|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer do oceny |
Autor |
Wiadomość |
Mazin89
Forumowicz

Auto: Lancer Ralliart
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Lip 2017 Posty: 433 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: 09-05-2019, 22:20
|
|
|
HUGIO napisał/a: | To widocznie w innym czasie się rozglądaliśmy za autami |
No ja szukałem w okolicach lipca 2017.
HUGIO napisał/a: | RA pewnie się w frajdzie niewiele różni, |
to już zależy jak na to patrzysz. Jak oczekujesz dynamicznego auta do jazdy na codzień, które pozwala bezstresowo wyprzedzić i cieszyć się jazda to tak. Jednak jeżeli ktoś oczekuje, że będzie to "tańsze Evo" nadające się po paru modach do upalania na torze i kręcenia czasów to się zawiedzie. Miałem okazję prowadzić Evo X i to co robi w zakrętach to jest niesamowite. RA jest jednak nadal trochę podsterowny. Aczkolwiek jako daily car, jest bardzo fajny. Po prawie 2 latach i nowym wydechu nadal powoduje pojawienie się uśmiechu na gębie przy mocniejszym wciśnięciu gazu. |
_________________ Mitsubishi Lancer Ralliart 2010
290KM/400NM
https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=107187 |
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 10-05-2019, 11:46
|
|
|
Mazin89 napisał/a: | No ja szukałem w okolicach lipca 2017. |
No to ja swojego zaczynałem szukać końcem 2017, więc pewnie dlatego.
Mnie jazdy torowe raczej nie interesują, chodziło mi o odczucia jako pasażer (bo tylko tak jechałem w EVO X), przy mocniejszych zrywach i szybszej jeździe, tak zwana "popisówka"
Mazin89 napisał/a: | Po prawie 2 latach i nowym wydechu nadal powoduje pojawienie się uśmiechu na gębie przy mocniejszym wciśnięciu gazu. |
To najważniejsze |
_________________ Moje przygody z Lancerem sportbackiem: https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=102303 |
|
|
|
 |
|
|