|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Prośba o ocenę Lancera |
Autor |
Wiadomość |
RalfPi
Mitsumaniak
Auto: Lancer1.8 SB'10,Giulietta 1.4
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 31 razy Dołączył: 26 Lis 2010 Posty: 3185 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 30-08-2019, 17:42
|
|
|
czarny.marcin - bo muszą jechać do innego kraju i traci czas na oglądanie słabiej wyposażonego samochodu w podobnej cenie jak w DE? Dochodzi jeszcze problem przerejestrowania i związanej z tym straty czasu. Krótko mówiąc - nie opłaca się. |
_________________ - Lancer 1.8 SB (2010) 143PS LPG, Giulietta 1.4 (2012) 120PS LPG, BMW 528i (2016) 245PS |
|
|
|
 |
Mazin89
Forumowicz

Auto: Lancer Ralliart
Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Lip 2017 Posty: 433 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: 02-09-2019, 20:59
|
|
|
czarny.marcin napisał/a: | gdybyś spojrzał w mój profil to byś wiedział |
Nie mam takiego obowiązku.
czarny.marcin napisał/a: | Na nikogo nie pluje wyraziłem swoje zdanie na temat tego że samochody z zachodniej granicy są lepsze i nigdzie nie napisałem że wszystkie ... |
Nie. Dwa razy użyłeś określenia "oszczędny (cwany) chciwy Polak". To nie było wyrażenie zdania na temat samochodów, tylko obrażanie Polaków. |
|
|
|
 |
Leszkomis
Forumowicz
Auto: Lancer SB Intense
|
Wysłany: 02-09-2019, 22:06
|
|
|
Sorry, ale większość Polaków jest chciwa (sytuacja polityczna w Polsce jest tego dowodem - nie sympatyzuje z żadną ze stron, tylko stwierdzam fakt) i na rynku samochodów jest to łatwo zauważalne.
Tym niemniej nie jest to chyba miejsce na takie dyskusje. Kolega prosił o pomoc w ocenie auta. Proponuję trzymać się wątku.
Pozdr. |
_________________ Samochód to coś więcej niż narzędzie, to partner |
|
|
|
 |
|
|