|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pocieszcie oko chłopaki , tak na święta :) |
Autor |
Wiadomość |
Trociniarz [Usunięty]
|
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 09-04-2007, 14:57
|
|
|
Trociniarz napisał/a: | I powiem Wam, ze Vr4 na zywo nie mialem tu okazji widziec, ale w Stockholmie Galant to naprawde popularne auto tutaj, przez te 3 dni widziałem co najmniej 10 szt, zazwyczaj po 2000r i kombi. Heh, Szwedaki widac znaja sie na autach
pozdr,
Kuba |
w stanach tez jes pelno tych galantow ale w zwyklych wersjach, bo vr4 wystepowal glownie z fajera po prawej stronie |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24327 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 09-04-2007, 17:39
|
|
|
arturro napisał/a: | a ja nie wiem co sie wam tak podoba? ten zderzak dla mnie wyglada oblesnie i strasznie wejsko |
dresiarz - po tym golfie sie mu tak nagle odmienilo |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 09-04-2007, 21:40
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | arturro napisał/a: | a ja nie wiem co sie wam tak podoba? ten zderzak dla mnie wyglada oblesnie i strasznie wejsko |
dresiarz - po tym golfie sie mu tak nagle odmienilo |
wlasnie ze nie zawsze pisalem ze ten zderzak jest imo malo ciekawy (dawno i to w kilku watkach) zdecydowane bardziej mi sie podoba ten poliftingowy zwykly
gdybym kupil takie vr4 pierwsza rzecza jaka bym zrobil to zmienilbym zderzak |
|
|
|
 |
TOMI [Usunięty]
|
Wysłany: 11-04-2007, 09:39
|
|
|
Piękne obydwa... może kiedyś... |
|
|
|
 |
bele [Usunięty]
|
Wysłany: 13-04-2007, 15:44
|
|
|
nie wiedzialem ze mitsu wypuszczal takie rakiety, vr4 ladnie brzmi, ale zderzak totalna kaszanka do odgarniania sniegu |
|
|
|
 |
waldi-1
Mitsumaniak

Auto: galant 2,5v6 rok 98 pb/lpg
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 24 razy Dołączył: 25 Paź 2006 Posty: 1577 Skąd: Chechło City
|
Wysłany: 13-04-2007, 20:11
|
|
|
no zwykły po liftingu fajniejszy ale ten od malucha haha a tak na serio to jest to najładniejesze auto jakie widziałem miałem eagle talona z 94 roku , nigdzie niewidziałem takiego na drodze jak mój i bardzo mi sie podobał niebyło ładniejszego ale tewraz jak patrze na tego galancika to sie zakochałem i zmieniam zdanie eagle niejest najładniejszy najładniejszy jest własnie ten galant kup cie mi go.... |
_________________ MÓJ GALANt
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=48554
http://forum.mitsumaniaki...p=968287#968287
 |
|
|
|
 |
Nevman1 [Usunięty]
|
Wysłany: 10-10-2007, 00:29
|
|
|
arturro napisał/a: |
w stanach tez jes pelno tych galantow ale w zwyklych wersjach, bo vr4 wystepowal glownie z fajera po prawej stronie |
Mała korekta:
VR4 występował TYLKO w wersji prawostronnej. Dostępny był TYLKO w Japonii, Nowej Zelandii i chyba też w Australii. Wszystko inne to importy. Do Anglii zaimportowanych ofizjalnie było TYLKO 200 sztuk przez RalliArt. Reszta to tzw. "szary import".
Piękne autka i naprawdę "robi" 6 sek do 100km/h |
|
|
|
 |
|
|