogenow i kamery przedniej - Outlandera III
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich,
zakupiłem ostatnio Mitshubishi Outlandera III Lift z 2017 (VIN:JA4AZ2A34HZ612072), mam problem z znalezieniem odpowiedniej wiązki do podłączenia kamery przedniej i halogenów.
Zgodnie z numerem vin w ASO powiedzieli, że odpowiednia wiązka powinna być 8518B147 na halogeny, niestety nie pasuje ona do głównej wiązki (8501K035).
Znalazłem również, że jest jeszcze jedna wiązka, która posiada wyjście na kamerę przednią, ale również posiada wyjścia do przednich czujników parkowania - jednak w mojej wersji Outlandera nie ma tych czujników.
Mógłbym prosić o pomoc w identyfikacji odpowiedniej wiązki oraz jak podłączyć przednią kamerę? |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21011 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 11-06-2021, 12:38
|
|
|
simonek0007, najlepiej napisz do usera Tokyo. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
Volo
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander III
|
Wysłany: 17-03-2022, 09:24
|
|
|
Jest ktoś z Krakowa, kto ma interfejs do O III?
Potrzebuje aktywować światło przeciwmgielne tył. |
|
|
|
 |
|