|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nadkola tylne do Mitsu SS 1.2?? |
Autor |
Wiadomość |
maja21
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-10-2018, 01:57
|
|
|
Bizi78 napisał/a: | maja21 napisał/a: | dowiedziałam się, że osłony pod silnik są dostępne pełne, ale tylko do wersji samochodów na ropę |
Po pierwsze, nie spotkałem jak dotąd nowego space stara na ropę .
Po drugie występuje tylko osłona pod zderzak i na boki jak na diagramie.
Obrazek |
Nie chodziło mi o SS-ka na ropę tylko o inne modele samochodów, jeśli są dostępne wersje na ropę to one posiadają osłony pod silnik (pełne). A wtedy istnieje możliwość założenia do wersji benzynowej bo podobno mocowania pasują.
Przynajmniej tak mi wytłumaczono
A te oslony, które wysłałeś to są oryginalne, które mam założone. Ale jak widać nie zasłaniają za 'wiele' na dobrą sprawę |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21011 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 03-10-2018, 11:45
|
|
|
maja21 napisał/a: | Nie chodziło mi o SS-ka na ropę tylko o inne modele samochodów, jeśli są dostępne wersje na ropę to one posiadają osłony pod silnik (pełne). A wtedy istnieje możliwość założenia do wersji benzynowej bo podobno mocowania pasują. |
Posiadanie klekota w palecie silników nie jest wyznacznikiem pełnych dolnych osłon silnika .
Przykładem może być ASX 1.6Pb, który ma osłony w oryginale . |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
|
|